- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.401
mrb ben 1.5 senelik evliyim ve 3 haftalık hamileyim daha ultrasona girmedim bu haftaiçi giricem inşallah ama hiç birşey bilmiyorum ne yemeliyim ne içmeliyim ansızın beklenmedik bir mucizeydi bu ama bazılarınız çok kızabilir ama ilk duyduğumda çok ağladım saatlerce ağladım şuan hamile kalmayı istemiyordum 1 sene hap kullandım haziranda bıraktım ilacımı daha 1 sene korur dediler daha 25 yaşındayım memurluk sınavlarına hazırlanıyorum içimde hala alışamadığım garip duygular var en kısa sürede atarım umarım doğumdan da çok korkuyorum allah hayırlısını eylesin
herkese iyi akşamlar hanımlar,aslında bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum,ama bu bölümüne ilk kez girdim çünkü 9 gün önce hamile olduğumu öğrendim,şuan tahminlerime göre 4 haftalık hamileyim,rabbim nasip ederse inşş.....çok bekledim bu hamileliği o yüzden çok korkuyorum bişey olucak diye,henüz dktora gitmedim,ayın 10 unda beta hcg yaptırdığımda (aynı zamanda adet günümdü) sonucum 213.5 çıkmıştı...birdaha tekrarlamadım,ve doktorada gitmedim henüz inş bu hafta içi gidicem... 24 yaşımdayım 5 senelik evliyim bir kez kürtaj geçirdim (boş gebelik) ardından 2 kez düşük yaptım,şuan 4.hamileliğimi yaşıyorum,bu kez belirtilerim farklı ve hiç kötü düşünmüyorum,iyi olacak inşş biliyorum.........herkesten güzel haberler alabilmek ve güzel haberler verebilmez ümidi ile :)
mrb ben 1.5 senelik evliyim ve 3 haftalık hamileyim daha ultrasona girmedim bu haftaiçi giricem inşallah ama hiç birşey bilmiyorum ne yemeliyim ne içmeliyim ansızın beklenmedik bir mucizeydi bu ama bazılarınız çok kızabilir ama ilk duyduğumda çok ağladım saatlerce ağladım şuan hamile kalmayı istemiyordum 1 sene hap kullandım haziranda bıraktım ilacımı daha 1 sene korur dediler daha 25 yaşındayım memurluk sınavlarına hazırlanıyorum içimde hala alışamadığım garip duygular var en kısa sürede atarım umarım doğumdan da çok korkuyorum allah hayırlısını eylesin
bende 25 yaşındayım bende 5 senelik evliyim cnm..ama çok şükür bu bebeğim ilk...hiç kaybım olmadı ...sen çok acı yaşamışın allahım bu sefer sağ sağlim umutlarını kucağına almak nasip etsin inş. .....inş bi aksilik olmaz...hiç kötü düşünme..6 haftalık olunca inş kalp atışınıda duyarsın..rabbim o günleri görmeni nasip etsin kardeşim...hoşgeldin aramıza.....haberlerini bekliyoruzz.. .
normal yolla gebe kaldıysan hamilesin cnm hayırlı olsun...aşılama olup hamile kaldıysan ilaçların etkisiyle yüksek çıkabiliyor..
süper dimi dans ediyo yavrucak:))slm canlar...nasılsınız.....günebkn ya profil resmin çok komik yaaa bi sağ bi sol çok güldüm ilk görünce nerden buldun onu yaa......berraksu nasılsın..napıyosunuz kızlar bugün..bende oğlumun ciciclerini yıkadım asıcam birazdan....hemen herşeyini halletmek istiyorum....ama daha kendime pijama alamadım yaa...önden düğmeli bulamadım...sinir oldum..
bugun bı jınekologla telefonda görüştüm okadr sınırımı bozdukı sadece degerımı soledım ve agrımı soledım bana ne dedı bılıomusun gebe deılsın kesınlıkle adet olcaksın buyuk ıhtımal ondandır o degerler gebe oldugumu göstermiomuş.aglıcaktım ya suratına kapattım uzuntuden pat dıe solenırmı.tabı kafamda karıstı cokmu düşük degerlerim benm düşük olmasının sebebi ne kı
bende ilk kez hamileyim hemde 6 haftalıkmış... ben daha iki gün önce öğrendim... isteyen herese nasip olur inşaallah..
çok midem bulanıyor ve bende ne yapacağımı bilmiyorum.. her konuda tecrübesizim.. inşaallah önümüzdeki hafta doktora gidicem.. inşaallah her yolundadır..
herkese selamlar..
bugun bı jınekologla telefonda görüştüm okadr sınırımı bozdukı sadece degerımı soledım ve agrımı soledım bana ne dedı bılıomusun gebe deılsın kesınlıkle adet olcaksın buyuk ıhtımal ondandır o degerler gebe oldugumu göstermiomuş.aglıcaktım ya suratına kapattım uzuntuden pat dıe solenırmı.tabı kafamda karıstı cokmu düşük degerlerim benm düşük olmasının sebebi ne kı
Biz gelelim bariiii sıkıldıysanız
hoşgeldiiin patladık oğlumla sıkıntıdan yahu
geldik bak kurtardık sizi kızımla
evet sağolun:)) ee nasılsın bugün canım?
bugün kargo şirketine sinirlendim cnm yurtiçi kargoyla 1 tane bluz gönderdim 15 tl ücret aldılar sinir oldum yaaa...
yuuhh neden o kadarmış...vallla ben bile gıcık oldum
bende gıcık oldum hala sıkıntısı içimde ptt kargodan vazgeçmicem artık
bende genelde yurtiçiyle ya da ptt ile gnderiyorum..ama demek ki yurt içi abartıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?