merhaba suar yukarda yazdım ama ıcınden nasıl gecıyorsa onu yap allah hakkında hayırlısını versın kendıne ıyı bak
karamino değil bacımkaramio...a.s.tabiki anlatırım ben adetimin ikinci günü doktora gittim.alttan muayene etti(nasıl utandım bilemezsin.daha önce adetliyken hemde en yoğun günümde alttan muayene olmamıştım)neyse doktor herşey normal dedi.5.gün gonaphene kullanmaya başladım günde 2 defa....karamıno merhaba sen hangı ılacları kullandın yazarmısın bırde sızde sorun neydı
Aminnnnnna.s.karamıo sunu bırkere kabul et herkesın cocugu olacak dıye bırsey yok. olmazssa olmasın her ıste bır hayır vardır ben hep allahtan hayırlı saglıklı bır evlat ıstedım olmuyorsada ondada bır hayır vardır. rahat ol stres yapma sızde bır sorunda yokmus bence bıraz dınlen tatıl yap kendılıgınden olacaktır bırkere dusun saglıksız ve hayırsız bır evlat olacagına hıc olmasın ben oyle yapıyorum ben labaratuvar teknısyenıyım ve asılama numunemı kendım hazırlayacagım bu pazar umarım ıkımızınde allah gonlune gore verır
gukumsercim sana kaç iğne verdi doktor ???daha önceki yumurta takiplerinde doktor bana hep 2 iğne yaptırıyordu...şimdi aşılama için başka bir doktordayım...bu da bana bir doz iğne verdi..yani bilirsin pregnyl iğnesinin içinde bir toz bır sıvı var..işte öyle bir kutu yani....
Gukumser başarılı bir deneme olur umarım.bol şanslar diliyorum.