İlk aşılamasını yaptıranlar

umut230686

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2023
180
24
13
26
İlk aşılama ile hamile kalan varmı yarın aşılamam olucak ne yapmam gerekiyor tutması için aşılaması tutanlar yardım edebilirmi

İlk aşılama ile hamile kalan varmı yarın aşılamam olucak ne yapmam gerekiyor tutması için aşılaması tutanlar yardım edebilirmi

Stres yapmayın demekle başlayayım önce yine de yapıyor insan tabi orası da ayrı. :) Benim ilk aşılamam tuttu. Ciddi pcosluyum. Kiloluyum. Tiroid hapı falan kullanıyorum. Avokado yemiştim (çok yemiştim). Aşılamadan sonra da abartmadan ananas yemiştim. Kendinizi çok dinlemeyin bu sürede, iyi gelmiyor.

hareket konusunda nasıl yaptınız sürekli yattınızmı başka önerdiğiniz aşılama sonrası yiyecek içeçek varmı

Avokadoyu nezaman yediniz aşılamadan sonramı ve kadar

hareket konusunda nasıl yaptınız sürekli yattınızmı başka önerdiğiniz aşılama sonrası yiyecek içeçek varmı

Benim yumurtalarım gonal f iğnesiyle büyüdü. İğne olmaya başladığım günden itibaren avokado yedim. Her gün kesin yarım yiyordum ama 1 tam yediğim günler de çok oldu. Aşılama gününden sonra da her akşam 1 dilim ananas yedim 10 gün falan.
Benim doktorum asla yatmamı istemedi. Aşılama günü işe gitmemi söyledi ertesi gün de sporum vardı özellikle sordum git dedi. Ama siz sormadan asla bişey yapmayın belki yatmanızı tavsiye eder.
Başka bişey yiyip içmedim ekstra olarak.

Benimkini klomenle büyüttü doktorum 20mm oldu rahım kalınlığı 10 mm pazartesi akşam 8de çatlatma iğnesi vurdum yarında 11 gibi aşılama yapılacak sizin aşılama çatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu ve siz nezamandan beri çocuk düşünüyordunuz

Merhaba umarım aşılamanız tutar gğzel haberlerle gelirsiniz buraya. 4 defa aşılama yaptırmış biri olarak sürekli yattım ben çok pimpiriklendim. Avakado olsun vitamınler progeestan vs Herseyi kullandım. Olmayınca olmuyor ama bir arkadaşım da pko vardı ilkte tuttu aşılaması. Biraz da soruna bağlı aslnda ben çok stres yapıp kafama taktım ona yordum. Özel değilse sizin sorununuz neydi acaba?

Kaç yumurtanız oldu rahim kalınlığınız kaçtı çok soruyorum ama kusura bakmayın

Rahim kalınlığım kaçtı bilmiyorum ama doktorum ilk günden itibaren kalınlaşmanın her ay çok yeterli olduğunu söylüyordu. 2 yumurtam büyüdü. Yanlış olmasın ama biri 22lerde diğeri 19lardayken sanırım, çatlatma iğnesi vurduk. Tam 36. Saatte aşılamam yapıldı.

Ben 7 yıldır evliyim, 5 yıldır istiyorduk diyebilirim. Pandemide bi kaybım oldu sonra ipin ucunu bıraktık falan. 3 ay klomen 2 ay da femara kullandım nasip olmadı. Sonra aşılamaya geçtik.

Ay canım bende dün aşılama oldum bende de pcos var iki yumurtam gelişti benimde 19mm di bende bol bol avokado tükettim hala daha da tüketiyorum ananasta her gün bir dilim yiyorum inşallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım belirti olarak ne yaşadın peki canım çatlatma iğnesinden 24 saat sonra göğüs hassasiyeti ve akıntı farkettim bu da çatlama olduğunu gösteriyormuş doktorum öyle dedi aşılama olurkende bende kasık ağrısı oldu hatta hala devam ediyor şişkinlik gaz da var

Herkes güzel haberler alsın inşallah
İlk birkaç gün kasık ağrım oldu ama sonra şak diye kesildi bıçak gibi. Herhalde olmadı dedim adeti bekledim ama olmadı. Gazım ilk günden beri vardı hala var gitmedi o bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…