ilk bebegine hamile kalanlar

mehin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
80
0
6
34
Ankara
hamileyim.ilk hamileligim.cok heyecanliyim.icimde bi canlinin olmasi heyecanlandiriyor beni.kucuk bir agrida korkuyorum ya bisey olursca.sagliklimidir.saglikli dogucakmi.iyi bakabilicekmiyim diye endiseler sardi beni.sabirsizlaniyorum kucagima almak icin.cok muthis bir duygu...Allah isteyen herkese versin.gecikmeden....

Aynen canım benımde ilk hamileligım cok heyecanlıyım surekli elim karnımda ksc haftalıksın ben daha 4 hafta cok kasık agrım var sende de oluyormu

benim de 4haftalik.kasik agrim cok yok dogrusu.cok hafif var.ama benim akrabamda cok olmustu agri.doktor buz koy kasiklarina demisti.oyle rahatliyordu.ben su an gazdansikayetciyim.cok gazim oluyor.sen kac yillik veya aylik evlisin canim???

benim de 4haftalik.kasik agrim cok yok dogrusu.cok hafif var.ama benim akrabamda cok olmustu agri.doktor buz koy kasiklarina demisti.oyle rahatliyordu.ben su an gazdansikayetciyim.cok gazim oluyor.sen kac yillik veya aylik evlisin canim???

Ben 4 aylık evliyim canım cok sukur gaz sıkıntısı yok benım sadece kasık agrılarım var rahatsız edecek kadar uzun sure oturamıyorum senın kese gorundumu canım benim bayramdan sonra bakılacak

bugun benim evliliyimin 5ci ayi bitti.evet bende kese 3haftalikta gorundu.hemde vajinal ultrason degil ustden bakildi..insAllah sende bayramdan sonra gorursun

bugun benim evliliyimin 5ci ayi bitti.evet bende kese 3haftalikta gorundu.hemde vajinal ultrason degil ustden bakildi..insAllah sende bayramdan sonra gorursun

Benım vajinal ultrason da bakıldı sma cok yenıydı gozukmedi inş bayramdan sonra

insAllah canim.meraketme..kasik agrilarinin normal oldugunu soylede di mi doktor?ben pantalon giyemiyorum giydigimde agriyor

insAllah canim.meraketme..kasik agrilarinin normal oldugunu soylede di mi doktor?ben pantalon giyemiyorum giydigimde agriyor

İnş gorurum canım evet pantalon gıyıncede cok oluyor bırde uzun sure oturursam ben cekmeye razıyımda yeterki bırsey olmasın ondan tedırgınlıgım

İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi benim bebeğimde 8 haftalık bende hep endişeleniyorum çok merak ediyorum iyimi diye hayırlısıyla büyüsün istiyorum hemen

hayirli olsun cnm.bende senin gibiyim ayni.biran once dogmasini istiyorum.insAllah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi..rabbim saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip etsin

bızde 16 haftalık olduk bebisimle heyecanla beklioruz ilk zamanlar cok korkuodum bende ama zamanla gecio özlem alıo korkuların yerini rabbim herkese nasip etsin tüm isteyenlere sizlerinde sag salim kucagnıza almayı benimde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…