İlk aşılamasını yaptıranlar

Hangi marka canım bende internetten almıştım bi kan testi yaptırıp emin mi olsan

kizlar selam ben de yarın sabah olacağim aşılama aşilama sonrasi dikkat ettiğiniz nelerdi

450 lik 2 tane tam olarak bitti. 3. İğneden 1 kez vurdum sadece.
merhaba doktor işlem sonrasi kaç dk yatirdi siizi, bide aşilama sonrasi kaçinci gn test yaptiniz ilk günlerde nelere dikkat ettnz yürüyüş falan yapildi mi mesela

10dk yatıp dinlendim galiba, bütün eşyalarımı bıraktığım için emin olamıyorum, 15gün sonra kan testi yaptır dediler. Ama zaten kaset testlerde görmediğim için 16 gün sonra müsait olunca kan testi verdim ve direk adet oldum :) rahatladım herhalde
Kan testim çıkmadı malesef hala
Ben de sağlık ocağı ile işlerin yürümediğini öürenmiş oldum. (2 iş günü geçti hafta sonu sonu girdi araya)

bugün aşilama 6.günü aşılama dahil duş almiştim ılık bi duş yaklaşık 1 saat sonra falan kasık ağrisi başladi ama böyle regl ağrisi gibi akıntım geliyo gibi hissediyoru. ama gelen giden yok sizde de olmuşmmuydu

Aşılamayalım oldu ben 2. Aşılamayı yaptım 5. Gündeyim ama adet olacakmış gibi karnım hafif ağrıyor sende ne belirtiler oldu
adet olcak gbi kasık ağrisi oldu bnmde bn kesn adet olcam diyordum birtek bu belirtim oldu bel ağrisi falan olmadi göğüs dolgunluğu falan olmadi birtek kasık ağrisi belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…