- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.921
kı<lar bi türlü gebelik takvimini kopyalayamadım daha doğrusu nereye kopyalıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
bu 15 + 4 falan ne demek kızlar ?
hep merak etmişimdir ...
bu sitede bi yer buldum hcg değerine göre haftanı yazıyor..
benmki 3-4 haftalık tahminim gibi :)
ben ne zman buraya yazacagım hamısım dıye yahuuu
ıns hepınız saglıklı sekılde bebegınızı kucagınıza almayı nasıp edr allahım...
benimde cuma günü kontrolüm var canım. İnşallah cinsiyetleri belli olur. bakıyorum bakıyorum hiç birşey alamıyorum.ay sıkıntı basıyor :) benim göbek çevrem 88 olmuş. sanırım ikizlerden kaynaklanıyor. kıyafetlerim olmuyor. üşümesem sadece gecelikle dolaşıcam. şükür bende şu bir haftadır daha iyiyim. kanamam olmadı. sadece kalp çarpıntım oluyor. cumaya 3 gün kaldı şükür.
annelik ne farklı bir duygu ya şimdiden endişelerimiz başladı bile :18:
annelik ne farklı bir duygu ya şimdiden endişelerimiz başladı bile :18:
günebkn cnmmmmm sende ödem oluştu mu???nasıl dikkat ediyorsun???
ödem pek yok canım ya..sadece ellerim şiş..birde akşamları ayaklarım şişiyor ama çok az..tuzu azaltmak lazımmış galiba ödem olursa..
cnm yaaa çok sabırsızlanıyorum biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum
bende bende:)zaman neden çabucak geçmiyor..az önce eşime dedim ki oğlum acaba ocakta mı gelicek? daha lafımı bitirmeden hayıııııırrrrrr aralıkta gelecek oğlum diyor..bi yandan da oğluna tembihliyor oğlum haftaya perşembeye kadar bekle sonra istediğin zaman gel artık.bekliyoruz diyor
cnm kusura bakma mutfağa gidiyorum sana geç cvp yazıyorum...37.haftadan sonrası doğması zaten normal kabul ediliyor...ben artık sabredemiyorum çok merak ediyorum kuzumu..eşimin sürekli karnımı sevmesini gördükçe üzülüyorum...yavrum sağsağlim gelsin bize inş...zaman su gibi akıp geçsin
olsun canım önemli değil.bende sabredemiyorum bu gitiğimde dr a sorucam tekrar ne zaman alıcaz diye..kesin bişey belirleyelim de bende aklımı yemeyeyimuzadıkça uzuyor saatler..teyzesi biz 35 haftalık oluyoruz yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?