Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canim öncelikle ins, rabbim gönlünün murdaini veriri diyerek söze baslayim sordugun konu hakkinda direk olmasada,yardimci olabilirim ins,
Canim ben almanyada yasiyorum ve 2 kere de ben asilama yaptirdim almanyanin kanunlarina göre yasin 25ten büyükse %50sini sigorta karsiliyor burda egerki sigorta karsilarsa 500tl geliyor karsilamzsa 1,000tl buluyor burda ücreti ben gecen sene yaptirdigim ve yasim 25 alti oldugu icin 500euro ödemistim.
Benim tavsiyem ins, hayirlisiyla yaptirirsan asilamayi elinden geldigince kalkma bol bol dinlen ve yat soguk su icme sogukta kalma üsütme benim bilgim ve tvsiyem bu kadar canim ins bi nebzede olsa yardimci olabilmisimdir....
Rabbim emeklerini zayi etmesin,Amin.......
yakın zamanda aşılama yaptıran, izlemem gereken yol hakkında bana yardımcı olacak birilerini arıyoruuuuuuuum.....
Arkadaşlar bişi sorcam peki yanımızda götürmemiz gereken bişiler varmı :?
merhaba bayanlar. aşılama yaptırıcam. b.çekmece kolan hast.
aşılama işlemi için 450 tl, iğneler 500 tl dendi.
ama okuduğuma göre iğneler için heyet raporu mu ne alınıyormuş,yarısı mı ne ödeniyormuş.
NEDİR BUNUN ASLI ASTARI NOOOLUR BİLGİ !!!!???????????
Cevabınız için tşk ederim arkadaşlar :) birde bişi daha sorcam ben 2 kez raporla aldım ilaçlarımı fostimon +ovitrell tekrar rapor kullanma şansım olurmu acaba