turuncu_girl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Aralık 2007 8.110 2.248 12 Şubat 2008 Konu Sahibi Asortie #21 İlk aşkımla beraberim o yüsden unutmam söz konusu olamaz.yerimseniben
nehir esengxuxl Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2008 26 0 41 12 Şubat 2008 Konu Sahibi Asortie #22 Benim Ilk Aşkim Orta Okuldaydi Dolasiyla Ozaman çocuktum Tabiki Unuttum Amabenim Gerçek Anlamda Herşeyi Paylaştiğim Ilkleri Onda Yaşadiğim Aşkim Eşimdir Ben Onu çok Seviyorum
Benim Ilk Aşkim Orta Okuldaydi Dolasiyla Ozaman çocuktum Tabiki Unuttum Amabenim Gerçek Anlamda Herşeyi Paylaştiğim Ilkleri Onda Yaşadiğim Aşkim Eşimdir Ben Onu çok Seviyorum
nix B/b Kayıtlı Üye 1 Kasım 2007 6.008 2.637 12 Şubat 2008 Konu Sahibi Asortie #23 kendisini unutmadim ama inanin yuzunu hatirlamiyorum ben zaten cok asik oldum hicbirini untmuyrm hepsi farkli seyler hatirlatiyo bana
kendisini unutmadim ama inanin yuzunu hatirlamiyorum ben zaten cok asik oldum hicbirini untmuyrm hepsi farkli seyler hatirlatiyo bana