Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

herkese iyi akşamlar hanımlar,aslında bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum,ama bu bölümüne ilk kez girdim çünkü 9 gün önce hamile olduğumu öğrendim,şuan tahminlerime göre 4 haftalık hamileyim,rabbim nasip ederse inşş.....çok bekledim bu hamileliği o yüzden çok korkuyorum bişey olucak diye,henüz dktora gitmedim,ayın 10 unda beta hcg yaptırdığımda (aynı zamanda adet günümdü) sonucum 213.5 çıkmıştı...birdaha tekrarlamadım,ve doktorada gitmedim henüz inş bu hafta içi gidicem... 24 yaşımdayım 5 senelik evliyim bir kez kürtaj geçirdim (boş gebelik) ardından 2 kez düşük yaptım,şuan 4.hamileliğimi yaşıyorum,bu kez belirtilerim farklı ve hiç kötü düşünmüyorum,iyi olacak inşş biliyorum.........herkesten güzel haberler alabilmek ve güzel haberler verebilmez ümidi ile :)

lütfen böyle düşünme,inanki senin durumunda olmak isteyen o kadar çok tanıdığım varki....lütfen ama lütfennnn Rabbimin sana verdiği bu hediyenin bu güzelliğin kıymetini bil...ben 24 yaşımdayım ve 3 kez hamilelik geçirdim,şuan 4.hamileliğim bende 4 haftalık hamileyim aramızda 1 haftamız var....inş ikiside ve bizim gibilerinde hepsinin sağlıklı dünyaya gelirler.....birbirimize destek olalım,sence daha güzel olmaz mı? :))) ikimizde Allah nasip ederse temmuz annesi olucaz düşünsene güzelliği :))))

bende 25 yaşındayım bende 5 senelik evliyim cnm..ama çok şükür bu bebeğim ilk...hiç kaybım olmadı...sen çok acı yaşamışın allahım bu sefer sağ sağlim umutlarını kucağına almak nasip etsin inş......inş bi aksilik olmaz...hiç kötü düşünme..6 haftalık olunca inş kalp atışınıda duyarsın..rabbim o günleri görmeni nasip etsin kardeşim...hoşgeldin aramıza.....haberlerini bekliyoruzz...

bu arada canım şunları söylemeyi unuttum,folik asit kullanmaya başla bence,ayrıca maydanoz ve dereotu yeme çünkü düşüğe neden olurlar...şimdilik bunlar bile yeter :)nasılsa doktora gidiceksin benim gibi bu hafta,o zaman öğreniriz diğerlerini,ve bol bol su iç sakın unutma.........

çok ama çok teşekkür ederim canım benim...inanki msjını okurken gözlerim doldu,çok duygusalımmm :) inşşşş güzel haberleri getirebilirim size,çok heyecanlı ve çok umutluyum Rabbime şükürr :)

normal yolla gebe kaldıysan hamilesin cnm hayırlı olsun...aşılama olup hamile kaldıysan ilaçların etkisiyle yüksek çıkabiliyor..

bugun bı jınekologla telefonda görüştüm okadr sınırımı bozdukı sadece degerımı soledım ve agrımı soledım bana ne dedı bılıomusun gebe deılsın kesınlıkle adet olcaksın buyuk ıhtımal ondandır o degerler gebe oldugumu göstermiomuş.aglıcaktım ya suratına kapattım uzuntuden pat dıe solenırmı.tabı kafamda karıstı cokmu düşük degerlerim benm düşük olmasının sebebi ne kı

bende ilk kez hamileyim hemde 6 haftalıkmış... ben daha iki gün önce öğrendim... isteyen herese nasip olur inşaallah..
çok midem bulanıyor ve bende ne yapacağımı bilmiyorum.. her konuda tecrübesizim.. inşaallah önümüzdeki hafta doktora gidicem.. inşaallah her yolundadır..

herkese selamlar..

süper dimi dans ediyo yavrucak:))

canım değerin 10 küsürdü galiba..5 ten yukarısı hamile demek.ama değerin biraz daha yüksek olması gerekiyordu sanırım.belki geç döllenme falandır...2 günde bir kan testini yinele..yükseliyor mu diye değer...dr u da kafana takma iyi düşün iyi olsun...dua ederim senin için

tebrikler Allah tamamına erdirsin maşallah

cnm değerin çok düşük değil ama 2 günde bir kan tahlili yaptırman gerekiyor...2 ye katlaması gerekiyor değerin...bende hamile kaldığımda çok şiddetli kasık ağrısı çekmiştim adet olacakmış gibi...inş hamilesindir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…