Aşılama Ilk aşılamam tuttu gebelik belirtilerim ve hikayem

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar asilama yaptirdigniza gore smear testide yapardınız ben çok korkuyorum zormu nasl geçiyor
Benim hsg cekilirken smear testi yapildi. Valla smear testi devede kulak :) yani hic ekstra bir acisi sizisi yok. Belki 1-2 saniyelik basinc oluyor ama hic korkutma kendini inan bana hop diye gecicek bu muydu ya diceksin :)

Bende asiri iltihap var ondan canım çok yanıyor keşke benimde hsg cekrken alsalardi inşallah yanmaz canım vallahi isyandayim bir haftadr nasl yaptrcam dye

Canım aşılaman tuttu mu durumun nasıl oldu merak ettim, benim sağ tüp açıkmış LAPAROSKOPİ ameliyatı oldum tüp kapalı değilmiş çok şükür ama esimde varikosel çıktı bu kez de dua edin rabbim düzeltsin ol desin

Varikosel benim eşimde de var ama sorun gözüyle bakmıyorlar spermleri etkilemediği ve ağrı olmadığı sürece cerrahi işleme gerek görmüyorlar.

Ay canm ya ne guzel hikayen.bende senin gbiyim aynen.ilacsiz adet olmam.asilamadan once hsg cektimi sana doktorun peki????

sualp27 canım topiğini baştan okudum acı seyler yaşamişsin rabbim mükafatını versin inşallah bu hamileliğin sorunsuz geçer bebeğini kucağına alırsın.. Ben de ilk aşılamamı yaptım bekliyorum canım

Herkesin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, bizim de darisi basimiza. Asilamadan sonra ilk hafta ne gibi belirtiler oldu acaba, benim 6. Gunum bugun hicbi agrim sizim akintim kalmadi. Hamile olanlarda akinti ne zaman basladi? En belirgin belirti akinti diyolardi, benim bugun itibariyle akintim da kalmadi, cok munerken acaba??

Allah razi olsun canim amin rabbim ennkisa zamanda nasip etsin sanada

Benm hic akintim olmadi 3 kez asilama oldm 3 kez hamile kaldim ucundede belirtiler cok farkliydi en son asilamamda belirtim yoktu nerdeyse diger ikisi dustu 3, gebeligim suan allahin izni ile bukez kucagima alirim insallah darisi sana olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…