Arkadaşlar Bende Bu Siteye Yeni Uye Oldum. Bende Bu Ay Ilk Aşilamami Olacagim Büyük Ihtimalle Onümüzdeki Pazartesi Olacak Acikcasi Cok Korkuyorum Ya Olmazssa Diye...... Acaba Ilk Asilamada Olan Varmi Biliyorsaniz Bana Yazarmisiniz
Arkadaşlar Bende Bu Siteye Yeni Uye Oldum. Bende Bu Ay Ilk Aşilamami Olacagim Büyük Ihtimalle Onümüzdeki Pazartesi Olacak Acikcasi Cok Korkuyorum Ya Olmazssa Diye...... Acaba Ilk Asilamada Olan Varmi Biliyorsaniz Bana Yazarmisiniz
amin tatlım.inşallah Allah bu sefer bize bu duyguyu tattırır.......a.s.Kramıno ıkımıze de dua edecegım aynı gun allah hayırlısını versın canım
suarcım cevap yazdıgın ıcın ve ıyı dıleklerın ıcın sagol ben Doc. Dr. Sefa Kelekcı ye gıdıyorum cok ta memnunum tavsıye ederım asılamam Ankara Tup bebek de yapılacak sende oyle yap bence bır yumurta catlamasını takıp edemeyen Dr. asılamada hıc basarılı olamaz[/QUOTE
merhaba ben buay gena amina hanıma gitmeyi düşünüyorum eşimde devam edelim diyor genede tavsiye ettiğin dr düşüneceğim hangi hastanede özel muayenesi varmı ssk anlaşmalımı
beni bu konularda bilgilendirirsen memnun olurum
k.i.b
selam, ben ekim ayında ilk aşılamamı yaptırdım. hiç tutacağını düşünmüyordum çünkü %10-15 şans var dediler. neyse aşılamadan sonra 10. günde kan testi yaptırdım negatif çıktı. çok üzüldüm. sonra adetim 3 - 4 gün gecikti bende klomen yada çatlatma iğnesinden olmuştur diye düşünmüştüm. Sonra benim bir ameliyat olmam gerekti önce ne olur ne olmaz kan esti yapalım dediler ve sonuç POZİTİFFF...)))). UMUDUNU KAYBETME. Her gün bel ve kasık ağrım oldu aşılamamadan 3-4 gn sonra başlamıştı bi de göğüs uçlarım azıcık acıyodu...