- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.321
Hly canim hayirli olsun, senin yasadigin heyecani cok iyi anlayabiliyorum...inanirmisin bende ilk kalp atistlarini duymak icin gittigimizde doktoda siramizi beklerken 7-8 defa lavaboya gittim. Benim daha önce 2 kere düsügüm olmustu o yüzden daha da cok heyecan ve endiseliydim..
Ilk 3 ay cok önemli, dikkat et - bol bol dinlen...insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza...
3 yıllık evliliym 2 yıldır tedavi görüyordum. Allahıma çok şükür 11.11.11 de hamile olduğumu öğrendim. o kadar mutluyum ki. Allah'ım herkese versin inşallah.
ben de çok heyecanlıyım. internette o dönemde bebeğin kalp atışlarının nasıl göründüğü ile ilgili bir video izlemiştim. mucizevi bişey :))
ya benim hafiften mide bulantılarım başladı gibi((( henüz hiç kusma olmadı ama her an çıkarıcakmışım gibi hissediyorum ((
slm arkadaşlar topiğinize yeni katıldım benimde ilk gebeliğim şuan 12+6 yız c.tesi ikili testlerimizi yaptırdık sonuç 10 gün sonrayaymış yalnız ense kalınlığını nası ölçtü adam bilmiyorum bizede bişi demedi. ölçtüm sizle konuşurken normal dedi ama bi ölçüm sonucu vermedi. nasıl ölçülüo bu ense kalınlığı bilgilendirirmisiniz. internette çok titizlikle yapılan bi ölçüm oldunu söylüo bizimki sadece çeneden arka kısmı ölçmüş ama sonucu demedi bizde bugün başka doktora gidecez içimiz rahat etsin.
bu arada bebğim büyük ihtimal erkekmiş. erkekler erken mi gösterir acaba?:44:
biz uyandık
8 demi kalktın...maşallah ben 11 12 den önce gözümü açamıyorum ..nasılsın bakayımmmmmmm
cnm valla benim kaçta yattığım kaçta kalktığım belli olmuyor....ama sonunda deli gibi oluyorum
iyiyim çok şükür,,,umarım sende iyisindir
günaydin güzel hamisler,
bugün nasilsiniz? Evanur´dan haver var mi acaba, dogum yapti mi ki? Insallah sag salim kucagina alirda bebisini bizimle hikayesini paylasir..
Sirada kim var Evanur´dan sonra??
Kizlar ben cok yorgun hissediyorum kendimi ya, uyumak istiyorum... ama su an is yerindeyim, burda bari uyuyim ben, topu topu 2 kisiyiz zaten...
Havalarda buz gibi olmaya basladi, sabahlari arabayla gelirken buz tutuyorum nerdeyse, motor isiniyorda ancak acabiliyorum kaloriferi.. ne yapcam böyle bilmiyorum...
hadi kendinize dikkat edin..öpüyoruz sizleri tezyeleri..
benimde ilk hamileliğim 19 yaşındayım 8 haftalık hamileyimm :) çok mutluyum çok heycanlıyım .d
selam canım.evanurdan haber yok...4 aralıkm diye gün vermişti dr u...ondan sonra ben varım inşallah..bakalım benimki ne zman??bende kendimi çok yorgun hisssediyorum..hele sen bi son haftalara gel o zaman daha had safhada oluyor.çünkü geceleri rahat yatamadığın için uyuyamıyosun...doğal olarakta yorgun oluyosun
biz geldik nasilsiniz beni soracak olursaniz ne iyi nede kotu durumdayim tembelligim uzerimde bir kac gunden beri giremedim artik son olarak herseyi bitirmeye calisiyorum simdi hep dua ediyorum tersden gelmek istemesin diye cunku doktorun dedigine gore donebilir demisti ama cok kucuk bir ihtimal demisti ama tersden gelmek isteyebilir demisti kasiklarimda sanci olunca aklim gidiyor tersden gelmek mi istiyor diyor insallah gelmek istemez heee gelmek istersede araligin 4unde degilde sancilandigim zaman acil olarak sezeryana alinacam simdi panik icerisindeyim ister istemez bebegimi istiyorum artik sag saglim kucagima allahimmm
tebrikler.Allah tamamına erdirsin canım..
biz geldik nasilsiniz beni soracak olursaniz ne iyi nede kotu durumdayim tembelligim uzerimde bir kac gunden beri giremedim artik son olarak herseyi bitirmeye calisiyorum simdi hep dua ediyorum tersden gelmek istemesin diye cunku doktorun dedigine gore donebilir demisti ama cok kucuk bir ihtimal demisti ama tersden gelmek isteyebilir demisti kasiklarimda sanci olunca aklim gidiyor tersden gelmek mi istiyor diyor insallah gelmek istemez heee gelmek istersede araligin 4unde degilde sancilandigim zaman acil olarak sezeryana alinacam simdi panik icerisindeyim ister istemez bebegimi istiyorum artik sag saglim kucagima allahimmm
Canlarım bnm yaaa cok tesekkur ederım kızlar okadar cok ıhtıyacaım varkı dualara az kaldı dıye ıcım ıcıme sıgmıyor bır yandan da korkuyorum ya ters dogmak ısterse dıye daha dogrusu tersden gelene kadar yetısırız de hastaneye ama yınede tedırgınım ısde.....sagsaglım bır olsa kucagıma alsam sevsem emzırsem ahh ahhh bunlarla kendımı avutuyorum ozaman butun korkularımı unutuyorum....tum meleklerımız sagsaglım bızımle olurlar ınsallah rabbım korusun onları
Canlarım bnm yaaa cok tesekkur ederım kızlar okadar cok ıhtıyacaım varkı dualara az kaldı dıye ıcım ıcıme sıgmıyor bır yandan da korkuyorum ya ters dogmak ısterse dıye daha dogrusu tersden gelene kadar yetısırız de hastaneye ama yınede tedırgınım ısde.....sagsaglım bır olsa kucagıma alsam sevsem emzırsem ahh ahhh bunlarla kendımı avutuyorum ozaman butun korkularımı unutuyorum....tum meleklerımız sagsaglım bızımle olurlar ınsallah rabbım korusun onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?