20 tl tertemizdiriyi akşamlar fiyat nedır acaba...
Yalnız benım kı Bot kısın kullanmak ıcın Samsun'dan PTT sb. Yolluyacagımortopedı ılk adım ıcın uygunmu acaba kızım yenı yurumeye baslıycak suaan emeklıor ısterseme ger nerden gönderı yapıcaksınız tesekkur ederım...
merhaba 21 numara bobuxumuz var düşünürseniz resim koyabilirim bobux rahatlığı başka ayakkabıda keainlikle bulunmazcanım tesekkur ederım ben ılk adım ve yumusak tabanlı ortopedı arıyorum yenı yurumeye baslıycak ıyı aksamlar..
ben görebilir miyim?merhaba 21 numara bobuxumuz var düşünürseniz resim koyabilirim bobux rahatlığı başka ayakkabıda keainlikle bulunmaz
tam net değil bu fotoda ama düşünürseniz başka foto koyabilirimben görebilir miyim?
ya kız için bakmıştımtam net değil bu fotoda ama düşünürseniz başka foto koyabilirim
ya kız için bakmıştım
ahh kifidi çok iyiymiş ama imkanı yok o kadar para veremem. int o civarda sıfır ürünler de var ama ne yazıkkı bu süre kısa olacagı için daha uygun bişiler arıyorumBende kız için 21 numara kifidis ilk adım var toz pembe renk atağı bilekten kavrar ve ortopediktir. Su an vitrinlerinde var bende gecen sene 224 tlya almıştım düşünürseniz resim koyarım ama son fiyatım 80 tl olur oğlunuza da pediped ilk adım var ama 20 no o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?