- Konu Sahibi umut230686
-
Sanmıyorum kırmızı renk yerleşme olsa böyle olmazdı heralde hala daha da kesilmediÜstüne görme olabilir mi, yani yerleşme kanaması
Ben de regl oluyorum, benim bir anda kahvetengi akıntı gelmeye başladı ama yine de ümit ediyor insan
Umut işte inşallah bir mucize olurSanmıyorum kırmızı renk yerleşme olsa böyle olmazdı heralde hala daha da kesilmedi
Belirsizlik ne zor canım ya adetse gelsin değilse de kesilsin artıkUmut işte inşallah bir mucize olur
Aynen canımBelirsizlik ne zor canım ya adetse gelsin değilse de kesilsin artık
Adet oldumAynen canım
İnşallah diğer ay canım dua etmekten başka çaremiz yokAdet oldum
Aşılamadan sonra ara veriyolar mı direk ikinciye geçiliyor muİnşallah diğer ay canım dua etmekten başka çaremiz yok
Bilmiyorum ramazan olduğu için 1 ay ara vermeyi düşünüyorum ben sen yinede doktoruna danış yapmayı düşünüyormusunAşılamadan sonra ara veriyolar mı direk ikinciye geçiliyor mu
Düşünmüyordum aslında ama ikinci aşılamada ihtimal yüzde 40a yükseliyor diyorlar o yüzden yaptırabilirim bakalım doktora da bağlı tabiBilmiyorum ramazan olduğu için 1 ay ara vermeyi düşünüyorum ben sen yinede doktoruna danış yapmayı düşünüyormusun
Hım çok iyi babada haber olurmu bakim doktor ne diyecekDüşünmüyordum aslında ama ikinci aşılamada ihtimal yüzde 40a yükseliyor diyorlar o yüzden yaptırabilirim bakalım doktora da bağlı tabi
Tamam canımHım çok iyi babada haber olurmu bakim doktor ne diyecek
Nasılsın canım benim yumurtalıklarım hala küçülmemiş doktorum tedavi uygulamıyor bu ay boş geçicek yaniHım çok iyi babada haber olurmu bakim doktor ne diyecek
Adet sancılarım başladı adetime 3 gün var daha küçülmeyince catlamasımı gerekiyorNasılsın canım benim yumurtalıklarım hala küçülmemiş doktorum tedavi uygulamıyor bu ay boş geçicek yani
Yok canım aynı şekilde duruyordu hala zamanla küçülecek heralde anlamadım bendeAdet sancılarım başladı adetime 3 gün var daha küçülmeyince catlamasımı gerekiyor
Sen hemşire misin canım kaçıncı günündü bugünAdet sancılarım başladı adetime 3 gün var daha küçülmeyince catlamasımı gerekiyor
Bugün çatlatma iğnesinin günü nü saymazsak 15. GünüSen hemşire misin canım kaçıncı günündü bugün
Evet canım hemşireyim peki bu ay boş mu olacak ilişki önerdimiSen hemşire misin canım kaçıncı günündü bugün
Aa bende hemşireyim canım ilişki serbest ama ilaç veremem bu ay dedi tedavi yok yaniEvet canım hemşireyim peki bu ay boş mu olacak ilişki önerdimi
Tekrar yaptın mı test hiçBugün çatlatma iğnesinin günü nü saymazsak 15. Günü
Bana doktor ilacın etkisi diğer ayda oluyor demiştiAa bende hemşireyim canım ilişki serbest ama ilaç veremem bu ay dedi tedavi yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?