• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk bebeğinden sonra hamile kalamayan var mı?

gb0410

Annem, herşeyim benim...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
78
7
96
Ankara
Gunaydin hanimlar.
Kızım için ilk niyetlendigimiz ay hamile kalmıştım elhamdulillah.
Kizim şuan 13 aylık ve arayı çok uzun tutmadan bir kardeşi daha olsun istiyoruz.
2 aydır çalışmalara başladık.
Ilk bebek hemen olunca bu da hemen olur sandik ama öyle olmuyormuş meğersem :KK43:
Adet günüm yarın, yumurtlama günüm de 4 subatti ama ben dayanamayip dün pyro clinice gebelik testi yaptim ve sonuç maalesef negatif.
Benim gibi bu durumu yaşayan ya da önerisi olan arkadaşlar var mı?
Insan böyle bir yola niyet edince hâli ile heves ve heyecan yapıyor :110:

kızıma 4. ayda hamile kalmıştım ikinci için 3 yıldır bekliyorum
ama bendee pko var inşallah siz çok beklemezsiniz

Gunaydin hanimlar.
Kızım için ilk niyetlendigimiz ay hamile kalmıştım elhamdulillah.
Kizim şuan 13 aylık ve arayı çok uzun tutmadan bir kardeşi daha olsun istiyoruz.
2 aydır çalışmalara başladık.
Ilk bebek hemen olunca bu da hemen olur sandik ama öyle olmuyormuş meğersem :KK43:
Adet günüm yarın, yumurtlama günüm de 4 subatti ama ben dayanamayip dün pyro clinice gebelik testi yaptim ve sonuç maalesef negatif.
Benim gibi bu durumu yaşayan ya da önerisi olan arkadaşlar var mı?
Insan böyle bir yola niyet edince hâli ile heves ve heyecan yapıyor :110:
Kızıma 2.ay hamile kaldm 4 yasni doldurunca kardesi olsun istedik ama ikinciyi 8 ay bekledim simdi 3 aylik hamileyim :) ikinci biraz nazlı çıktı hemen gelmedi yani..

kızıma 4. ayda hamile kalmıştım ikinci için 3 yıldır bekliyorum
ama bendee pko var inşallah siz çok beklemezsiniz

Iki aydır iltihapsı bir akıntım var. Henüz doktora gorunmedim. Acaba bunun bir etkisi olabilir mi ki :(
Rabbim sizi de ikinci anneligin güzelliğine eristirsin insaAllah :KK200:

Kızıma 2.ay hamile kaldm 4 yasni doldurunca kardesi olsun istedik ama ikinciyi 8 ay bekledim simdi 3 aylik hamileyim :) ikinci biraz nazlı çıktı hemen gelmedi yani..

Hayirli olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:KK200:
Ikinciler genelde geç gelir deniyor.
InsaAllah bizim bebisimiz de cok bekletmez bizi diyelim :KK16:

Bende oğluma 3 aya hamile kalmisdim ama 9 aydir ikinciyi istiyordum ve cok sukur ki bu ay hamile kaldim gectiyimiz ay kimyasal gebelik gecirdim ve hemen ardinan yine hamile kaldim ama ben kimyasal gebeliğimdede bundada klomen kullandim insallah seninde ikinci meleyin cok bekletmeden gelir

Hay
Bende oğluma 3 aya hamile kalmisdim ama 9 aydir ikinciyi istiyordum ve cok sukur ki bu ay hamile kaldim gectiyimiz ay kimyasal gebelik gecirdim ve hemen ardinan yine hamile kaldim ama ben kimyasal gebeliğimdede bundada klomen kullandim insallah seninde ikinci meleyin cok bekletmeden gelir

Hayirli olsun cok sevindim :KK46:
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bir daha ki ayda gebelik olmazsa gidip goruneyim diyorum ben de

Iki aydır iltihapsı bir akıntım var. Henüz doktora gorunmedim. Acaba bunun bir etkisi olabilir mi ki :KK43:
Rabbim sizi de ikinci anneligin güzelliğine eristirsin insaAllah :KK200:
akıntı önemli enfenksiyon olabilir oda hamileliğe engel diye biliyorum bence doktora görün amin inşallah allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Hayirli olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:KK200:
Ikinciler genelde geç gelir deniyor.
InsaAllah bizim bebisimiz de cok bekletmez bizi diyelim :KK16:
Amin canim..darisi sana Insallah..

Bende ogluma 5 ayda hamile kalmistim ikinci icin 9 aydır ugrasiyorum bakalim bu ay gelecekmi nazli bebis bat 20 subat..
Takvim totemim bu ay..

Canım hemen olacak diye bir şey yok 2 ay daha böyle konuşmak için kısa bir süre.
Gönlünüze göre olsun inşallah.

Mrb bi sorum var benim ilki 19. Ayda oldu saglıkszdı kurtaj oldum aradan 6 ay gecti tık yok hala adetime 3 gun var idrar testi yaptm hayali czgivardı nabmalym :(

Back