- Konu Sahibi Angelgirl34
Merhaba ne çok kişide varmis bu hastalık basima gelene kadar bende ilk kez duydum kimseden duymamistim cok yabanciydik konuya ama simdi gecem gündüzüm bu hastaligi arastirmakla geciyor kayiplar cojçk ihtimaller az da olsa bi umut içimizde arastiriyoruz ben23. Haftamdayim ve bende kalbi duracaksa Rabbim ne zaman derse neyi kismet ederse öyle olsun die ben gebeliğimi sonlandiramadim Rabbim hepinizin yardimcisi olsun bebeğini kaybedenlere sabir versin böyle bir sınavdan geçebilmek gercekten zor.
“Şunu bilin ki mallarınız ve evlâtlarınız sadece sizin denenmeniz içindir. Büyük karşılık Allah katındadır.” (Enfal 8/28)
Yaşadığımız süre içinde karşımıza çıkan her şey sınavın bir parçasıdır. Öyle ise bize düşen tek şey, sabırlı olup başarmaya çalışmaktır. Allah Teâlâ şöyle buyurur:
“Ey iman edenler! Sabır göstererek ve namaz kılarak yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir.” (Bakara 2/153)
“Şunu bilin ki mallarınız ve evlâtlarınız sadece sizin denenmeniz içindir. Büyük karşılık Allah katındadır.” (Enfal 8/28)
Yaşadığımız süre içinde karşımıza çıkan her şey sınavın bir parçasıdır. Öyle ise bize düşen tek şey, sabırlı olup başarmaya çalışmaktır. Allah Teâlâ şöyle buyurur:
“Ey iman edenler! Sabır göstererek ve namaz kılarak yardım isteyin. Allah sabredenlerle beraberdir.” (Bakara 2/153)