- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- 116
- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.881
iyilik canım oturuyorum aynı valla...
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
avatarları buradan buldum canım sende bi bak istersen
ahh ahh, benimde annemle aram çok iyiyidi, ama hamile kaldım bozuldu hatta dün tamamen koptu, artık kesinlike benimle konuşmayacak.
sebep ne mi ? yeni evliyim , hamile kaldım , mesleğimi yapamayacağm!!!!! annemin dün msjını görseydiniz , ' benş hayal kırıklığına uğrattın hep ' dedi.
haklı tabi kim ister , çocucğu büyüsün , üniversitesinibitirsin , gıda müh. olsun, 1 sene çalışsın bu sürede evlensin , kocasını çok sevsin , kocası onu çok sevsin , çocukları olacak diye gözünün içine baksın. inanın hamile kaldığımdan beri bir kere yemek yapmadım, hep kocam yaptı ki budan öncwe sofrayı bile kurmazdı.
ama annem kara çalı gibi üstümüzde, kocam ayrıca sinirli, arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum , desteğinize çok ihtiyacım var aslında.
canım üzülme annen torunu doğunca yüzünü bi görsün yumuşar.takılma bence..üzülürsen bebişte etkilenir bakahh ahh, benimde annemle aram çok iyiyidi, ama hamile kaldım bozuldu hatta dün tamamen koptu, artık kesinlike benimle konuşmayacak.
sebep ne mi ? yeni evliyim , hamile kaldım , mesleğimi yapamayacağm!!!!! annemin dün msjını görseydiniz , ' benş hayal kırıklığına uğrattın hep ' dedi.
haklı tabi kim ister , çocucğu büyüsün , üniversitesinibitirsin , gıda müh. olsun, 1 sene çalışsın bu sürede evlensin , kocasını çok sevsin , kocası onu çok sevsin , çocukları olacak diye gözünün içine baksın. inanın hamile kaldığımdan beri bir kere yemek yapmadım, hep kocam yaptı ki budan öncwe sofrayı bile kurmazdı.
ama annem kara çalı gibi üstümüzde, kocam ayrıca sinirli, arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum , desteğinize çok ihtiyacım var aslında.
selam canim,
nasilsin?
tesekkürler bakicam avatarlara...
insallah canim en kisa zamanda annende dayanamaz affeder ve tekrar konusmaya baslarsiniz..o simdi kizginligindan öyle davraniyordur... anneler yufka yürekli olur...
canım üzülme annen torunu doğunca yüzünü bi görsün yumuşar.takılma bence..üzülürsen bebişte etkilenir bak
iyiyim canım şafak sayıyorum az kaldı çok şükür..sen nasılsın bugün?
herkese merhaba.. daha 4 haftalık hamıleyım ve ınanılmaz bel agrılarım var ılk haftalarında bunu yasayıpta hamılelıgı sorunsuz devam eden var mı ?
hayirli olsun pixie,
seni korkutmak istemem ama daha kasik agrilarinda olacak - rahim genisledikce kasilmalar ve kramp gibi batmalar da oluyor.. hapsururken falan mutlaka bir yere oturmak gerekiyor... en azindan bende öyleydi... Kendine dikkat et canim... Insallah sorunsuz ve rahat bir hamilelik gecirirsin canim...
çok erken daha ama çıktı yani dikkatli bakınca anlaşılıyo hatta geçen gün biri hamile misin diye sordu nereden anladın dedim yüzüne yansımış dedi bi de göbüş dikkatli bakınca anlaşılıyo dedi, şimdi iyiyim pek bi sıkıntım yok, cuma günü de doktorda olucam bakalım cinsiyet söylicek migüzel bir tesadüf canım. nasıl gidiyor peki? İnşallah sıkıntın yoktur? göbişin cıktımı senin?
hamd olsun canim iyiyim, yegenim fitik ameliyati oluyor - bizim saatle 12:10 da girdi, halen bir cevap alamadim o yüzden endiseliyim biraz.. haber alsam rahatlicam insallah... 5,5 yasinda daha findigim.. dualarni eksik etme canim ne olur. Sen daha iyisin degil mi? Kac gün kaldi safaga?
çok erken daha ama çıktı yani dikkatli bakınca anlaşılıyo hatta geçen gün biri hamile misin diye sordu nereden anladın dedim yüzüne yansımış dedi bi de göbüş dikkatli bakınca anlaşılıyo dedi, şimdi iyiyim pek bi sıkıntım yok, cuma günü de doktorda olucam bakalım cinsiyet söylicek mi
mrb ben geldim....birşey soracağım 2 gecedir horlama sorunum oluyor gece eşim beni uyarıyor...sizde durum nasıl???
hoşgeldin canım..o bende de var ama genelde sabaha karşı oluyor..boğazıma kadar kuruyor ağzım doğal olarak bu da horlamama sebep oluyor..kaloriferlerden kaynaklı evin içindeki hava kuruyor ondan mı bilemiyorum..yoksa gebelikten nefes alışımız zorlaşıyor ondan da olabilir
evet kalorifer suluğu kullanmalı...ama bence gebelikten kaynaklanıyor...
sen ne yaptın???tunamız nasıl bakalım cnm
gebelikten kaynaklıymış sanırım şimdi biraz okudum da fizyolojik olabilir ya da gebelikte vücutta oluşan ödemden olur diyor.
bende aynıyım canım..zaman geçmiyor gibi geliyor...şu 1 ay bir geçse
sen nasılsın prensesimiz nasıllar??
kızlar bel agrısı yasayanlar varsa gebelıgın ılk haftalarında.. nasıl hafıflettınız ? paylaşırmısınız lutfen
benim kızım iyi şükür teyzesi maşallah....hergün farklı bir eklemim ağrıyor bugünde diz kemiğim ağrıdı...ama çok şükür...yaaa benm içinde günler geçmiyor...kızımı kkucağıma alabilecekmiyim diye düşünüyorum..şaka gibi geliyor
maşallah iyi olsunlar aman...eklem ağrısı kalsiyum eksikliğinden mi oluyor ki bende de oluyordu zaman zaman..bu arada ben şafak sayıyorum artık
38 de gelirse yavrum şafak 23
ocağı beklerse kendini aşıp 27
valla canım ben enbaştan beridir yaşıyorum o bel ağrısını..şimdi de sırt ağrısı eşlik ediyor birde...
nasıl hafiflettiniz dersen valla bol bol dinlen fazla yorulup ayakta kalma..sırtına yastık alıp otur..bu arada yakında kasık ağrılarında başlar(
birşey kalmamış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?