Esiniz de tahlil verdi mi? Sadece sizin vermenizle olmaz çünkü.kızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
Benim neredeyse bütün akrabalar, kuzenler, teyzeler vs hepsi ilk ay hamile kalmışkızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
Benim de ikinci hamileliğim ilk denemede oldu. İlk bebeğim tüp bebekkızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
yok eşim vermedi doktor o yüzden dedi herhalde 3 ay normal yollardan deneyin ondan sonra gel diye. eğer olmazsa 3 ay sonra eşimle gideriz :)Esiniz de tahlil verdi mi? Sadece sizin vermenizle olmaz çünkü.
İlk bebeğim ilk denemede oldu kaybettim kızım da ikinci denemede oldu çok
çok şükür sağlıkla büyüsün :)İlk bebeğim ilk denemede oldu kaybettim kızım da ikinci denemede oldu çok şükür
3 ay deneriz olmazsa doktor gel dedi zaten o zaman eşimle gideriz :)Esinizde sperm testi yapsin. Burda hicbbir sorun olmayip yillardir cocuk sahibi olmayanda var. Ilk ayda olmaz çoğunlukla fazla umitlenmeyin
Benim de evlendigim ay oldu ve şuan 8 yaşında 7yildirda 2.yi düşünüyoruz olmuyorkızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
umarım olur bebeğiniz.. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim de evlendigim ay oldu ve şuan 8 yaşında 7yildirda 2.yi düşünüyoruz olmuyor
Amin bu duyguyu hiç tatmayanlarda var Allah onlara da tatdirsin inşaallahumarım olur bebeğiniz.. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Erkeklerin testini niye bu kadar az onemsiyorlar bilmiyorum. Bebek fikrini kafanizdan çıkarmaya çalışın. Sanki korunuyormuş gibi iliskiye devam edin. Geciktiginiz zaman test yapin. Ay boyunca oldu mu olacak mi midem bulandi basim döndü diye psikolojik belirtiler yasamamak icin bebek fikrini kafanızdan cikarmaniz gerek. Ilk ayda hemen olmayabilir. Umutsuzluğa kapilmamali.yok eşim vermedi doktor o yüzden dedi herhalde 3 ay normal yollardan deneyin ondan sonra gel diye. eğer olmazsa 3 ay sonra eşimle gideriz :)
Senle aynıyız :) hayırlısı..forumları okuyunca da insan korkuyor :)yok eşim vermedi doktor o yüzden dedi herhalde 3 ay normal yollardan deneyin ondan sonra gel diye. eğer olmazsa 3 ay sonra eşimle gideriz :)
Vay be ne kadar güzel ben 5 senedir uğraşıyorumBenim neredeyse bütün akrabalar, kuzenler, teyzeler vs hepsi ilk ay hamile kalmış
Annem dahil.
Hatta tek ilişkide hamile kalan da çok
Her şeyin başı stres sıkıntı yapmayın lütfen yoksa olmuyo sorun üstüne sorun cikiyokızlar selam merak ettiğimden yeni üye oldum. bebek düşünüyoruz geçen gün doktora gittim planlı olduğu için bi muayane olmak istedim yumurtalıklarım ve kan değerlerim horman değerlerim gayet iyi gebeliği engelleyecek hiç bir skıntı yok dedi doktor. Folik asit verdi 3 ay kullan normal yollardan deneyin eğer olmazsa gel tekrar dedi.. Adetim pazar günü btti, 2 3 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstericez :) Merak ettiğim ilk aydan hamile kalan ve ya ikinci ayda hamile kalan oldumu aranızda veya çevrenizden duyduğunuz. Çok istiyorm ben bebek eşimde istiyor 2 yıllık evliyiz umarım herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?