Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

iyilik canım oturuyorum aynı valla...
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
avatarları buradan buldum canım sende bi bak istersen

selam canim,
nasilsin?
tesekkürler bakicam avatarlara...

insallah canim en kisa zamanda annende dayanamaz affeder ve tekrar konusmaya baslarsiniz..o simdi kizginligindan öyle davraniyordur... anneler yufka yürekli olur...

canım üzülme annen torunu doğunca yüzünü bi görsün yumuşar.takılma bence..üzülürsen bebişte etkilenir bak
selam canim,
nasilsin?
tesekkürler bakicam avatarlara...

insallah canim en kisa zamanda annende dayanamaz affeder ve tekrar konusmaya baslarsiniz..o simdi kizginligindan öyle davraniyordur... anneler yufka yürekli olur...

iyiyim canım şafak sayıyorum az kaldı çok şükür..sen nasılsın bugün?

hamd olsun canim iyiyim, yegenim fitik ameliyati oluyor - bizim saatle 12:10 da girdi, halen bir cevap alamadim o yüzden endiseliyim biraz.. haber alsam rahatlicam insallah... 5,5 yasinda daha findigim.. dualarni eksik etme canim ne olur. Sen daha iyisin degil mi? Kac gün kaldi safaga?

herkese merhaba.. daha 4 haftalık hamıleyım ve ınanılmaz bel agrılarım var ılk haftalarında bunu yasayıpta hamılelıgı sorunsuz devam eden var mı ?

herkese merhaba.. daha 4 haftalık hamıleyım ve ınanılmaz bel agrılarım var ılk haftalarında bunu yasayıpta hamılelıgı sorunsuz devam eden var mı ?

hayirli olsun pixie,
seni korkutmak istemem ama daha kasik agrilarinda olacak - rahim genisledikce kasilmalar ve kramp gibi batmalar da oluyor.. hapsururken falan mutlaka bir yere oturmak gerekiyor... en azindan bende öyleydi... Kendine dikkat et canim... Insallah sorunsuz ve rahat bir hamilelik gecirirsin canim...

teşekkür ederım cvbın ıcın.. önemlı deıl butun agrıları cekerımde yeterkı bebegıme bısı olmasın daha kalp atısınıda duymadık 1 hafta snr ancak endıselıyım her anne gibi.. agrılar normalse ıcımde rahatladı hep dıken ustundeydim..

güzel bir tesadüf canım. nasıl gidiyor peki? İnşallah sıkıntın yoktur? göbişin cıktımı senin?
çok erken daha ama çıktı yani dikkatli bakınca anlaşılıyo hatta geçen gün biri hamile misin diye sordu nereden anladın dedim yüzüne yansımış dedi bi de göbüş dikkatli bakınca anlaşılıyo dedi, şimdi iyiyim pek bi sıkıntım yok, cuma günü de doktorda olucam bakalım cinsiyet söylicek mi

çok geçmiş olsun canım..inşallah yeğenin çabucak iyileşir sağlığına kavuşur..ben iyiyim çok şükür..tam 38 de alırsa dr şafak 23 ama ocağı bekleyelim derse o zamanda şafak 27:))

benimde cuma günü kontrolüm var canım. İnşallah cinsiyetleri belli olur. bakıyorum bakıyorum hiç birşey alamıyorum.ay sıkıntı basıyor :) benim göbek çevrem 88 olmuş. sanırım ikizlerden kaynaklanıyor. kıyafetlerim olmuyor. üşümesem sadece gecelikle dolaşıcam. şükür bende şu bir haftadır daha iyiyim. kanamam olmadı. sadece kalp çarpıntım oluyor. cumaya 3 gün kaldı şükür.

mrb ben geldim....birşey soracağım 2 gecedir horlama sorunum oluyor gece eşim beni uyarıyor...sizde durum nasıl???

hoşgeldin canım..o bende de var ama genelde sabaha karşı oluyor..boğazıma kadar kuruyor ağzım doğal olarak bu da horlamama sebep oluyor..kaloriferlerden kaynaklı evin içindeki hava kuruyor ondan mı bilemiyorum..yoksa gebelikten nefes alışımız zorlaşıyor ondan da olabilir

evet kalorifer suluğu kullanmalı...ama bence gebelikten kaynaklanıyor...

sen ne yaptın???tunamız nasıl bakalım cnm

evet kalorifer suluğu kullanmalı...ama bence gebelikten kaynaklanıyor...

sen ne yaptın???tunamız nasıl bakalım cnm

gebelikten kaynaklıymış sanırım şimdi biraz okudum da fizyolojik olabilir ya da gebelikte vücutta oluşan ödemden olur diyor.
bende aynıyım canım..zaman geçmiyor gibi geliyor...şu 1 ay bir geçse
sen nasılsın prensesimiz nasıllar??

kızlar bel agrısı yasayanlar varsa gebelıgın ılk haftalarında.. nasıl hafıflettınız ? paylaşırmısınız lutfen

benim kızım iyi şükür teyzesi maşallah....hergün farklı bir eklemim ağrıyor bugünde diz kemiğim ağrıdı...ama çok şükür...yaaa benm içinde günler geçmiyor...kızımı kkucağıma alabilecekmiyim diye düşünüyorum..şaka gibi geliyor

kızlar bel agrısı yasayanlar varsa gebelıgın ılk haftalarında.. nasıl hafıflettınız ? paylaşırmısınız lutfen

valla canım ben enbaştan beridir yaşıyorum o bel ağrısını..şimdi de sırt ağrısı eşlik ediyor birde...
nasıl hafiflettiniz dersen valla bol bol dinlen fazla yorulup ayakta kalma..sırtına yastık alıp otur..bu arada yakında kasık ağrılarında başlar(

maşallah iyi olsunlar aman...eklem ağrısı kalsiyum eksikliğinden mi oluyor ki bende de oluyordu zaman zaman..bu arada ben şafak sayıyorum artık
38 de gelirse yavrum şafak 23
ocağı beklerse kendini aşıp 27

Ne kadar zor bu agrıları bu kadar hıssetmek.. allah dogrurken yardımcımız olsun.. benım arkadasım hamıle su an 6 aylık hıc böle sorunlar yasamadı.. sanırım bunyeden bunyeye değişiyor banada sanki bir terslık varmıs gıbı gelıyor böle bıcak saplanması gıbı agrılar olunca .. =(

birşey kalmamış maşallah

kalmadı çok şükür rüya gibi...
park yatağını da kurdu babası oğlumun ona bakıp bakıp seviyorum..nerdeyse içine girip yatıcam
anlatıyorum bağıra bağıra bak bu senin yatağın nasıl beğendin mi bu senin odan falan diye:))9o da içerden bu kadın delimi diye düşünüyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…