- 23 Haziran 2023
- 180
- 24
- 13
- 26
- Konu Sahibi umut230686
-
dün yaptım silik çizgi çıktı ama bence test sıkıntılı çatlatma iğnesini 11. Günü silik çizgide kan vemistim 0.4 çıkmıştı internetten aldım bu testleri aynı marka olduğu için artık yapmıyorum adet olmayı bekliyorumTekrar yaptın mı test hiç
Bana demedi canım öyle bir şeyBana doktor ilacın etkisi diğer ayda oluyor demişti
Hangi marka canım bende internetten almıştım bi kan testi yaptırıp emin mi olsandün yaptım silik çizgi çıktı ama bence test sıkıntılı çatlatma iğnesini 11. Günü silik çizgide kan vemistim 0.4 çıkmıştı internetten aldım bu testleri aynı marka olduğu için artık yapmıyorum adet olmayı bekliyorum
Dr .prüfer ismi ama adet ağrım başladı zatenHangi marka canım bende internetten almıştım bi kan testi yaptırıp emin mi olsan
Anladım canımDr .prüfer ismi ama adet ağrım başladı zaten
kizlar selam ben de yarın sabah olacağim aşılama aşilama sonrasi dikkat ettiğiniz nelerdi
siizn ki olmadı mıNormal hayata devam dediler, hareketlerime ce yememe dikkat etmeye çalıştım. İnşallah senin ki tutar
merhaba doktor işlem sonrasi kaç dk yatirdi siizi, bide aşilama sonrasi kaçinci gn test yaptiniz ilk günlerde nelere dikkat ettnz yürüyüş falan yapildi mi mesela450 lik 2 tane tam olarak bitti. 3. İğneden 1 kez vurdum sadece.
bugün aşilama 6.günü aşılama dahil duş almiştim ılık bi duş yaklaşık 1 saat sonra falan kasık ağrisi başladi ama böyle regl ağrisi gibi akıntım geliyo gibi hissediyoru. ama gelen giden yok sizde de olmuşmmuyduHerkes güzel haberler alsın inşallah
İlk birkaç gün kasık ağrım oldu ama sonra şak diye kesildi bıçak gibi. Herhalde olmadı dedim adeti bekledim ama olmadı. Gazım ilk günden beri vardı hala var gitmedi o bir türlü.
Sonucunuz ne oldu acababugün aşilama 6.günü aşılama dahil duş almiştim ılık bi duş yaklaşık 1 saat sonra falan kasık ağrisi başladi ama böyle regl ağrisi gibi akıntım geliyo gibi hissediyoru. ama gelen giden yok sizde de olmuşmmuydu
cok şükür bin şükürSonucunuz ne oldu acaba
Aşılamayalım oldu ben 2. Aşılamayı yaptım 5. Gündeyim ama adet olacakmış gibi karnım hafif ağrıyor sende ne belirtiler olducok şükür bin şükür
adet olcak gbi kasık ağrisi oldu bnmde bn kesn adet olcam diyordum birtek bu belirtim oldu bel ağrisi falan olmadi göğüs dolgunluğu falan olmadi birtek kasık ağrisi belirtiAşılamayalım oldu ben 2. Aşılamayı yaptım 5. Gündeyim ama adet olacakmış gibi karnım hafif ağrıyor sende ne belirtiler oldu
Bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü test pozitif aşılamanın 7. Günüadet olcak gbi kasık ağrisi oldu bnmde bn kesn adet olcam diyordum birtek bu belirtim oldu bel ağrisi falan olmadi göğüs dolgunluğu falan olmadi birtek kasık ağrisi belirti
bnm aşilama 8.gün çikmişti pozitif sizinde pozitif olablr kan verin istersenizBugün çatlatma iğnesinin 9. Günü test pozitif aşılamanın 7. Günü
İdrar testiniz pozitif çıkıp kan verdinizbnm aşilama 8.gün çikmişti pozitif sizinde pozitif olablr kan verin isterseniz
evet evet bnm baya pozitif sürdü aşilama 7.gün başladi 8.gün de poztif olunca kiz arkdşlarm git kan ber dedi silikti ona rağmen gittim verdim çiktiİdrar testiniz pozitif çıkıp kan verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?