- 23 Haziran 2023
- 180
- 24
- 13
- 26
- Konu Sahibi umut230686
-
Ben bugün kan verdim betam 0.4 çıktı çarşamba gününe 2.4 çıkmıştı morelim çok bozuk Progestan 60 çıktı büyük ihtimal ilaçtan bukadar yüksek çıktı heralde12.gün kan testi dedi doktorum ama ben ilk bi idrarda mı baksam diyorum
Kaçıncı günündü canım iğnenin etkisiyle yükselip düşüyormuş ya tekrar yükselme ihtimali var mı acabaBen bugün kan verdim betam 0.4 çıktı çarşamba gününe 2.4 çıkmıştı morelim çok bozuk Progestan 60 çıktı büyük ihtimal ilaçtan bukadar yüksek çıktı heralde
Bugün aşılama günü saymazsak 9.günü 0,4 çıktı 7.gününe 2,4Kaçıncı günündü canım iğnenin etkisiyle yükselip düşüyormuş ya tekrar yükselme ihtimali var mı acaba
Ben sağlık görevlisiyim ondan dolayı istediğim zaman yapabiliyorum aile hekimi yaparım bilmiyorumAile hekimine mi test yaptırıyorsunuz, aile hekimliği bu diğer hormonlara bakıyor mu
Çok erken değil mi canım ya benim bugün aşılama sonrası 11.gün hala yapmadım test az önce de pembe akıntı gibi bi şey geldi neden acaba adet mi oluyorum çok korktumBugün aşılama günü saymazsak 9.günü 0,4 çıktı 7.gününe 2,4
İnşallah erken yapmışımdır yükselir yerleşme kanaması olmasınÇok erken değil mi canım ya benim bugün aşılama sonrası 11.gün hala yapmadım test az önce de pembe akıntı gibi bi şey geldi neden acaba adet mi oluyorum çok korktum
Test yaptım az önce kocaman bir negatifİnşallah erken yapmışımdır yükselir yerleşme kanaması olmasın
İdrarmı kanmıTest yaptım az önce kocaman bir negatif
İdrarİdrarmı kanmı
Adet günün nezman bence bekle kan ver sonra idrar testlerine güvenin yok benim benimki hep pozitif çıktı şuna bile ama kan testi negatif önemli olan kan testi
Lekelenmemde arttı adet olucam heraldeAdet günün nezman bence bekle kan ver sonra idrar testlerine güvenin yok benim benimki hep pozitif çıktı şuna bile ama kan testi negatif önemli olan kan testi
Canım nasılsınLekelenmemde arttı adet olucam heralde
Gecede iki üç damla gelmiş canım anlamadım adet gibi değil hala sen nasılsınCanım nasılsın
Bende suanlık birley yok daha adet tarihim gelmedi ama kanda çıkmayınca umudum yokGecede iki üç damla gelmiş canım anlamadım adet gibi değil hala sen nasılsın
Sende bir kan ver yarında gelmezseGecede iki üç damla gelmiş canım anlamadım adet gibi değil hala sen nasılsın
Yarın veririm canın aynen doktorumada kontrole giderim hemSende bir kan ver yarında gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?