Yüzde 20Merhaba kızlar, 3 kez çatlatma iğnesi denedim ancak olumlu sonuç alamadım. 1 Ekim tarihinde aşılamaya geçmeye karar verdik. Doktorum gonal-f 900 ile başlattı her gün 75 doz vuruluyorum. Dün doktor kontrolüne gittim 3 adet yumurtam olgunlaşmış. Daha önce hep 1 adet oluşurdu. Cuma günü aşılama yapılacak sizce gebe kalma olasılığım nedir ?
Bende ilk aşılamamı oldum kaç yumurtam var bilmiyorum kontrole gittiğimde çatlamıştı ben ilaç kullandım iğne yapılmadı bana çatlatma iğnesi de olmadım aşılamanın tutması. Nasip işi maalesef çok düşük bir yüzdesi var rabbim nasip etsin size de bize de bu arada iğneli büyütmede şans daha yüksek sizinki daha yüksek yani bize göreMerhaba kızlar, 3 kez çatlatma iğnesi denedim ancak olumlu sonuç alamadım. 1 Ekim tarihinde aşılamaya geçmeye karar verdik. Doktorum gonal-f 900 ile başlattı her gün 75 doz vuruluyorum. Dün doktor kontrolüne gittim 3 adet yumurtam olgunlaşmış. Daha önce hep 1 adet oluşurdu. Cuma günü aşılama yapılacak sizce gebe kalma olasılığım nedir ?
Hayırlısı olsun , inşallah güzel haberi alırsınızMerhaba kızlar, 3 kez çatlatma iğnesi denedim ancak olumlu sonuç alamadım. 1 Ekim tarihinde aşılamaya geçmeye karar verdik. Doktorum gonal-f 900 ile başlattı her gün 75 doz vuruluyorum. Dün doktor kontrolüne gittim 3 adet yumurtam olgunlaşmış. Daha önce hep 1 adet oluşurdu. Cuma günü aşılama yapılacak sizce gebe kalma olasılığım nedir ?
Eşimin total sperm sayısı 96 milyon çıktı hiç bir problemi yok Allah’a şükür doktor her şey güzel dedi bakacağız artık hayırlısı neyse o olsun inşallahHayırlısı olsun , inşallah güzel haberi alırsınızaşılamada gebe kalma oranı Max yüzde 10 dur. Tabi burada önemli olan altta yatan rahatsızlık..eğer spermde ciddi problem varsa bu oran daha da düşecektir. Ben ilk aşılamamda pozitif göremedim,bir daha da denemedim zaten. Umarım sizin pozitif olur
Eşimin total sperm sayısı 96 milyon çıktı hiç bir problemi yok Allah’a şükür doktor her şey güzel dedi bakacağız artık hayırlısı neyse o olsun inşallah
Kan testi vermek için bi kaç gününüz kalmış olması lazım umarım olumlu sonuçlanırMerhaba kızlar, 3 kez çatlatma iğnesi denedim ancak olumlu sonuç alamadım. 1 Ekim tarihinde aşılamaya geçmeye karar verdik. Doktorum gonal-f 900 ile başlattı her gün 75 doz vuruluyorum. Dün doktor kontrolüne gittim 3 adet yumurtam olgunlaşmış. Daha önce hep 1 adet oluşurdu. Cuma günü aşılama yapılacak sizce gebe kalma olasılığım nedir ?
Canım benim 4 adet yumurtam vardı ama bakalım tutar mı bilmiyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız. AminŞuan durumunuz nedir belirtiler nasıl ilerliyor bende dün aşılama yaptırdım yine iğnelerle büyüdü 1 adet yumurtam
Henüz kan vermeme daha var 12.10 tarihinde aşılama oldum 27.10 tarihinde kan ver dedi doktorum bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız.Kan testi vermek için bi kaç gününüz kalmış olması lazım umarım olumlu sonuçlanır
Yani ara sıra sol kasığımda batma oluyor o kadar başka hiç bir belirtim yok canımŞuan durumunuz nedir belirtiler nasıl ilerliyor bende dün aşılama yaptırdım yine iğnelerle büyüdü 1 adet yumurtam
Aşılama tedavisinde maksimum 2 yumurta kabul ediliyor diye biliyordum. Ben de 30.10.2024 de kan vermek için bekliyorumHenüz kan vermeme daha var 12.10 tarihinde aşılama oldum 27.10 tarihinde kan ver dedi doktorum bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız.
Benim de sağ kaşığımda böyle bi baskı var bide belim ağrıyor ara ara umarım tutar yaYani ara sıra sol kasığımda batma oluyor o kadar başka hiç bir belirtim yok canım
Benden 1 gün sonra olmuşsun aşılama bende 11.10da oldum bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz içinHenüz kan vermeme daha var 12.10 tarihinde aşılama oldum 27.10 tarihinde kan ver dedi doktorum bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız.
Merhaba aynı gün olmuşuz nasıl geçiyor şuanBenden 1 gün sonra olmuşsun aşılama bende 11.10da oldum bekliyorum hayırlısı olsun hepimiz için
11inci gün kan verdim negatif çıktı doktor 15.ci güne kadar bekle tekrar test yaptır dedi onu bekliyorum cuma günü yaptırıcam hayırlısı bakalım senin nasıl geçiyor test yaptınmıMerhaba aynı gün olmuşuz nasıl geçiyor şuan
Bem de ilk aşılama 10 gun erken gebelik testi negatif 13 gun silik çıkmaya başladı 15 gune kadar yaptım hep silik ama 13 gun 02 kanda öğrendim 15 gun kan ver negatif de olsa denildi yukselirmi sanırım 21 gune kadar adet olunmazaa kan verin yine deniliyor11inci gün kan verdim negatif çıktı doktor 15.ci güne kadar bekle tekrar test yaptır dedi onu bekliyorum cuma günü yaptırıcam hayırlısı bakalım senin nasıl geçiyor test yaptınmı
İnşallah pozitif olur hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinBem de ilk aşılama 10 gun erken gebelik testi negatif 13 gun silik çıkmaya başladı 15 gune kadar yaptım hep silik ama 13 gun 02 kanda öğrendim 15 gun kan ver negatif de olsa denildi yukselirmi sanırım 21 gune kadar adet olunmazaa kan verin yine deniliyor
Amin inşallah isteyen herkes e sizin sonucunuz belli oldu muİnşallah pozitif olur hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin
Cuma günü belli olucak inşallah tutmuştur olmazsa direk tüp bebek istiyorumAmin inşallah isteyen herkes e sizin sonucunuz belli oldu mu