İlk 2 hafta hamilelik belirtileri

Hayırlısı ile inşallah olur , yanlıs yonlendırme yapmak ıstemem zaten gebelık suphen var suan kullanma ama hayıt otu da cok ıse yarıyor doktoruna danıs ıstersen
Burda bu kürleri doktora danışırsam kovalarlar beni😂yurtdışında oturuyorum ve böyle şeylerden hiç anlamıyorlar hatta geri görüyorlar buna inananları😂ama ben bu eski yöntemlere daha çok inanıyorum

Burda bu kürleri doktora danışırsam kovalarlar beni😂yurtdışında oturuyorum ve böyle şeylerden hiç anlamıyorlar hatta geri görüyorlar buna inananları😂ama ben bu eski yöntemlere daha çok inanıyorum
Bende inanıyorum alternatif tıp a , iyi geldiği de oluyor gelmediği de herkesin yapısı ayrı ama dermanı aramak lazım kul olarak nereden gelecegı bellı olmaz

Ne oldu inşallah hayırlı haberler verirsin
Adetime 4 kala erken test yaptım negatif çıktıeğer olsa çıkartır heralde 😔 pazartesi adet günüm hiç umudum yok ama bakalım kasık ağrılarım dün geçti göğüslerim hala ağrıyor ama norldede adete yakın ağrır bir değişiklik yok

Adetime 4 kala erken test yaptım negatif çıktıeğer olsa çıkartır heralde 😔 pazartesi adet günüm hiç umudum yok ama bakalım kasık ağrılarım dün geçti göğüslerim hala ağrıyor ama norldede adete yakın ağrır bir değişiklik yok
Dört gün varmış dur bakalım belli olmaz

İnşallah birkaç gün kaldı adetime pek umudum yok bu ay ama hersey rabbim den, benimde enfeksiyon dan kaynaklı ağrı imis
Yaaa bikaç kişiyle de aynı ayda hamilelikten şüpheleniyorduk, hepimizde enfeksion çıktı. Benim tedavi bitti, sizde nasıl oldu

Merhaba,

Sağ kasık bölgemde yumurtlama gününden beri sürekli dinmeyen ağrım var ,aşırı iştah açılması ve beyaz şeffaf akıntım da var yumurtlamamın ustunden 10 gün geçti ve regl tarihime daha 9 gün var sizce bu gebelik ağrısı mıdır, sağ kasık bölgemde geçmeyen bir ağrı arada göğüs ve bacağa atıyor ama arada sadece ağrım sabit hiç geçmiyor
değildir çünkü dmllendiyse bile daha vucut gebeliği yeni başlatıyodur bunlar sadece yumurtlama belirtisi. adete 2 3gün kala anca belirtilerden belki anlaşılır

Yaaa bikaç kişiyle de aynı ayda hamilelikten şüpheleniyorduk, hepimizde enfeksion çıktı. Benim tedavi bitti, sizde nasıl oldu
Benimde enfeksiyon tedavinim bitti ama ağrı az da olsa devam ediyor psikolojik mi onu da bilmiyorum

Benimde enfeksiyon tedavinim bitti ama ağrı az da olsa devam ediyor psikolojik mi onu da bilmiyorum
Merhaba, inanmırısınız ben de aynı durumdayım. Enfeksiyon tedavim bitdi, bu ay ağrı için alttan baktılar, herşey normal yumirtaların da kalitetli gibi gözüküyor dediler. Ağrı neden ama bilmiyorum. Yumurtlamam da geç olmuş bu ay 18-19 günlerde olmuş tahimini dedi dr
Tam 18ci gün tedavi bitmişdi ve ilişki olmuşdu. Bakalım hayırlısı . Sizde nasıl durumlar

