İlk aşılamada hamile kalma sürecim

Kuzum kan verdin mi bekliyo musun bi kaç gün daha
Yok canım verdim dün gece. Diğer başlığımın altına yazdım orda yoksun galiba. Verilere göre hamileyim. Sonuç 42.60 çöktü. Yarın tekrar edicem testi. Yükselişe bakacaklar. Bu arada hissettiğim belirtileri buraya da bırakayım.

Eklentiler

• 985CAA22-FF89-4182-A2FF-A21B865A1B98.png
    199,2 KB · Görüntüleme: 764
Aay inanmıyorum harikaa mükemmel bi haber bu sağlıkla ilerlesin inş gebeliğin liste 1ü numara 5 yıldız bu arada

Aay inanmıyorum harikaa mükemmel bi haber bu sağlıkla ilerlesin inş gebeliğin liste 1ü numara 5 yıldız bu arada
umarım sizlerden de güzel haberler alırız inşallah şu an tahminim 3+1 zaman nasıl geçecek kalp atışlarını nasıl duyacz bilmiyorum

umarım sizlerden de güzel haberler alırız inşallah şu an tahminim 3+1 zaman nasıl geçecek kalp atışlarını nasıl duyacz bilmiyorum
İlk zamanlar beta çok hızlı artıyo ben hep değer 1.000 i geçince gidyodum kese gözüküyordu haftaya görürsün nasipse doktoruna söyledin mi belki ilaç başlar

İlk zamanlar beta çok hızlı artıyo ben hep değer 1.000 i geçince gidyodum kese gözüküyordu haftaya görürsün nasipse doktoruna söyledin mi belki ilaç başlar
Evet söyledim ama benim doktor bence ona artık bakmaz.(tüp bebek merkezi doktoru) Bana duphaston a devam et dedi. On gün sürüyor. Yani 9 gün sonra giderim. Öyle istemiyorum hep gidim kese var mi yok stres olmayayım

Evet söyledim ama benim doktor bence ona artık bakmaz.(tüp bebek merkezi doktoru) Bana duphaston a devam et dedi. On gün sürüyor. Yani 9 gün sonra giderim. Öyle istemiyorum hep gidim kese var mi yok stres olmayayım
Tamam cancağızım sağlıkla ilerlesin inş gebeliğin hepimize nasip olur inş

Herşey gönlünce olsun canm benim şimdi nasıl gidiuor gebeliğin

Normal asilamayla farki ne? Ben onumuzdeki ay normal asilama olcam ovitrelle catlatma ignesi kullanicam ve ondan once yumurta gelismesi icin ilac

Iyi günler bende nisan 15 'te aşılama oldum bugün 10. Günüm ve dayanamayıp normal test yaptım negatif cıktı çok kotuyum Allah herkese evlat nasip etsin edenleri bağışlasın

Hayırlısı olsun inşâAllah. Benim sürecim bol bol dinleniyorum kasık agrim bacak sırt var bilmiyorum psikolojik olarak mı önce den de hissettigim şeyler sabahları mide bulantısı oluyor

Merhabalar aşılama işleminde acı hissettiniz mi? Kaç dakika sürüyor

Senin adına çok sevindim banada umut oldun inş benimde ilk aşılamada tutar sağlıkla kucağımıza alırız
Merhaba amh 1,42 yumurtalik rezervin düşük dedi doktor sizinki nasildi acaba

Ayy ne guzel masallah. Benimde ilk aşılamam rabbim hayırlısıyla bana da ikiz nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…