İlk aşılama tecrübem (Devlette)

Canım hormon testi verdinmi sen lh FSH kaç semde
Bakalim artik hayirlisi ne o olsun bu surec cok yordu beni Haziran'da biraz tatil yapicaz toparlanmaya ihtiyacim var.
Bencede cnmndinlen biraz aynı durumdan muzdaribim polikistik var bndede binturlu olmuyor adetlerim ilaç içmeden olmuyor zaten

Canım hormon testi verdinmi sen lh FSH kaç semde

Bencede cnmndinlen biraz aynı durumdan muzdaribim polikistik var bndede binturlu olmuyor adetlerim ilaç içmeden olmuyor zaten
Canim benim fsh lh amh hepsi guzel pko var ama cok hafif her ay duzenli adet oluyorum sadece ilacsiz yumurta büyümüyor birde dogustan rahmim kalp sekilinde hamile kalabilirim ama ugrastiriyor işte

Tuttumu acaba

Canim benim fsh lh amh hepsi guzel pko var ama cok hafif her ay duzenli adet oluyorum sadece ilacsiz yumurta büyümüyor birde dogustan rahmim kalp sekilinde hamile kalabilirim ama ugrastiriyor işte
Merhaba rahim kalp şeklinde demişsiniz ameliyat demedi mi doktor bende T şeklindeydi ameliyat oldum

Bende bir kaç ay sonra tüp Bebeğe başlayacagim sizin oralarda fiyat aralığı nedir bilginiz varmı

Merhaba. Şuanki durum nedir? Sonuç nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…