Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende severim böyle şeyleri ama ailem bilmiyor ve eve 7 de girmek zorundayım uzak yerlere gidemiyoruz malesefBulustugunuzda surekli yuruyus yapip kafelere filan gidiyosaniz artik bunalti gelebilir calisma aile durumlarinizi bilmiyorum ama biraz butce ayirip farkli etkinliklere cift olarak gidin arkdaslariniz toplayin yada paintball oynayin poligona gidin karting yapin tabi bunlar benim zevklerim size hitap etmeyebilir hitap eden seyler bulun bunun gibi yada bi butce ayirin arada bir cikin yola bilmediginiz kuccuk yada buyuk keyfinize kalmis biyeri gidin burda ki gibi kiralanabilen kucuk dag evleri varsa ordan tutun bitane bi iki gun kafa dinleyin cok guzel olur doga filan kahvakti :)
Nasıl bi yaşlanmışsam..canlanmak için kahve içmekten öteye gecemıyor aklım..
off evet iki yıl oldu ama sanki 5 yıldır evliymiş gibi hissediyorum kendimiNe yaparsan yap canlanmıyor anacağım sönüyor yine
Uzun süreli ilişkiler hep böyle oluyor işte![]()
Pantolonun ucundan görünen iç çamaşırı?yok öyle değil
![]()
bizimde 3 yıl oldu 1 ay var olmasına daha dogrusuoff evet iki yıl oldu ama sanki 5 yıldır evliymiş gibi hissediyorum kendimi
O konuda canlandırmaysa taktik çokPantolonun ucundan görünen iç çamaşırı?
Yani o kadar çok konuşuldu ki bu kırmızı iç çamaşırlarının hikmeti, herhalde bir bildiği vardır kadınların![]()
Ozaman kotuymus agiz tadiyka birsey yapilmaz kisitli zamanlada birsey olmuyor kendimden biliyorum 15-16yasindayken bende 7de evde olurdum :/ ah genclikbende severim böyle şeyleri ama ailem bilmiyor ve eve 7 de girmek zorundayım uzak yerlere gidemiyoruz malesef![]()