- 23 Haziran 2023
- 180
- 24
- 13
- 26
- Konu Sahibi umut230686
-
Benimde bugün iğnenin 7.günü idrar testim silikleşiyorAy hadi insallahh darisi basimiza. Benim ignenin etkisi 7.gun test yaptigimda yoktu.hala negatif.
Bugün test yaptınız mıBenimde 8.gunum bugun. İlk defa 12.günde mi yaptiniz yoksa negatifti pozitife mi döndü?
Yaptım sabah negatif malesef 10.günümBugün test yaptınız mı
Daha erken pozitife döner inşallahYaptım sabah negatif malesef 10.günüm
İnsallahhhDaha erken pozitife döner inşallah
Bende çarşamba oldum aşılamamı bugün hala idrar testim silik pozitif iğnenin etkisi daha gitmadı benden belki senin vücudun iğnenin etkisini hemen atıyordurBen de geçen çarşamba aşılama oldum(14.02), ilk defa dayanamadım bugün hcg yapayım silik çizgi görürüm dedim ama hiç bir işaret yok malesef
Canım nasıl oldun belirtiler devam ediyormuCanım nasılsın bende hala devam eden bir kasık ağrısı var özellikle oturup kalkarken çok oluyor ilişki sırasında da kasık ağrısı oluyor neden acaba
Ben çok ağrı çektim canım haftasonu aşırı bir kasık ağrısı vardı direk hastaneye gittim doktorum geldi baktı ohss sendromu denen hastalık gelişmiş yumurtalıklarım ilaçlardan dolayı aşırı uyarılmış normalde 3cm olan yumurtalıklar 10cm olmuş bende aşırı bir kasık ağrısı yapıyor bu da bende ağrı kesici de yapmadılar gebelik ihtimali olabiliceği için şimdi rapor verdi doktorum sürekli yatıyorum yumurtalıkların patlama ihtimali varmış bu da vücudu zehirliyormuş o yüzden çok yavaş hareket etmem gerekiyorCanım nasıl oldun belirtiler devam ediyormu
Gebelik testi yaptılarmı çok geçmiş olsun canımBen çok ağrı çektim canım haftasonu aşırı bir kasık ağrısı vardı direk hastaneye gittim doktorum geldi baktı ohss sendromu denen hastalık gelişmiş yumurtalıklarım ilaçlardan dolayı aşırı uyarılmış normalde 3cm olan yumurtalıklar 10cm olmuş bende aşırı bir kasık ağrısı yapıyor bu da bende ağrı kesici de yapmadılar gebelik ihtimali olabiliceği için şimdi rapor verdi doktorum sürekli yatıyorum yumurtalıkların patlama ihtimali varmış bu da vücudu zehirliyormuş o yüzden çok yavaş hareket etmem gerekiyor
Yok hayır onun için daha erkenGebelik testi yaptılarmı çok geçmiş olsun canım
Canım sende akıntı varmı bende beyaz bir akıntı varYapabileceğim tek şey yatmak bu süreçte yumurtaların patlama ihtimali olduğu için doktor da korktu hareketi kısıtladı
Bende de var canım sürekli değil ama günde bir iki kez oluyorCanım sende akıntı varmı bende beyaz bir akıntı var
Benimde normalde böyle olmuyordu ve bende şuna adet ağrısı başladı daha adetime 7gün varBende de var canım sürekli değil ama günde bir iki kez oluyor
Benim aşılamadan sonra 10.gün bugün ağrılarım baya azaldıBenimde normalde böyle olmuyordu ve bende şuna adet ağrısı başladı daha adetime 7gün var
Test nezman yapacaksınBenim aşılamadan sonra 10.gün bugün ağrılarım baya azaldı
12.gün kan testi dedi doktorum ama ben ilk bi idrarda mı baksam diyorumTest nezman yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?