- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.801
öğlen 2 de cnm........
güzel haberlerle gel inşallah..ben yatayım artık canım ..zaten yatıyorumda hep..neyse:))hadi iyi geceler seni ve nehir hanımı öpüyorum
güzel haberlerle gel inşallah..ben yatayım artık canım ..zaten yatıyorumda hep..neyse:))hadi iyi geceler seni ve nehir hanımı öpüyorum
CNM BENİM HAYDİ UYKUYA TUNAMIZA İYİ BAK ÖPÜYORUZ SİZİ
mrb canm bende 4 aylık evli 5 haftalık hamileyim bunu dün öğrendim ve çok mutluyum inşallah hayırlısı olur
merhaba tatlı hamişler bende aranıza yenı katıldım 4 aylık evlıyım 10 haftalık hamıleyım :)) benımkılerde cok erken dıe delırdıler ama ben cookkkk mutluyum arkadas gıbı olucam bebısımle dusunsenıze..Bu arada yasım 23 unı bıttı hamıle kaldımsuperrrr :)))
1saat once ogrendim hamile oldugumu..kanatlarim cikucak diye korkuyorumesim yarin dogum yaoicakmisim gibi davraniyor kan testiyle ogrendim ama ne kadarlik oldugunu bilmiyyoruz muhtemelen 1 aylik.Allah herkese nasip etsin ins.cok kirkmustum cocugum olmicak diye.igneyi birakali 11 ay oldu herkes 3-6 ayda hamile kaliyodu neys sevincten sacmliyorum
kızlar ben de 4 haftalık hamileyim. ancak dr. 1 hafta sonra görebiliriz dedi. daha önce kürtaj olduğum için için aspirin ve progestoron ilaçlarını verdi. bir şey soracaktım???
ilaçları kullanmadan önce şiddetli ağrım oluyordu kasıklarımda. ama şimdi hiç yok gibi. ara sıra ağrıyo. kanamam yok Allaha şükür. NORMAL Mİ ????? acaba
nasilsin canim, hayirli cumalar...insallah daha da iyisin...yatmaz zordur bilirim ama ne yaparsin oglusun icin katlaniyorsun...selaaaam biz geldik oğluşumla:)
18 haftalığım bendede uykusuzluk başladı doktoruma sordum kitap oku dedi :)
Merhaba.. Benim de ilk bebişim olacak, ve bebişimin olacağınıda bugün öğrendim. Çok heyecanlı ve mutluyum.
Allah mutluluğumu daim ettirsin, sağlıklı bir bebek dünyaya getirmemi nasip etsin.
Allah, bebek isteyen çiftlerede bebiş nasip etsin. AMİN!
hamile kalmakla dünyada verilecek en doğru kararı vermişsin cnm....işe başladıktan sonra bebeğe sıra gelmiyor...bende aynı şekilde herşeyi bir tarafa bıraktım işi gücü sadece bebeğimi düşünüyorum onu bekliyorum..hayırlı olsun cnm.
teşekkür ederim canımböyle şyler duymak bir yerden destek görmek beni inanılmaz mutlu ediyor.kaç gündür karnımda ağrı vardı. doktor progestan denilen ilaç verdi , onu içiyprdum. şimdi ağrı falan yok bebeğime birşey olmaz değil mi ağrısı bile güzeldi
berraksuu nerde kaldın canım ya merak ettim seni:26::26::26:
cnm ben geldim bugün nete giremedim....gittim dr a kızım maşallah 1250 gr olmuş....söylediğim gibi başı yukarıda poposu aşağıda bebeğim dönmemiş...zaten 32. haftadan sonra dönermiş bebekler..kan değerlerim herşeyim iyi çok çok şükür...kuzumya açmış gözlerini etrafını seyrediyordu..
maşallah kızına..döner zamanla baksana benim oğlum bile döndü:)kan değerlerinin iyi olmasıda çok iyi...maşallah size
merhabalar,
nasilsiniz iyimisiniz hanimlar?? güzel bir hafta sonu olur insallah.. Bende yemeklerle ugrasiyordum, kahvaltimi yaptim - yemekleri koydum atese, simdide yarin icin kek yapicam - esimin is arkadaslari gelecekmis yarin... iki ayagim bir pabuca girmesin diye, bugün yapayim dedim keki falan..
Ögleden sonrada annemlere ugrayacagim - iste öyle...
Günebakan nasil oldun canim, agrilarin varmi halen?
Pembis - sanada hayirli olsun canim.. insallah bu sefer gercekten bebistir ve hersey yolunda gider. Seni gayet iyi anlayabiliyorum, endiselerini falan.. Rabbim büyük, bu sefer olacak gibi geliyor bana..
kolay gelsin canım..çok yorma kendini...bende daha iyiyim şükür yorulunca artıyor ağrılar bende yatışa devam işte..bakalım bu ayın sonunda mı gelecek oğluşum yoksa kendini aşıp ocağı bekleyecek mi:)) bilemiyoruz
sagolasin canim, sükür bitirdim isleri sayilir, kekim pisiyor - ondan sonrada annemlere giderim artik.. biliyorum cok yormamak gerek, gecen hafta sonu evi temizledim, sorma ondan sonra bir bel agrisi - dedim bir daha süpürüp silmem, cünkü beni bitiriyor, düsün yemek bile yapamamistim o gün... esim soruyor dün aksam, temizlik yapacakmisin yarin, bende hayir - beni mahvediyor dedim.. tamam aksam gelince yapariz dedi...
Insallah canim oglusun aceleci olmaz ve zamanini bekler, en azindan 38ci haftayi görür.... isim düsündün mü oglusuna? Biz henüz bisey bulamadik
Merhaba arkadaşlar, bende yeni üye ve yeni anne adayıyım. :) Kesin olarak dün kan testinde öğrendim beta hcg 1360 çıktı 4+2 yim şuanda çok erken ve açıkcası bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar emin olamayacağım çünkü daha önce 2 düşük yaşadım 2 ncisi dış gebelikti ve ben bununda öyle olmasından çok korkuyorum ama dün dr. um beni biraz rahatlattı. Dış gebeliklerde değerler bu kadar yüksek olmaz ve rahim bu kadar kalınlaşmaz dedi. Nasıl rahatladım anlatamam. Dr. um Salı günü keseyi görmemiz lazım dedi tekrar gidicem bakalım hayırlısıyla... Allah herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?