- 10 Haziran 2024
- 175
- 51
- 13
Ben daha aşılama yaptırmadımne zaman test verceksınız ılk asılamamıydı
Siz progestannı fitil olarak mı yoksa hap olarak mı kullanıyorsunuzKlomen kullandim
5 yumurtam vardi 3 u buyudu
Sonra da catlatma ignesi oldum
Asilama oldum
1 gun sonrada progestana basladim
En agirida o ilac tum dengemi sasirtiyor
Hap olarak kullaniyorumSiz progestannı fitil olarak mı yoksa hap olarak mı kullanıyorsunuz
Hayır hiç bir acısı yok boşa stres yapmayın 5 dakika bile sürmüyor hayırlı sonuçlar alirsinız insallahMerhaba, bende yarin sabah asilamaya gidecegim catlatma ignemi dün vurdum. Asilama acili bi islem mi? Asiri stres oldum
Cok tesekkur ederim icime su serpildi ya insan ister istemez korkuyor. Amin isteyen dileyen herkes hayirli sonuclar alsin insallahHayır hiç bir acısı yok boşa stres yapmayın 5 dakika bile sürmüyor hayırlı sonuçlar alirsinız insallah
Aminn insan neyle karşılasacagini bilmeyince tedirgin oluyor seni anlayabiliyorumCok tesekkur ederim icime su serpildi ya insan ister istemez korkuyor. Amin isteyen dileyen herkes hayirli sonuclar alsin insallah
Anestezisiz hsg cekildim tuplerim acikti ama canim cok yandi onun gibi mi acaba diye düşündüm kendi kendimi yedim yaAminn insan neyle karşılasacagini bilmeyince tedirgin oluyor seni anlayabiliyorum
Yok onun gibi degil benim hsg de çok agrili gecmisti bayılmak üzereydim orada ilaci basincli verdikleri icin agri acı olmustu. Aşılama da ise spermleri rahme bırakıcak agrı acı hic bisey yokAnestezisiz hsg cekildim tuplerim acikti ama canim cok yandi onun gibi mi acaba diye düşündüm kendi kendimi yedim ya
Bende ayniydim esim ciktigimda bayilcam sanmis ya. Cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun icimi rahatlattin canimYok onun gibi degil benim hsg de çok agrili gecmisti bayılmak üzereydim orada ilaci basincli verdikleri icin agri acı olmustu. Aşılama da ise spermleri rahme bırakıcak agrı acı hic bisey yok
Hiç bir agrısı sızısı yok bende cok stress yapmıstım ama bosunaymıs sizinde mi ilk asılama nerde yaptırıyorsunuzMerhaba, bende yarin sabah asilamaya gidecegim catlatma ignemi dün vurdum. Asilama acili bi islem mi? Asiri stres oldum
Gercekten cok kolay bi islemmis ya bitti mi dedim doktora bitti dedi hicbisey anlamadim. Evet ilk asilamam Sehir hastanesinde yaptirdim canimHiç bir agrısı sızısı yok bende cok stress yapmıstım ama bosunaymıs sizinde mi ilk asılama nerde yaptırıyorsunuz
Hadi hayırlısı olsun benim 11 gün oldu ilk aşılamam bende şehir hastanesinde yaptım . Allahım emeklerimizi bosa cıkartmasın insallahGercekten cok kolay bi islemmis ya bitti mi dedim doktora bitti dedi hicbisey anlamadim. Evet ilk asilamam Sehir hastanesinde yaptirdim canim
Amin canim valla icimden habire bende ayni şeyi söylüyorum yasamayan bilmez asla yapamam dedigim ne varsa yaptim 1 hafta gobegimize igne vurduk muayenelerde cektigimiz sikintida cabasi zaten Allah’im gorsun bosa cikarmasin yarabbim nolur diye dua ediyorum gunlerdir.Hadi hayırlısı olsun benim 11 gün oldu ilk aşılamam bende şehir hastanesinde yaptım . Allahım emeklerimizi bosa cıkartmasın insallahsonuctan haber verin bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?