İlk aşılama tecrübem (Devlette)

Aşılamanın 16.günü. dün kan verdim ama hala çıkmadı sonuç. Bu laboratuvar benim sabrımı sınıyor. Toplamda beta progesteron estradiol ve prolaktin bakıldı. Sonuclar çıkmadan önce prolaktin değeri yazmıyo ancak Y harfi vardı yüksek değer yani. Hemen araştırdım gebelikte yükselen süt hormonuymuş. Daha sonra gece sadece progesteron sonucu çıktı. Bi an ümitlenmişken progesteron 4.8görünce yine bi sinir geldi. 24saat geçti tahlil kontrol edildi ancak dr hanım sistemden onay vrrmeye tenezzül etmedigi için boşu boşuna hala acaba diye kaygılanıyorum. Çünkü hcg yüksek çıkarsa progesteron çok düşük buda kötü ilerleme demektir. Eger beta çıkmazsa bu kadar belirtiden dolayı yine büyük hayal kırıklığı yaşayacagım.
13.günden beri kasık sancım devam etti bıcak batması gibi. Bağirsaklarda hareketlenme basladı. Yüzümü sivilce basti. Dudagımda ucuk ve kocaman sivilce çıktı. Bel ağrısı hafif devam ediyor. Ve vucudumun heryerinde nabız atmasını hissediyorum. Progestanı bırakmama ragmen dünden beri tekrar akıntı hafiften başladı gibi ..

Eklentiler

• IMG_20230426_123917.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 134
çıkması gerekiyor artık ne bu ya sanki neye bakıyorlar saçmalık inş güzel sonuçlar alırsınız ama benimde prolaktinim yüksek çıkıyor neden bilmiyorum ama onun yüksekliğide gebeliğe engelmiş zaten emziren anneler o yüzden gebe kalmıyor yani sınırın biraz üstündeydi benimki ilaç vermedi ama biraz daha yüksek olursa ilaçla tedavi ediliyormuş inş öyle bişi değildir güzel haberlerinizi bekliyorum

Negatif çıktı. Prolaktin 90 neden bu kadar yüksek anlamadım. Zaten şans olsa bu kadar şeyi yaşamazdım

Konunuza yeni denk geldim ve heyecanla okudum ben de ağır pcosluyum yani ilaçsız adet olamıyorum bir aşılama denedik ama negatif sonuçlandı.. bu heyecanınızı söylediklerimizi neredeyse birebir yaşadım. En ufak şeyi kesin oldu tuttu diye yorumladım ama sonuç hüsran umarım hayırlısıyla, sağlıkla, yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz Allah yardımcımız olsun

İnşallah Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin Takipe aldım sonucunuzu bekliyorum Hangi şehirde yaşıyorsunuz aceba

Benim tahminimce ovitrelle işe yaramıyor. Çatlmadıgını düşünüyorum. Zaten 18.gün gala adet olmadım ama kasıklarımdaki sancı devam ediyo sanki orada bişey büyüyor. Ne umdum ne buldum gene harika valla

Çatlamadıysa kiste dönüşmüş olabilir mi? Burda okuduğum bazı konularda kiste dönüştü vs diyorlardı. Doktora gidin bi baktırın isterseniz çünkü hamile kalınmadığı takdirde kullanılan ilaçlar dolayısıyla 2 3 gün geçse de adet olunuyor muhakkak.

Merhaba arkadaslar. Bende pcosluyum gonal-f igne kullandim gunde 100 ml sadece bir tane yumurtam olustu 18 mm pazartesi asilama oldum 45 milyon sperm vardi %95 hareketli sonucu bende cok merak ediyorum. Yanliz aşılamadan önce doktor hic kontrol etmedi yumurtami catlamis mi diye sizi kontrol etmis miydi?

Benimkinide etmedi iki kere aşılama oldum biri kimyasal gebelikle sonuçlandı diğeri tutmadı iki aydır da tedavi olmuyor clife kullanmaya başladım inşallah kendiliğinden olur umarım sizinki tutmuştur haberlerinizi bekliyoruz

İnşallah cok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…