• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkiyi canlandırma yolları

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
merhaba kadınlar kulübü hatunları :KK54:
2 yıldır ilişkim var ve sıradanlaştık sanki :63: neler yapsam da canlansak :KK14:

Bulustugunuzda surekli yuruyus yapip kafelere filan gidiyosaniz artik bunalti gelebilir calisma aile durumlarinizi bilmiyorum ama biraz butce ayirip farkli etkinliklere cift olarak gidin arkdaslariniz toplayin yada paintball oynayin poligona gidin karting yapin tabi bunlar benim zevklerim size hitap etmeyebilir hitap eden seyler bulun bunun gibi yada bi butce ayirin arada bir cikin yola bilmediginiz kuccuk yada buyuk keyfinize kalmis biyeri gidin burda ki gibi kiralanabilen kucuk dag evleri varsa ordan tutun bitane bi iki gun kafa dinleyin cok guzel olur doga filan kahvakti :)

Ne yaparsan yap canlanmıyor anacağım sönüyor yine
Uzun süreli ilişkiler hep böyle oluyor işte :ssz:

Bulustugunuzda surekli yuruyus yapip kafelere filan gidiyosaniz artik bunalti gelebilir calisma aile durumlarinizi bilmiyorum ama biraz butce ayirip farkli etkinliklere cift olarak gidin arkdaslariniz toplayin yada paintball oynayin poligona gidin karting yapin tabi bunlar benim zevklerim size hitap etmeyebilir hitap eden seyler bulun bunun gibi yada bi butce ayirin arada bir cikin yola bilmediginiz kuccuk yada buyuk keyfinize kalmis biyeri gidin burda ki gibi kiralanabilen kucuk dag evleri varsa ordan tutun bitane bi iki gun kafa dinleyin cok guzel olur doga filan kahvakti :)
bende severim böyle şeyleri ama ailem bilmiyor ve eve 7 de girmek zorundayım uzak yerlere gidemiyoruz malesef :63:

off evet iki yıl oldu ama sanki 5 yıldır evliymiş gibi hissediyorum kendimi
bizimde 3 yıl oldu 1 ay var olmasına daha dogrusu :27:
su an askere gitti o biraz canlandırdı özlem hasret derken
normalde bizde öyleydik ama bir çözümünü bulamadım ben ya ne yapsan kar etmiyor
sönüyor işte :27:
Seviyorsan devam ediyor sevmiyorsan bitiyor bence bu konuyu cok kafana takma
Yoksa takıntı haline gelir sürekli düşünürsün..
Normal birşey olarak karşıla
Arada kavga cıkar :27:
2 3 gün küs kal çok görüşüyorsanız biraz az görüşün
Hediyeler kısmına hiç girmeyecem
zaten herşeyin yapılmıiş oldugnu düşünüyorum az cok demi :27:

ben kendi kendime kırmızı bişey giyerken utanıyorum ona mı göstercemm
ayyy utandım :D :D

bende severim böyle şeyleri ama ailem bilmiyor ve eve 7 de girmek zorundayım uzak yerlere gidemiyoruz malesef :63:
Ozaman kotuymus agiz tadiyka birsey yapilmaz kisitli zamanlada birsey olmuyor kendimden biliyorum 15-16yasindayken bende 7de evde olurdum :/ ah genclik :p

Back