- 14 Haziran 2019
- 15.245
- 75.468
- 598
- Konu Sahibi 1111010001
Siz mesela sevgiyi aşkı bilmediğiniz gibi saygıyı da bilmiyorsunuz.Bu soru beni hem güldürdü hemde üzdü benim 5 yıllık bi ilişkim vardı gerçekten çok seviyorduk bir birimizi, son kavgamızda tam kararla ayrıldım 2 yıl sevgili yapmadım. Çalıştığım yerde biriyle tanıştım 1 yıl flört, sevgili derken evlilik teklifi etti ailem olmadığı için sözsüz ,nişansız evlendik. Sonra eski sevgilim duydu bi akşam aradı küfürler hakaretler etti dedi nasıl yaptın nasıl yıllarımızı çöpe attın gittin biriyle tanışıp hemen evlendin ikimiz telefonda nasıl ağlıyoruz sonra eşime ayıp olmasın diye kapattım, numaramı falan değiştirdim, hep değil ama bazen aklıma gelince çok özlüyorum. Eşimde biliyor tabi herşeyi ondan hiç bişey saklamadım.
Eşinizin yanında ağlamanız hala özlemedim demeniz ne kadar ayıp, ne kadar incitici bir şey.
Aklınızda bitirmeden kimseyle bir gelecek kurul üzme hakkına sahip değilsiniz. Eski sevgilinizi gerçekten sevseniz iki senede barışırdınız. Yada yeni bir ilişki yaşamazdınız. Yaşadıysanız da eski sevgiliniz aradığında sesinden anladığınızda telefonu kapatırdınız. Karşılıklı ağlaşmak ne demek? Ne kadar çirkin .