- 25 Temmuz 2015
- 220
- 244
- Konu Sahibi limonatakek21
Bende onu sordum kullanıcı adımı nasıl buldun diye çok önceden görmüş önerilerine çıkmış zaten küçük bir şehirdeyiz.nasıl yani? restorantta senin hesabini nasil bulmus?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu sordum kullanıcı adımı nasıl buldun diye çok önceden görmüş önerilerine çıkmış zaten küçük bir şehirdeyiz.nasıl yani? restorantta senin hesabini nasil bulmus?
Ben biraz daha beklerdim eğer bir adım daha geliyorsa ozaman tamam derim . Çünkü bir defa red etmeyle biri gidiyorsa benim için güvenilmez demektir bu benim fikrim yanlış da gelebilir size ama biraz erkek dediğin mücadele edecek ya böyle tatlı tatlı ne bileyim çiçek böcekle ikna etse mesela hayır diyemem :)Sevgili kadınlar kulübünün özgüvenli hanımları sorum sizlere. Sizinle tanışmak istediğini söyleyen ama sizin reddettiğiniz biri var. Daha sonra düşününce şans vermek istediğinize karar veriyorsunuz. Buna ona nasıl söylersiniz? Açık açık taktik istiyorum. Daha önce kimseye adım atmadım nasıl yapılır bilmiyorum. Siz olsanız neler yapardınız veya neler yaptınız zamanında? Şimdiden teşekkür ederim
ay bosver ya. deli misin Allahin cakali onerilerde cikan kizlari ss mi aliyormus uygun zamanda eklerim diye? sapik midir nedir. bir de nasil incelediyse profilini kafede gorunce hemen tanımış. zaten kafeye de kiz kesmeye gelmis belli.Bende onu sordum kullanıcı adımı nasıl buldun diye çok önceden görmüş önerilerine çıkmış zaten küçük bir şehirdeyiz.
Ablam abim kardesim vardı yanımdaSosyal medyadan tanışmak için yazanlar genelde uçan kuşa yazanlar oluyor. O yüzden ön yargılıyım. Ama bu arkadaş restorantta görüp yazmak istediğini söyledi teyit etmek için mekan ismi sordum Aynen öyle geri çekilince dikkatimi çekti ve net ne istediğini bilen biri hissiyatı oluşturdu bende şimdi de ne yapacağımı bilmiyorum..
Başak burcu musunay bosver ya. deli misin Allahin cakali onerilerde cikan kizlari ss mi aliyormus uygun zamanda eklerim diye? sapik midir nedir. bir de nasil incelediyse profilini kafede gorunce hemen tanımış. zaten kafeye de kiz kesmeye gelmis belli.
sonra eve donmus , eski sslerden senin adini bulmus eklemis.
sen bu sirtlanla basedebilir misin sence???
rabbime hamdolsun koca gezegen haritamda bir tane basak yokBaşak burcu musun
İki dakıkada senaryo kurdunrabbime hamdolsun koca gezegen haritamda bir tane basak yok
hic sevmem basaklari:) neden sordun?
e baska açıklaması yok ki.İki dakıkada senaryo kurdun
Cogunlukla kurdukları senaryoda dogru cıkıyor başakların
Kızın hevesini ıkı dakıka da kursağında bıraktıne baska açıklaması yok ki.
"aylar once onerilenlerde ciktin"
eee, aylar once önerilerde cikan kizi nasil buldun???
allahin çakalı
konu sahibi de demis ki; hayir deyince israr etmeyince duzgun biri sandim
oysa adam çoktan yolunu bulmus , ss koleksiyonundan baska kiza yürüyordur
Bu durumda ilk adımı sen atıyor olmuyorsun ki. Zaten öncesinde sana ilk adımı o atmış. Direk yazıp sana şans vermeye karar verdim diyebilirsin.Sevgili kadınlar kulübünün özgüvenli hanımları sorum sizlere. Sizinle tanışmak istediğini söyleyen ama sizin reddettiğiniz biri var. Daha sonra düşününce şans vermek istediğinize karar veriyorsunuz. Buna ona nasıl söylersiniz? Açık açık taktik istiyorum. Daha önce kimseye adım atmadım nasıl yapılır bilmiyorum. Siz olsanız neler yapardınız veya neler yaptınız zamanında? Şimdiden teşekkür ederim
uzgunum valla kursakta kalan hevesler için. aslinda cok pozitif bir insanimdir ama su durumda noooKızın hevesini ıkı dakıka da kursağında bıraktın
Ama bu Bi eleştiri degıl
Cok gercekci buldum
Hayır lokantada gördükten sonra hemen profilime denk gelmiyor. Belli bir zaman geçtikten sonra rastgele önerisine çıkıyor ve görünce yazıyor.ay bosver ya. deli misin Allahin cakali onerilerde cikan kizlari ss mi aliyormus uygun zamanda eklerim diye? sapik midir nedir. bir de nasil incelediyse profilini kafede gorunce hemen tanımış. zaten kafeye de kiz kesmeye gelmis belli.
sonra eve donmus , eski sslerden senin adini bulmus eklemis.
sen bu sirtlanla basedebilir misin sence???
Aslında ilk tanışmak için yazdığını söyledi sonra ben sosyal medyadan tanışmıyorum deyince saygı duyuyorum izin verirsen yüz yüze görüşelim dedi ben olumsuz baktığımı söyledim Bi kaç kere ısrar etti sonra kabullendie baska açıklaması yok ki.
"aylar once onerilenlerde ciktin"
eee, aylar once önerilerde cikan kizi nasil buldun???
allahin çakalı
konu sahibi de demis ki; hayir deyince israr etmeyince duzgun biri sandim
oysa adam çoktan yolunu bulmus , ss koleksiyonundan baska kiza yürüyordur
Yok ay nerede samimiyete onem veriyorlarİlk adımı samimiyetinizle kendiniz olarak atarsanız,
Geri çevirecek hiçbir erkek olmaz
Buna adım kadar eminim
Yukarda yazılmış zaten erkekler samimiyete değer veriyor
Senle vakit geçirmekten hoşlanıyorum minvalinde buna benzer şeyler söylerseniz bence olur bu işşş
Eee hani bize bugüne kadar öğretilen "asla erkeğe adım atma, tavlayan değil tavlanan ol" vb sözler safsata mıymış.
Evet bu konuda öyle, birkaç gün düşünmek istedim gibi bir bahaneyle U yapabilirsin konu sahibi.Ama ilk adımı zaten erkek atmış.Bence sonraki adımı bizler atabiliriz diye düşünüyorum.