Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

cnm ileride bebeğin üzülür...sen genede dr söyle...31 aralık gecesi alsınlar yılbaşının ilk bebeği olsun:KK19::KK19::KK19:

dr ocağı bekleriz diyo zaten...ama benimki bekler mi??yılbaşında doğmasın canım ya dr bulamam devlet hastanesi değilki istemem.kendi drum girsin istiyorum inşallah

merhaba, maşallah :nazar::nazar: siz benden baya ilerdeymişsiniz bende ilk bebeğime hamileyim 10buçuk hafta şu anda:nazar: daha önce 2 düşüğüm oldu bir kez dış gebelik geçirdim:KK43: tek tüpüm alındı.2 senedirde tedavi görüyordum hatta haziranda tüp bebek tedavisi yaptırdım tutmadı.Tam aklımdan sildim hayatımın en büyük süprizini yaşadım:KK9:şimdi işte iğnelerle ilaçlarla geçiriyorum.inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder rabbim

merhaba, maşallah :nazar::nazar: siz benden baya ilerdeymişsiniz bende ilk bebeğime hamileyim 10buçuk hafta şu anda:nazar: daha önce 2 düşüğüm oldu bir kez dış gebelik geçirdim:KK43: tek tüpüm alındı.2 senedirde tedavi görüyordum hatta haziranda tüp bebek tedavisi yaptırdım tutmadı.Tam aklımdan sildim hayatımın en büyük süprizini yaşadım:KK9:şimdi işte iğnelerle ilaçlarla geçiriyorum.inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder rabbim

cnm hayırlı olsun sağsağlim kucağına alırsın inşallah.

Rabbim tamamına erdirsin.bende 2 sene sonra kavuştum mucizeme...
hadi cnm sen gitte yat dinlen..bende dinleneyim:KK22::KK22::KK22:

iyi geceler canım.prensesi ve seni öpüyoruz oğluşumla:KK3::KK3::KK3::KK3:

mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim benide aranıza alın lütfen:KK49: :KK49: ... sizlere bir sorum var ilk doktor kontrolunuzde kaç haftalık iken ultrasona girdiniz?? herkese iyi bayramlar

mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim benide aranıza alın lütfen:KK49: :KK49: ... sizlere bir sorum var ilk doktor kontrolunuzde kaç haftalık iken ultrasona girdiniz?? herkese iyi bayramlar

hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayı da nasip etsin...ben 2 senedir beklediğim için zaten sürekli dr kontrolundeydim.adetime 3 gün kala öğrendim hamile olduğumu.adetim iki gün geçince dr a gittim..yani ilk ultrason 4+2 iken yapıldı

tebrik ederim fame bayramdaki en güzel haber budur heralde
ben adet olacağım günün gecesi öğrendim ben laborantım o gecede nöbetçiydim ve kendi testimi yaptım çok belrgin çıkınca şok olmuştum sonra sabah 4 de kanımı kendim alıp cihazda bakmıştım değerim 850 gibi bayağı yüksek bir değer çıkmıştı sabahı bekleyememiştim yani:)) 5 yıldan 3 gebelik kaybından ve 4 tüp denemesinden sonra allahımın bir mucizesi olarak geldi bebeğim çok şükür nöbetteki arkadaşlarımdan birinin yüzünden öylesine bakmıştım idrarada teste ve şok olmuştum tabi...sabahı uykusuz bekledim dr gelincede hemen gittim 4+ 1 de yani ama ultrasonda sadece rahimde kalınlaşma gözüktü daha çok yeni olduğu için kese gözükmez dedi dr um şimdi 12+5 olduk bebeğimle allahım inşallah sağlıkla kavuştuğum günleride gösterir
allah herkesi hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşallah...

merhaba,

hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum, anne adaylari.. Rabbim daha nice bayramlar görmeyi nasip etsin cümlemize insallah...

nasil gidiyor hamilelikler, hersey yolunda insallah... Bu arada yeni hamile oldugunu ögrenen arkadasida tebrik ediyorum..hayirli olsun - sag salim kucagina almakta nasip olur insallah...

Günebakan, senin dogum ne zaman ? cok az kalmis görünüyor, normal mi yoksa sezeryan mi olacak??? Hayirli dogumlar olsun insallah..:emir_bebek::nazar:

merhaba,

hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum, anne adaylari.. Rabbim daha nice bayramlar görmeyi nasip etsin cümlemize insallah...

nasil gidiyor hamilelikler, hersey yolunda insallah... Bu arada yeni hamile oldugunu ögrenen arkadasida tebrik ediyorum..hayirli olsun - sag salim kucagina almakta nasip olur insallah...

Günebakan, senin dogum ne zaman ? cok az kalmis görünüyor, normal mi yoksa sezeryan mi olacak??? Hayirli dogumlar olsun insallah..:emir_bebek::nazar:

seninde bayramın kutlu olsun canım.benim 8-9 haftam kaldı:nazar:sezeryan olacak mecburi.çünkü çatım çok dar.normal doğum bebeği ve beni riske atmak demek olurmuş.ocağın ilk haftası yada beklemezse bebişim aralığın son haftaları da olabilirmiş

X