Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

ay bilemiyorum valla.gazlı olacakları kesin bence..çünkü kmin bebeğini görsem hep gazlı diyor:84::84::84:

benm ark çocuğu oldu demiştimya 40 ı dah çıkmadı...inanmazsın saatlerce ağlıyor sürekli beşikte sallanmak istiyor ister 3 saat ister 4 saat salla uyumuyor...ama sallanmayo seviyor bıraktığın anda basıyor çığlğı vallahi..dedim arkadaşıma benim bildiğim yeni doğan bebekler 4-5 saat kesintisiz uyur ama yok sanırsam erkek bebekler daha huysuz oluyor...inanırmısın acaba beşiğini mi sevmedide ağlıyor diye kaç tane değişik değişik beşik aldılar...gaz sorunu falanda yok...küçücük başıyla ortalığı ayağa kaldırıyor

ayy görüyomusun miniği..şimdiden dikmiş herkesi ayağa...erkekler huysuz oluyor diye herkes söylüyor napıcaz bakalım

ayy görüyomusun miniği..şimdiden dikmiş herkesi ayağa...erkekler huysuz oluyor diye herkes söylüyor napıcaz bakalım
yaa inanmıyor ya inanılmaz zekiler yeni doğsalarda...sen dahha kaç günlüksün ne bilirsin sallanmayı ,kucağı falan yat uyu dimi....

Bakalım senin ki 1 aylık olunca benim ki doğacak...neler anlatacaksın bakalım bana tabi buraya gelmeye vaktin olursa

öyle valla..küçük ama çok etkililer inşallah anlatırım canım uyuyunca girerim ben..ya da gündüz anneme satarım 5 dk.yazıp çıkarım

Son düzenleme:
evet öyle yaparsınhadi çizelgen gene ilerledi,,,benim 45 dk var

valla süper yaa.saat 11 dedin mi gidiyo:))
iyi oluyo böyle senin büyümene daha var:))
bu arada bi kaç saatir sancım var ya( sertleşiyor karnım.. düzenli ve çok değil ama var..çok korkuyorum..dua ediyorum sürekli oğlum 37 ye kadar dayan bari diye

o sertleşmeler muhakkak olur zaten cnm arada bir kalk evde tur at...bekler bekler bizim tunamız

o sertleşmeler muhakkak olur zaten cnm arada bir kalk evde tur at...bekler bekler bizim tunamız

zaten çok sık lavaboya gidiyorum o yüzden turluyorum mecburi ama..bilemedim ya korkmaya başlıyorum böyle olunca..beklesin annesinin bitanesii..dr u da aramak istemiyorum kadın bıktı benden..zırt pırt arıyourm valla:)) bişey demiyor sıkıntın olursa mutlaka ara dşyor ama ben çekiniyorum

cnm bak suyun gelmediği ve kanaman olmadığı sürece doğum başlamaz...kasılmalar bebeğin yeri daraldığı rahmin baskı yaptığı için sokma kendini strese..tamam mı

cnm bak suyun gelmediği ve kanaman olmadığı sürece doğum başlamaz...kasılmalar bebeğin yeri daraldığı rahmin baskı yaptığı için sokma kendini strese..tamam mı

Bu arada en son bebeğinin klosu en son kaçtı cnm??

tamam canım sağol desteğin için
son gittiğimde yani çarşamba günü 2 kiloydu canım.dr iyi dedi..3 kilo civarı doğar dedi

EVET 3.250 CİVARINDA DOĞAR

inşallah canım..2500-4000 arası normal aralıkmış zaten..pekmez ve muz bebeğe kilo yapıyor diye okudum bende hergün yemeye çalışıyorum..pekmez sevmem de bi kaşık içiyorum işte oğlum için..dr a 7 aralıkta gidicem bakalım ne kadar olacak o zamana??sonra her hafta çağırıcam dedi drum..iyi oluyo valla..gerçi yoruluyorum git gel ama olsun

cnm pekmez iyi olur...ben çıkıyorum görüşürüz

ii akşamlar kızlar adetim 4 gün geçince test yaptım negatif çıktı.şimdi 8 gün oldu.acaba geç döllenmemidir.korkuyorum bidaha test yapmaya.böyle gecikip idarada negatif çıkıp sonra pozitif olan var mı?:44:

dediğin gibi geç döllenmedir belki canım..inşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…