İlk aşılamasını yaptıranlar

Ben de geçen çarşamba aşılama oldum(14.02), ilk defa dayanamadım bugün hcg yapayım silik çizgi görürüm dedim ama hiç bir işaret yok malesef

Ben de geçen çarşamba aşılama oldum(14.02), ilk defa dayanamadım bugün hcg yapayım silik çizgi görürüm dedim ama hiç bir işaret yok malesef
Bende çarşamba oldum aşılamamı bugün hala idrar testim silik pozitif iğnenin etkisi daha gitmadı benden belki senin vücudun iğnenin etkisini hemen atıyordur

Canım nasıl oldun belirtiler devam ediyormu
Ben çok ağrı çektim canım haftasonu aşırı bir kasık ağrısı vardı direk hastaneye gittim doktorum geldi baktı ohss sendromu denen hastalık gelişmiş yumurtalıklarım ilaçlardan dolayı aşırı uyarılmış normalde 3cm olan yumurtalıklar 10cm olmuş bende aşırı bir kasık ağrısı yapıyor bu da bende ağrı kesici de yapmadılar gebelik ihtimali olabiliceği için şimdi rapor verdi doktorum sürekli yatıyorum yumurtalıkların patlama ihtimali varmış bu da vücudu zehirliyormuş o yüzden çok yavaş hareket etmem gerekiyor

Gebelik testi yaptılarmı çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…