- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dedim anneler gunu esime ama hic gormedim
bi sevgililer gununde aldi gul bi de olesine beni uzduydu gul aldi bi gun hala saklarim odamiza biri biri de salonda kurudu kaldi paketiyle ole sus gibi kuru kuru :jeyyar
dogum gunume bilasik makinesi aldi bakalim anneler gununde bi sey alcak mi ikinci bebegini veriyorum adama bakalim ne yapcak şakkıdı
gülüm bizimkide gecen dogumgünümde banada bulasikmakinasi aldiCADIARZUaceba bunlar eve almalari gereken esyayi size hediye diye bizimi kandiriyorlarklava::roflol:bizi cokmu saf görüyorlar acebaKötü KazenBizde o göz varmiKötü Kazen canim ben ücüncüyü veriyorum huylu huyundan vaz gecermez.....
kızlar ilk anneler günümüz geliooo daha doğurmadık belki ama 3 ay sonra kucaklarımızda olucak inşallah ay çok güzel bir duygu :asigimğlumun bana anne demesini sabırsızlıkla bekliyeceğim wallahi...hepinizin anneler gününü bugünden kutluyorum arkadaşlarımmma.s. bu güzel gün hepimize kutlu olsunnŞenizsağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızııııı:a.s.
eh iste bi tek anneler gununde yada ozel gunlerde hatirlanmak benim icin pek onemli degil
ayda yilda bi hatirlarsa bole iyi oluyor iste
ama ben genede cok seviyorum deli kocacigimi yerimseniben