Merhaba, inanmırısınız ben de aynı durumdayım. Enfeksiyon tedavim bitdi, bu ay ağrı için alttan baktılar, herşey normal yumirtaların da kalitetli gibi gözüküyor dediler. Ağrı neden ama bilmiyorum. Yumurtlamam da geç olmuş bu ay 18-19 günlerde olmuş tahimini dedi dr
Tam 18ci gün tedavi bitmişdi ve ilişki olmuşdu. Bakalım hayırlısı . Sizde nasıl durumlar
Merhaba enfeksiyon bitti sanırım fakat ağrım hiç azalmadı belki de bitmedi üroloji ye gittin kum dökuyorsun ondan ağrı var dedi benimde yumurtlamam erken olmuş fark edemedim birazda rahatsızdim henuz hastalanmadim yarın regl tarihim inşallah olmam ve gebeyim dir birazda isteyince insan psikolojik belirtiler oluyor sanırım bol bol dua etmek lazım, inşallah sizin de istediğiniz gibi olmuştur enfeksiyon da ağrı yapıyor regl ağrısını anlamıyor insan çünkü zaten mevcut ağrı var

Merhaba enfeksiyon bitti sanırım fakat ağrım hiç azalmadı belki de bitmedi üroloji ye gittin kum dökuyorsun ondan ağrı var dedi benimde yumurtlamam erken olmuş fark edemedim birazda rahatsızdim henuz hastalanmadim yarın regl tarihim inşallah olmam ve gebeyim dir birazda isteyince insan psikolojik belirtiler oluyor sanırım bol bol dua etmek lazım, inşallah sizin de istediğiniz gibi olmuştur enfeksiyon da ağrı yapıyor regl ağrısını anlamıyor insan çünkü zaten mevcut ağrı var
Gönlünüzce olur inşAllah bu ay . Ağrınız yumurtalık taraflardamı acaba? Benim otaraflardaydı çünkü ben kesin enfeksiondandır tedaviden sonra geçer dedim, geçmedi . Şuan ağrım yok ama. 3,4 gündür yok yani.
İnşAllah dilediğimiz gibi olur herşey. Adet tarhiniz geçincemi test yapacaksınız?

Ben hastalandım bugün maaalesef, karın ağrım sabit olduğu için anlamadım regl ağrısını ne diyelim hayırlısı olsun, umarım sizin gönlünüze göre olur içten duamdır

Ben hastalandım bugün maaalesef, karın ağrım sabit olduğu için anlamadım regl ağrısını ne diyelim hayırlısı olsun, umarım sizin gönlünüze göre olur içten duamdır
Hayırlısı olsun canım , sıkma canını. Ağrın da geçer inşAllah , urolojide ne dediler? Ne kadar sürecekmiş böyle?
Valla benim belirtim de ağrım da yok şuan için, bekliyorum ,zaten yumurtlama 3,4 gün geç olduğu için, adet de gec gelicek

Bende 4 senedir korunmuyorum sol tüpüm tıkalı bu ay ilk defa klomen kullandım sağ tarafta bir 19mm sol tarafta 2-2.5cm arası dört yumurtam oluştu ve şansıma sağdaki kendiliğinden çatladı yumurtam çatladığı günden beri kasık ağrılarım var bir günü çok şiddetlendi kıpırdayamıyordum bile şimdi belim ağrıyo aşırı gazım var ve iki kere uykumdan bulantıyla uyandım ama sivilcem çıktı bu benim adet belirtim bugün kan vericem dualarınızı bekliyorum 🙏

Hayırlısı olsun canım , sıkma canını. Ağrın da geçer inşAllah , urolojide ne dediler? Ne kadar sürecekmiş böyle?
Valla benim belirtim de ağrım da yok şuan için, bekliyorum ,zaten yumurtlama 3,4 gün geç olduğu için, adet de gec gelicek
Kum döküyorsun ondan dediler ilaç vermedi ama bol su iç dedi, herhangi bir zaman belirlemedi ama ağrım var suan regl agrısı ıle karısık

X