• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

İşlem esnasında ağri yasamadim ama idrara sıkışık olmak beni çok zorladı. Bide bi yandan ustten ultrasonla bastiriyor bi yandan asagida spekulum var zaten idrara sıkışığım kasiklarim falan agriyor falan bilmiyorum ben o konuda biraz zorlandim islemde cok kisa suruyor zaten ama herkes ayni degil insallah sizinki kolay gecer
Anladım sağolun anestezi için ikna etmeye çalışıcam sizin sorun neyde neden aşılama denediniz

Anladım sağolun anestezi için ikna etmeye çalışıcam sizin sorun neyde neden aşılama denediniz
Yok ya gözün korkmasin :) anestezi alacak kadar da degil yani ben biraz fazla idrara sıkıştım ve baya bi doktoru bekledim ondandir . Bende pkos var oyuzden asilama denedim siz ?

Merhaba
Aşılama işlemi yaptıracağım. Moraller bozuk açıkcası kızlar. İlk aşılamada güzel haberler alanlar pozitif enerji için burada toplanalım. Benim ilk aşılamam olacak bir ilaç vermedi doğal takip diyorlar. Neler yaptınız? Neler tavsiye edersiniz
Merhaba, benim ilk aşılama ile oldu şu an 21 günlük bir kızım var binlerce şükür, herkes şaşırdı dr bile ilk aşılamada tutmasına :)) femera vermişti bana, birde normal vitamin folik asit falan kullanıyordum zaten , inan , pozitif düşün olmazsa da üzülme herşeyin bir zamanı var inan, bu sitede çok belirti arardım okurdum
İsteyen herkese versin Allah inşallah, hadi bakalım güzel haberlerini yaz burdan💕💕

Merhaba, benim ilk aşılama ile oldu şu an 21 günlük bir kızım var binlerce şükür, herkes şaşırdı dr bile ilk aşılamada tutmasına :)) femera vermişti bana, birde normal vitamin folik asit falan kullanıyordum zaten , inan , pozitif düşün olmazsa da üzülme herşeyin bir zamanı var inan, bu sitede çok belirti arardım okurdum
İsteyen herkese versin Allah inşallah, hadi bakalım güzel haberlerini yaz burdan💕💕
Ayyy bana nasıl destek oldun anlatamam yaaaa Allah'ım sağlikli uzun ömürler versin evladına
Hep aşılama yerine tüp yaptr diyorlardı ama durumum tüpe yok şuan
Bende aşılamaya başlıcam nasipse

Selam kızlar ben 35 yaşndaym sebebsiz inferilite var bizde de
Nasipse cumartesi aşılamaya başlıcaz regli ile
Yaptıranlara sorum şu kaç günlük bir sürec bu acabaa

Back