Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

sadece kan testi yaptrıdım aile hekiminde 134 küsür çıktı değerim..
cuma günü hastaneye gidecem inşaallah tam haftam belli olacak..
bence 3-4 haftalık falan ...

bu 15 + 4 falan ne demek kızlar ?
hep merak etmişimdir ...
bu sitede bi yer buldum hcg değerine göre haftanı yazıyor..
benmki 3-4 haftalık tahminim gibi :)

Herkese merhabauzun zamandır takip edemedik,misafirimiz vardı da.inş herşey yolundadır,bütün hamişler ve bebişler iyidir.bu arada doğum yapan varmı?

ben ne zman buraya yazacagım hamısım dıye yahuuu
ıns hepınız saglıklı sekılde bebegınızı kucagınıza almayı nasıp edr allahım...

bu 15 + 4 falan ne demek kızlar ?
hep merak etmişimdir ...
bu sitede bi yer buldum hcg değerine göre haftanı yazıyor..
benmki 3-4 haftalık tahminim gibi :)

yani cnm son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor....15hafta 4 günlük gebesin demek..mesela 15+6 nın 1 gün sonrası 16.haftaya geçiyorsun..

seninkiler ikiz mi, ne kadar güzel... senin göbüşün büyümesi normal canım. bakalım ben de cumayı dört gözle bekliyorum doktor ne diyecek diye

annelik ne farklı bir duygu ya şimdiden endişelerimiz başladı bile :18:

hemde nasıl öğrendiğim ilk gün ve ertesi gün uyuyamadım rüya sandım durdum bir yandan da acaba nasıl olcak falan filan diye türettim hep ama sağlıklı düşündüğmde panik geçti çok şükür tabiki merak ediyorum ama panik yapmadan:))))

cnm yaaa çok sabırsızlanıyorum biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum

bende bende:)zaman neden çabucak geçmiyor..az önce eşime dedim ki oğlum acaba ocakta mı gelicek? daha lafımı bitirmeden hayıııııırrrrrr aralıkta gelecek oğlum diyor..bi yandan da oğluna tembihliyor oğlum haftaya perşembeye kadar bekle sonra istediğin zaman gel artık.bekliyoruz diyor

cnm kusura bakma mutfağa gidiyorum sana geç cvp yazıyorum...37.haftadan sonrası doğması zaten normal kabul ediliyor...ben artık sabredemiyorum çok merak ediyorum kuzumu..eşimin sürekli karnımı sevmesini gördükçe üzülüyorum...yavrum sağsağlim gelsin bize inş...zaman su gibi akıp geçsin

olsun canım önemli değil.bende sabredemiyorum bu gitiğimde dr a sorucam tekrar ne zaman alıcaz diye..kesin bişey belirleyelim de bende aklımı yemeyeyimuzadıkça uzuyor saatler..teyzesi biz 35 haftalık oluyoruz yarın

olsun canım önemli değil.bende sabredemiyorum bu gitiğimde dr a sorucam tekrar ne zaman alıcaz diye..kesin bişey belirleyelim de bende aklımı yemeyeyimuzadıkça uzuyor saatler..teyzesi biz 35 haftalık oluyoruz yarın

yarın değil 1 saat sonraayy maşallah 9 ayı devirdin artık çoğu gitti azı kaldı...dr benden slm söyle sana bir gün versin artık...yoksa sabırsızlıktan ben doğurucam burada

Tüm melek annişleri selam.Nasılsınız?

Berraksuuu tüp bebeğe başladık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…