Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

hiç sorma doğum yapan ark..çok zorlanıyor bebeği gece hiç uyumuyor...gündüzleri biraz uyuyor inş bizimkiler uslu bebek olurlar

ben bile uyuyamıyorum seni düşünemiyorum..artık şafak sayarsın sen:)

ŞAFAK 19:)))

Son düzenleme:
hiç sorma doğum yapan ark..çok zorlanıyor bebeği gece hiç uyumuyor...gündüzleri biraz uyuyor inş bizimkiler uslu bebek olurlar

inşallah canım ...ben yeğenimin sabah 4 e kadar kesintisiz ağladığını biliyorum..hiç susmadan hemde..ama 3-4 aylık olunca düzeliyor

Son düzenleme:

cnm ya o kramplar insanı mahvediyor zaten...bi an önce gelsin 4 aralık ayyyyy çok heyecanlanıyorum gerçekten artık kardeşim gibi oldunuz..

Ayyyy kizlar heyecnlnmk lafmi su anki heyecnmi kelimelerle anlatamam bambaska burseymis bu yaaaa bna bkn elimden geldigi kadariyla girmeye caliscm ama olurda bir muddet giremem belki yakalayazsam sizi jnutmayin bni heeeeeee

Ayyy cnm Bnm cok sagol berraksucum ayyy dutgusala bagladim heeeee

cnm zaten artık seni biraz zor görürüz biz..birde bebeğini kucağına alınca unutacaksınız beni...napalım bizde kızımla buralarda gariban gariban topik gezeriz

(duygu sömürüm nasıl )

unuturmuyuz seni aşk olsun..sende bizi unutma prensesin doğunca da gir anlat bize ne oldu ne bitti olmaz mı

takılıyorum cnmcım sana benim kocacım biraz boğazlarını üşütmüş birazdan kalkarım oldumu...biraz uyudu uyarayımda sıcacık bir çay içsin

biliyorum canım eğleniyoruz işte:))geçmiş olsun eşine de.bende yatarım birazdan zaten...sanki uyuyabiliyormuşum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…