- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.361
öyle cnm isim hususunda insanlar çok burnunu sokuyor...benim çocuğuma koyacağım isime burun kıvırıyorlar..
buradan haykırıyoruz size neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
slm arkadaşlar bugün çokşiddetli migren ağrısı çektim...sabahtan beri içim dışıma çıktı....
sizde de mide yanması ve geri kaçma oluyor mu???
slm canım...mide yanması bende de oluyor..afedersin kusacak duruma geliyorum..geceleri çok zorluyor...rennie duo verdi dr..5 kereye kadar içebilirsin dedi...iyi geliyor..
bende metpamit alıyorum ama düzenli değil...allahım ne zor yaa...herkese şifa versin rabbim.
amin canım ateş topu yutmuş gibi oluyor insan...bugün de benim içimde bi sıkıntı var neden bilemedim.canım çok sıkılıyor
demi yaaa tv,internet herşeyden midem bulanıyor bugün hiç keyfim yok
valla benimde öyle puflayıp duruyorum..birazdan bi iki işim var çamaşır falan katlıcam odaya geçerim..zaman geçmiyor ya(
tamam cnm allah rahatlık versin sana
günaydın yaklaşık 1 saat önce uyandım...rahmimin şiddetli bir şekilde kasılması sonucu uyandım...dr böyle kasılmaların olabileceğini söylemişti:26::26::26:
günaydın canım...bende de oluyor.ama bugünlerde fazla oluyor..dr eğer 15 dk da bir düzenli gelirse hemen gel dedi.eğer düzenli değilse sık sık olmuyorsa önemi yok dedi.yalancı doğum sancılarıymış.rahim kendini doğuma hazırlıyormuş..
bence öyle..biz nasıl sağlıklı olsunlarda amaaaan diyorsak onlarda öyledir:)))
ilk bebeğime hamileyim çok heyecanlı ve çok mutluyum...
daha acemi anne adayları olduğumuz için burada beraber ilerleyelim
(table)
1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK /Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
2/ GUNEBKN / ERKEK BEBEK / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
(table)
herkeze hayırlı akŞamlar ilk olarak tüm anne adaylarını tebrik ederim bende sizler gibi çok mutluyum çünkü dün hamile olugumu ögrendim bebiŞim daha günlükmüŞ yanlız benim bel ve karın agrım oluyor bazen çok korkuyorum bir Şey olacak diye sizlerdede oluyormu benzer agrılar acaba
ilk sizi tebrik ederim saglıkla kucagınıza alırsınız inŞ bende dün ögrendim hamile oldugumu benim daha günlük ve ben çok korkuyorum birŞey olacak diye yanlız benim bel ve karın agrım oluyor sizdede oluyormu acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?