Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

evet aynen canım ya size neeeeeeee
sen ne karışıyosun dimi?bu kadın hep böyleydi eski patronum..hep o iyi onunkiler kaliteli onunkiler zor falan filan.hep enler onda toplanmış ona göre...hastayım desen aaaa ben daha hastayım derdi...bi ara bana neden bayan dr a gidiyosun bırak erkek dr a git bile dedi.bayanlar sinir olurmuş...drumdan da öyle memnunun ki.asla değiştirmem...kaç senedir beraberiz arkadaş gibi olduk kadınla...bu arada hastaneden aradılar dr benim randevum olduğu gün izinliymiş bi gün önceye alıyoruz randevuyu diye:))sevindim bende

slm arkadaşlar bugün çokşiddetli migren ağrısı çektim...sabahtan beri içim dışıma çıktı....

sizde de mide yanması ve geri kaçma oluyor mu???

slm arkadaşlar bugün çokşiddetli migren ağrısı çektim...sabahtan beri içim dışıma çıktı....

sizde de mide yanması ve geri kaçma oluyor mu???

slm canım...mide yanması bende de oluyor..afedersin kusacak duruma geliyorum..geceleri çok zorluyor...rennie duo verdi dr..5 kereye kadar içebilirsin dedi...iyi geliyor..

günaydın yaklaşık 1 saat önce uyandım...rahmimin şiddetli bir şekilde kasılması sonucu uyandım...dr böyle kasılmaların olabileceğini söylemişti:26::26::26:

günaydın yaklaşık 1 saat önce uyandım...rahmimin şiddetli bir şekilde kasılması sonucu uyandım...dr böyle kasılmaların olabileceğini söylemişti:26::26::26:

günaydın canım...bende de oluyor.ama bugünlerde fazla oluyor..dr eğer 15 dk da bir düzenli gelirse hemen gel dedi.eğer düzenli değilse sık sık olmuyorsa önemi yok dedi.yalancı doğum sancılarıymış.rahim kendini doğuma hazırlıyormuş..

insan olacağını biliyorda gene de panik yapıyor..çünkü rahmin baya bi büzüştüğünü hissettim...ilk şiddetli kasılmamdı...sonra bir de hafif oldu geçti......

ilk sizi tebrik ederim saglıkla kucagınıza alırsınız inŞ bende dün ögrendim hamile oldugumu benim daha günlük ve ben çok korkuyorum birŞey olacak diye yanlız benim bel ve karın agrım oluyor sizdede oluyormu acaba...

herkeze hayırlı akŞamlar ilk olarak tüm anne adaylarını tebrik ederim bende sizler gibi çok mutluyum çünkü dün hamile olugumu ögrendim bebiŞim daha günlükmüŞ yanlız benim bel ve karın agrım oluyor bazen çok korkuyorum bir Şey olacak diye sizlerdede oluyormu benzer agrılar acaba

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım tebrikler...bel ve adet olacakmış gibi karın ağrısı olur.ama çok artarsa kanama vs. şikayetin olursa dr a git mutlaka..birde dr a gidince benim karnım ve belim ağrıyor diye söylersen destekleyici progestan falan verir...

canim banda gecen hafta ogrendim hamile oldugumu... bendede bel ve karin agrisi var.doktor normal diyor.kendini fazla yorma ve arada yat biraz faydasi oluyor...ben oyle yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…