• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Karışık ruh halindeymm dedin sanki dimii:)
O yüzden dedim negatif düşünceler aklımıza hiççç gelmesin 🥰🥰
Ay evet bi de deli gibi sürekli bu konuyu okuyup araştırıyorum kötü şeyler duyunca geriliyorum sonra güzel şeyler okuyorum umutlanıyorum valla deli çıkıcam bu işten 😃

Ya kızlar bişey soracağım bu iğneler benim migrenimi tetikliyor ve şu an bildiğiniz atak geçiriyorum. Kadık bel meme ağrısını zaten saymıyorum. Ama başım artık dayanılmayacak seviyede. İlaç alımıyla ilgili bilginiz var mı? Ağrı kesici içsem sorun olur mu?

Ya kızlar bişey soracağım bu iğneler benim migrenimi tetikliyor ve şu an bildiğiniz atak geçiriyorum. Kadık bel meme ağrısını zaten saymıyorum. Ama başım artık dayanılmayacak seviyede. İlaç alımıyla ilgili bilginiz var mı? Ağrı kesici içsem sorun olur mu?
Canim bence riske atma acile git gidebilirsen

Umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur ama pazartesi büyümüş olursa güzel gün benim iansa hafta sonundan önceye geldi o yüzden dozu düşürerek devam ettiler az önce son iğnemi yaptım yarın çatlatma yapıcam pazartesi bakalım ne olacak ☺️
Amin bebeğim inşallah Hayırlı haberler alalım inşallah kızz

Ben bu ay yaptırdım ilk aşılamam idi test verdim pozitif :) Ki hiç beklemiyordum adet olacağımı bekliyordum idrar testi verdim önce belli belirsiz bi silik çizgi çıktı testi tekrarladım yine silik çıkmıştı ama ilkine göre daha belirgindi kan testi verdim 35 iki gün sonra tekrarlamı istediler tekrarladım 110 seviyesini çıkmıştı haftaya keseyi görmeye gideceğiz inşallah . Hiç moralinizi bozmayın olumlu düşünün umarım pozitif sonucu alırsınız

Ben bu ay yaptırdım ilk aşılamam idi test verdim pozitif :) Ki hiç beklemiyordum adet olacağımı bekliyordum idrar testi verdim önce belli belirsiz bi silik çizgi çıktı testi tekrarladım yine silik çıkmıştı ama ilkine göre daha belirgindi kan testi verdim 35 iki gün sonra tekrarlamı istediler tekrarladım 110 seviyesini çıkmıştı haftaya keseyi görmeye gideceğiz inşallah . Hiç moralinizi bozmayın olumlu düşünün umarım pozitif sonucu alırsınız
Merhaba asılama öncesi be gibi bir sorunumuz vardı

Back