• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk aşılama için bilgi . Lütfeeennn

DESRAB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
22
0
36
İstanbul
merhaba bayanlar. aşılama yaptırıcam. b.çekmece kolan hast.
aşılama işlemi için 450 tl, iğneler 500 tl dendi.
ama okuduğuma göre iğneler için heyet raporu mu ne alınıyormuş,yarısı mı ne ödeniyormuş.
NEDİR BUNUN ASLI ASTARI NOOOLUR BİLGİ !!!!???????????

slm canim öncelikle ins, rabbim gönlünün murdaini veriri diyerek söze baslayim sordugun konu hakkinda direk olmasada,yardimci olabilirim ins,
Canim ben almanyada yasiyorum ve 2 kere de ben asilama yaptirdim almanyanin kanunlarina göre yasin 25ten büyükse %50sini sigorta karsiliyor burda egerki sigorta karsilarsa 500tl geliyor karsilamzsa 1,000tl buluyor burda ücreti ben gecen sene yaptirdigim ve yasim 25 alti oldugu icin 500euro ödemistim.

Benim tavsiyem ins, hayirlisiyla yaptirirsan asilamayi elinden geldigince kalkma bol bol dinlen ve yat soguk su icme sogukta kalma üsütme benim bilgim ve tvsiyem bu kadar canim ins bi nebzede olsa yardimci olabilmisimdir....

Rabbim emeklerini zayi etmesin,Amin.......:16:

slm canim öncelikle ins, rabbim gönlünün murdaini veriri diyerek söze baslayim sordugun konu hakkinda direk olmasada,yardimci olabilirim ins,
Canim ben almanyada yasiyorum ve 2 kere de ben asilama yaptirdim almanyanin kanunlarina göre yasin 25ten büyükse %50sini sigorta karsiliyor burda egerki sigorta karsilarsa 500tl geliyor karsilamzsa 1,000tl buluyor burda ücreti ben gecen sene yaptirdigim ve yasim 25 alti oldugu icin 500euro ödemistim.

Benim tavsiyem ins, hayirlisiyla yaptirirsan asilamayi elinden geldigince kalkma bol bol dinlen ve yat soguk su icme sogukta kalma üsütme benim bilgim ve tvsiyem bu kadar canim ins bi nebzede olsa yardimci olabilmisimdir....

Rabbim emeklerini zayi etmesin,Amin.......:16:

teşekkürler .. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. iyi dilekleri ve tavsiyelerin içi de... :))

yakın zamanda aşılama yaptıran, izlemem gereken yol hakkında bana yardımcı olacak birilerini arıyoruuuuuuuum.....

yakın zamanda aşılama yaptıran, izlemem gereken yol hakkında bana yardımcı olacak birilerini arıyoruuuuuuuum.....

cnm ilk öncelikle sanada rabbim hayırlısını versin yavruna kavuşursun inşallah bende bu ay yaptıracağım ama doktorumdan bununla ilgili bütün bilgileri aldım ve yaptıranlarla arada bi fark yok araştırdım ilk önce doktorun sana adetinin 3. günü (bu doktora göre değişir 5. günüde olabilir ) vajinal muayene ettikten sonra yumurtalık uyarıcı yani yumurtalarının büyümesi için hap verecek ve bu arada yumurtalarının büyüyüp büyümediğine bakacak belirli günlerde .yumuttaların 19-20 mm olduğunda (bu adetten hemen hemen 12-15 günlerine denk geliyor) çatlatma iğnesi vericek sana vurulman gereken saatide söyleyecek daha sonra iğneden 36 saat sonra seni ve eşini aşılama işlemini yapmak için çağıracak bu arada eşinin 3 gün cnsel perhiz yapması gerekecek. aşılama için spermler özel bir sıvıda yıkanacak içlerinde en hareketli olanlar seçilecek ve sana aktarılacak. sonra 1 saat falan uzanacaksın sen klinikte.(biraz uzun oldu ama ayrıntıları atlamak istemedim aşılamadan sonra 2-3 gün ağır fiziksel iş yapma . yatman gerekmiyor ama ıkınmaman için sakın yorma kendini inşallah faydalı olur :))):emir_bebek::49::28: birde fiyat sormuşsun ben bursadayım özek bir klinikte yaptıracağım doktorum toplam 600 fiyat verdi normalde 900 müş ama doktorum indirimli yapıomuş:))

Son düzenleme:
Arkadaşlar bişi sorcam peki yanımızda götürmemiz gereken bişiler varmı :?

eşya olarak yok yani zaten orda temizlenmen için selpak vericekler onun dışında para gtrceksin canım başka bişi istemezler :))))

merhaba bayanlar. aşılama yaptırıcam. b.çekmece kolan hast.
aşılama işlemi için 450 tl, iğneler 500 tl dendi.
ama okuduğuma göre iğneler için heyet raporu mu ne alınıyormuş,yarısı mı ne ödeniyormuş.
NEDİR BUNUN ASLI ASTARI NOOOLUR BİLGİ !!!!???????????

inşallah hakkında hayırlısı olur.
cevap yazan arkadaşlar aşılamanın nasıl olduğunu anlatmışlar.bu nedenle ben yazmıyorum. fiyata gelince rapor alırsan sana daha uyguna gelecektir mutlaka.ben puregon 600ıu iğnesi için(yumurtanın büyümesi için kullanmıştım) 240 TL vermiştim.YAlnız bana 2 kutu yazmıştı.toplam 480 verdim.bunun dışında çatlatma iğnesi ovitrelli kullandım.Daha önceden raporla 2defa aldığım için onu da cepten verdik.Onun da fiyatı 80tl.
Yüce rabbim isteyen herkesin bebişlerini hayırlısıyla kucağını versin.

Cevabınız için tşk ederim arkadaşlar :) birde bişi daha sorcam ben 2 kez raporla aldım ilaçlarımı fostimon +ovitrell tekrar rapor kullanma şansım olurmu acaba :59:

Cevabınız için tşk ederim arkadaşlar :) birde bişi daha sorcam ben 2 kez raporla aldım ilaçlarımı fostimon +ovitrell tekrar rapor kullanma şansım olurmu acaba :59:

canım bana en uygun ilaçları yazdı pregnyl die 10 liraya iki kutu bence sende onları al rica et doktoruna rapor olayını ben bilmiyorum nasıl oluyoki

Back