- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.301
elbette gider.hastaneden çıkmadan neredeyse hepsini vermiş olursun üzülme..bebek 3 kilo plesenta o kadar şişlik şu bu hepsi gidince eski haline dönersin.üstüne uykusuz geceleri de ekleyince.eski halinden bile zayıf kalırsın
AMin kizlar normalde iki aralikdi dogm tarihim ama dktr dedi belki doner gibisine diye iki gun daha uzatti zaten ikinci gunude sezeryan dogurmya niyetim yok agrilarda kesildi sadece bebek buyudugu icin yeri dar oldugundn aksam uyurmuyor ne sagima yatabuliyorum nede soluma ister istemez sikisiyor sirt ustu hic yatamiyorum boguluyorum sanki birde ayagima krmplar saga sik giriyor ben istiyorum ki hemen gelsin aralik dort
hiç sorma doğum yapan ark..çok zorlanıyor bebeği gece hiç uyumuyor...gündüzleri biraz uyuyor inş bizimkiler uslu bebek olurlar
AMin kizlar normalde iki aralikdi dogm tarihim ama dktr dedi belki doner gibisine diye iki gun daha uzatti zaten ikinci gunude sezeryan dogurmya niyetim yok agrilarda kesildi sadece bebek buyudugu icin yeri dar oldugundn aksam uyurmuyor ne sagima yatabuliyorum nede soluma ister istemez sikisiyor sirt ustu hic yatamiyorum boguluyorum sanki birde ayagima krmplar saga sik giriyor ben istiyorum ki hemen gelsin aralik dort
Ayyyy kizlar heyecnlnmk lafmi su anki heyecnmi kelimelerle anlatamam bambaska burseymis bu yaaaa bna bkn elimden geldigi kadariyla girmeye caliscm ama olurda bir muddet giremem belki yakalayazsam sizi jnutmayin bni heeeeeee
Ayyy cnm Bnm cok sagol berraksucum ayyy dutgusala bagladim heeeee
Ayyyy kizlar heyecnlnmk lafmi su anki heyecnmi kelimelerle anlatamam bambaska burseymis bu yaaaa bna bkn elimden geldigi kadariyla girmeye caliscm ama olurda bir muddet giremem belki yakalayazsam sizi jnutmayin bni heeeeeee
Ayyy cnm Bnm cok sagol berraksucum ayyy dutgusala bagladim heeeee
cnm zaten artık seni biraz zor görürüz biz..birde bebeğini kucağına alınca unutacaksınız beni...napalım bizde kızımla buralarda gariban gariban topik gezeriz
(duygu sömürüm nasıl)
ağlarım bak şimdi...sömürü yapma yaa
günbkn birazdan senn çizelgen ilerler
evet canım..benimki 23,00 da ilerliyor...nedense??? ama boşver güzel böyle
niye boşvereyim benim burada 1 saat bekliyeceğim diye cnm çıkıyor
güzelim anlamadım gitti...elimden bişey gelse dükkan senin yok ki:))
takılıyorum cnmcım sanabenim kocacım biraz boğazlarını üşütmüş birazdan kalkarım oldumu...biraz uyudu uyarayımda sıcacık bir çay içsin
biliyorum canım eğleniyoruz işte:))geçmiş olsun eşine de.bende yatarım birazdan zaten...sanki uyuyabiliyormuşum gibi
sağol cnm ..vallahi bende tv yi açıyorum izlerken uyuyup kalıyorum...tv kapalıysa asla uyuyamıyorum:44::44::44:
ben açmıyorum öyle oturuyorum yatakta...sağa sola dönmek zor..ayakta uyuyorum o yüzden ben
cnm ben şimdi çıkıyorum daha sonra dönerim ama sen olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?