- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.381
pek iyi değilim cnm midem çok bulanıyor...biraz işim var takı,toka çekmecemi düzenliyorumda aman ne kadar gereksiz eşya varsa almışımberraksuu u nbr canım nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek iyi değilim cnm midem çok bulanıyor...biraz işim var takı,toka çekmecemi düzenliyorumda aman ne kadar gereksiz eşya varsa almışımberraksuu u nbr canım nasılsın
öyle oluyor canım.aldıkça alıyor insan.ama eve gelince atıyoruz bi kenara işte..miden neden bulanıyor kipek iyi değilim cnm midem çok bulanıyor...biraz işim var takı,toka çekmecemi düzenliyorumda aman ne kadar gereksiz eşya varsa almışım
birazdan 27.hafta partim var
canımcım sana kolay gelsin ben biraz dinleneyim...iyi geceler.27. haftanız kutlu olsunn
canımcım sana kolay gelsin ben biraz dinleneyim...iyi geceler.27. haftanız kutlu olsunn
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde –> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
inanmıyorum 2 hafta sonra 7 ay bitmiş oluyor...rüya gibi şükürler olsun rabbim sana
tatlim chicconun biberon emzik vs...urunleri iyi degil oyuzden ben demistim chicconun emzik tarzi urunlerini begenmiyorum kullanan kisilerde memnun degil sonradan herkes avente geciyor sikayet olmuyor oyuzden avent diyorum ben gordugum icin arkadaslardan
en guzeli valla....ben ilk zamanlar egerki beni emmzse yani sutum olmazsa vs vs sorunlar olursa cam aldim ilk alti ay boyunca buyuk bir ihtimal cami kullancam sonucda biz verecez bebege biberonunu kendisi tutamaz sonradan da 7ile12aylik arasi aventden bieron aldim hem tutma aparatli hemde normal damlatmaz sulugunu da aventden aldim yalanci memesinide biberon taarzi herseyi aventden aldim sadece cam yoktu avent marka baska markanin camdan biberonu vardi mecburen onu aldim olsun cam saglikdir sonradan bebisler buyudukce zaten bagisiklik sistemleride artacagi icin mikroplarla savasmayi daha iyi basarabilirler oyuzden istemedim ilk camdan haric biberon vermek
günebkn senn avatarın ağlamasın hep böyle oynasın
ne mutlu sana allah banada nasip eder inşallah.bişi sorucam cok heyecanlanmak ıstemıorum öyle dedıler cunku kan degerım 10.14 cıktı bugun yarın işte calısmadıgım ıcın bıdaha kan testı yaptrmıorum şimd ben hamileyim dimi kızlar adetım 3 gun gecıktı sag kasıgım asırı agrıo yardım edın pazartesıye kadar meraktn ölücem
evanur nerdesin güzelim..yoksa prenses doğdu mu??meraklandım bak yaa
bence onun kızı biraz nazlı gününden önce doğmaz gibime geliyor...
ben doğum yapsam bi fırsatını bulur size haber veririm..vermezsem çatlarım vallahi
evanur nerdesin güzelim..yoksa prenses doğdu mu??meraklandım bak yaa
bence onun kızı biraz nazlı gününden önce doğmaz gibime geliyor...
ben doğum yapsam bi fırsatını bulur size haber veririm..vermezsem çatlarım vallahi
:) hastaneden bildiriyorum diye başlarız artık...az önce şu kadar ağırlıkta şu boyda bi bebek dünyaya getirdim duyuyrulurböyle bildiririz bence dimi ama?
mrb ben 1.5 senelik evliyim ve 3 haftalık hamileyim daha ultrasona girmedim bu haftaiçi giricem inşallah ama hiç birşey bilmiyorum ne yemeliyim ne içmeliyim ansızın beklenmedik bir mucizeydi bu ama bazılarınız çok kızabilir ama ilk duyduğumda çok ağladım saatlerce ağladım şuan hamile kalmayı istemiyordum 1 sene hap kullandım haziranda bıraktım ilacımı daha 1 sene korur dediler daha 25 yaşındayım memurluk sınavlarına hazırlanıyorum içimde hala alışamadığım garip duygular var en kısa sürede atarım umarım doğumdan da çok korkuyorum allah hayırlısını eylesin
mrb ben 1.5 senelik evliyim ve 3 haftalık hamileyim daha ultrasona girmedim bu haftaiçi giricem inşallah ama hiç birşey bilmiyorum ne yemeliyim ne içmeliyim ansızın beklenmedik bir mucizeydi bu ama bazılarınız çok kızabilir ama ilk duyduğumda çok ağladım saatlerce ağladım şuan hamile kalmayı istemiyordum 1 sene hap kullandım haziranda bıraktım ilacımı daha 1 sene korur dediler daha 25 yaşındayım memurluk sınavlarına hazırlanıyorum içimde hala alışamadığım garip duygular var en kısa sürede atarım umarım doğumdan da çok korkuyorum allah hayırlısını eylesin