- 6 Şubat 2021
- 109
- 22
- 27
- Konu Sahibi Angelgirl34
Dostlar sagolsun Mehmet akif ersoyda. Kalbin sol tarafı az gelişmiş aort inceliği vardı şah damarı. 3 ciddi ameliyat olacaktı 2 kez açık kalp ameliyatı oldu kalbin Bi yerine kelepçe takıldı. Kotulesti dediler. İkinci kez açıp baktılar. Tekrsr daralttılar. Sol tarafın büyümesini sağlayacaklardi iyileşme potansiyeli olabilirdi fakat büyümedi. Kalbi daha kötü bi hal aldı. Servise çıkacaktık 2. Ay derken serviste kötüleşti. Entube oldu. Hazırlıklı olun dediler sonra uyanamadı entubeden. Boğazını deleceklerini söylediler derken deldiler. Uyandı falan toparlama sürecine geçmişti. Yogun bakıma trakeostomi bakımı için eğitim aldım fakat çocuğum yeşil yeşil kusmaya başladı. 1 hafta araştırıldi bağırsak dolaşmış dediler ameliyat ettiler. Kalbinin kötü durumda olduğunu söylediler. sonra tekrar servise çıkacak falan derken bu çocuğa kalp nakli gerektiğini ameliyat şansını kaybettiğini bu şekilde nereye kadar giderse dediler. Vefatından 1 hafta once görmüştüm. 15 Kasım gecesi saat 11 civarında kotukestigine dair bizi aradılar. Hızlı Bi şekilde hastaneye gittik. Saat 12 1 civarıydı. Bebegimiz kaybettiğimizi söylediler. Durum bundan ibaret yanj. Psikolojimiz çok kötü olduBaşını sağolsun öncelikle twdavisi hangi hastanedeydi bir de acınızı tazelemek istemem ama hangi durumlar gelişti ve kaybettiniz?