İlk aşılama tutar mı

Merhaba, bende yarin sabah asilamaya gidecegim catlatma ignemi dün vurdum. Asilama acili bi islem mi? Asiri stres oldum

Merhaba, bende yarin sabah asilamaya gidecegim catlatma ignemi dün vurdum. Asilama acili bi islem mi? Asiri stres oldum
Hayır hiç bir acısı yok boşa stres yapmayın 5 dakika bile sürmüyor hayırlı sonuçlar alirsinız insallah

Hayır hiç bir acısı yok boşa stres yapmayın 5 dakika bile sürmüyor hayırlı sonuçlar alirsinız insallah
Cok tesekkur ederim icime su serpildi ya insan ister istemez korkuyor. Amin isteyen dileyen herkes hayirli sonuclar alsin insallah

Anestezisiz hsg cekildim tuplerim acikti ama canim cok yandi onun gibi mi acaba diye düşündüm kendi kendimi yedim ya
Yok onun gibi degil benim hsg de çok agrili gecmisti bayılmak üzereydim orada ilaci basincli verdikleri icin agri acı olmustu. Aşılama da ise spermleri rahme bırakıcak agrı acı hic bisey yok

Yok onun gibi degil benim hsg de çok agrili gecmisti bayılmak üzereydim orada ilaci basincli verdikleri icin agri acı olmustu. Aşılama da ise spermleri rahme bırakıcak agrı acı hic bisey yok
Bende ayniydim esim ciktigimda bayilcam sanmis ya. Cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun icimi rahatlattin canim

Hiç bir agrısı sızısı yok bende cok stress yapmıstım ama bosunaymıs sizinde mi ilk asılama nerde yaptırıyorsunuz

Hiç bir agrısı sızısı yok bende cok stress yapmıstım ama bosunaymıs sizinde mi ilk asılama nerde yaptırıyorsunuz
Gercekten cok kolay bi islemmis ya bitti mi dedim doktora bitti dedi hicbisey anlamadim. Evet ilk asilamam Sehir hastanesinde yaptirdim canim

Gercekten cok kolay bi islemmis ya bitti mi dedim doktora bitti dedi hicbisey anlamadim. Evet ilk asilamam Sehir hastanesinde yaptirdim canim
Hadi hayırlısı olsun benim 11 gün oldu ilk aşılamam bende şehir hastanesinde yaptım . Allahım emeklerimizi bosa cıkartmasın insallah sonuctan haber verin bizede

Hadi hayırlısı olsun benim 11 gün oldu ilk aşılamam bende şehir hastanesinde yaptım . Allahım emeklerimizi bosa cıkartmasın insallah sonuctan haber verin bizede
Amin canim valla icimden habire bende ayni şeyi söylüyorum yasamayan bilmez asla yapamam dedigim ne varsa yaptim 1 hafta gobegimize igne vurduk muayenelerde cektigimiz sikintida cabasi zaten Allah’im gorsun bosa cikarmasin yarabbim nolur diye dua ediyorum gunlerdir. siz de haber verin mutlaka insallah hayirli sonuclarla gelecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…