• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk bebeğim olcak doğumdan korkuyorum epidural doğum yapan varmı lütfen paylaşın :(

_asyaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
9
0
16
İçel Mersin
slm arkadaşlar doğumuma daha çok var ama şimdiden korkuyorum normal doğum yada sezeryanda korkutuyor epidural doğum yapan varsa lütfen paylaşırmısınız?

epidural doğumun tehlikesi varmı? birde benim göğüsler küçülmeye başladı normalmi? off ya çok korkuyorum bebeğime bişe olcak diye :((

bende epudral düşünüyorum ama korkuyorum aynı zamanda. herkes bişey söylüyo. en son doktor "ben üç kere doğum yaptım üçüde epudral oldu, kolayı varken insanların acı çekmesini anlamıyorum" dedi. ama kimiside kalıcı bel ağrıları bırakıyor diyo... hayırlısı artık

Canım öncelikle tebrik ederim seni böyle şeyleri kafana fazla takma zamanı gelince doktor sana önerir nasıl olacağını bende hamileyim inan düşünmüyorum benim de ilk doğumum olacak zamanı gelince her şeyi yaşayarak öğreniriz... Şimdi sıkıntı yapma ve hamileliğinin tadını çıkar...

bence de panik yapmayın canım. hamileliğimin 19. haftasındayım henüz ama doğum üzerine çok düşünmemeye çalışıyorum. doktorum hiçbir hususta endişe etmemek gerektiği hususunda uyarıyor sürekli. epidural doğum yapan 2 arkadaşım var, biri benim gibi migren hastası ve doğum sonrası çektiği 15 günlük ciddi baş ağrısından sonra 2. bebeğini normal doğurdu. diğer arkadaşım ise ilkinde epidural ooldu ve hala sırt ağrısı çektiğini söylüyor. bu yüzden o da ikinciyi sezeryan yaptı. her uygulama herkeste farklı sonuç veriyor. sen endişeli bir anne adayına benziyorsun, tansiyon düşme riskinde varsa sezeryan öneriliyor canım!

Benimde ilk doğumum olacak bende çook korkuyorum neler olacak offfff canım kıymetli sanırım...

Hiçbir şekilde korkmuyorum Rabbim yardım eder inşallah. zamanında doğuranlar nasıl doğurmuş korkmayın bence. bi ağrıda biter inşallah.

Canım öncelikle tebrik ederim seni böyle şeyleri kafana fazla takma zamanı gelince doktor sana önerir nasıl olacağını bende hamileyim inan düşünmüyorum benim de ilk doğumum olacak zamanı gelince her şeyi yaşayarak öğreniriz... Şimdi sıkıntı yapma ve hamileliğinin tadını çıkar...

tesekkürler :) umarım hem bebeğim hem kendim için doğru kararı verebilirim

Çevremde epidural doğum yapıpta çok memnun olan kişiler var canım

Back