• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye nazar değer mi?

Liberosies

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
90
51
18
24
Acaba kendi içimde mi bunu böyle kodladim bilmiyorum ama ne zaman ilişkim hakkında biriyle konuşurken güzel bir yönünden bahsetsem aradan birkaç saat geçmeden bir tartışma çıkıyor. Ara sıra kendim düşündüğümde bile aynı şey oluyor 😂 teyzeme anlattım ilişkilere de nazar değiyor çok fazla herkese açık yaşamayın dedi. İlişkiye nazar değmesi gibi bisey var mı gerçekten?

Sırf ilişki değil genel olarak her şeyde var bu bence. İş görüşmesine çağrıldığını söylersin, olacak işin olmaz. Sevgilimle çok mutluyuz dersin, aran bozulur. Mezun oluyorum sonunda dersin, son sınavın berbat geçer. Her şeyi herkese söylememek lazım aslında da işte heyecanımızı paylaşmak istiyoruz.

Bence böyle bir şey yok ama bazı insanlar takıntılı oluyor bu konuda ve buna inandıkları için de çekiyorlar bu tür olayları . sakınan göze çöp batar durumu

Sırf ilişki değil genel olarak her şeyde var bu bence. İş görüşmesine çağrıldığını söylersin, olacak işin olmaz. Sevgilimle çok mutluyuz dersin, aran bozulur. Mezun oluyorum sonunda dersin, son sınavın berbat geçer. Her şeyi herkese söylememek lazım aslında da işte heyecanımızı paylaşmak istiyoruz.
Kesinlikle, ben sadece bende oluyor zannediyordum bunu 😂

Ben değdiğini düşünüyorum. Kendi ilişkimde de birilerine anlattığım zaman terslikler oluyor. Hatta en çok nazar değdiren insan bile belli bence çünkü biri var ona her anlattığımda mutlaka bir aksilik oluyor😅 Bu devirde insan mutluluğunu kiminle paylaşacağını bile iki kez düşünmeli sanırım, mutsuz ve kötü insanlar anca başkalarının mutsuzluğu ile bir nebze iyi hissediyorlar mutluluklarıyla değil ne yazık ki...

Acaba kendi içimde mi bunu böyle kodladim bilmiyorum ama ne zaman ilişkim hakkında biriyle konuşurken güzel bir yönünden bahsetsem aradan birkaç saat geçmeden bir tartışma çıkıyor. Ara sıra kendim düşündüğümde bile aynı şey oluyor 😂 teyzeme anlattım ilişkilere de nazar değiyor çok fazla herkese açık yaşamayın dedi. İlişkiye nazar değmesi gibi bisey var mı gerçekten?
Benim de öyle oluyordu, farkettikten sonra hiç bahsetmedim kimseye. Gerçekten nazar değiyor. En yakın arkadaşlarım bile ilişkimle ilgili en ufak güzel bir detayı bilmez 😂

Ben değdiğini düşünüyorum. Kendi ilişkimde de birilerine anlattığım zaman terslikler oluyor. Hatta en çok nazar değdiren insan bile belli bence çünkü biri var ona her anlattığımda mutlaka bir aksilik oluyor😅 Bu devirde insan mutluluğunu kiminle paylaşacağını bile iki kez düşünmeli sanırım, mutsuz ve kötü insanlar anca başkalarının mutsuzluğu ile bir nebze iyi hissediyorlar mutluluklarıyla değil ne yazık ki...
Ahahaha evet bende bi kişi üzerinde şüpheliyim 😂

Değer hem de öyle bir değer ki eşimle ailecek güzel bir mekanda merasimden ayrılırken çekindiğimiz ailecek bir resmimiz vardı sosyal medyaya koydum ertesi gün öyle bir kavga ettik ki bir daha mı dedim asla geçen yine çekindik resim ailecek koymadım uslandım koymuyorum diye belki uzaktan uzaktan AA bak hiç kocasıyla resmini koymuyor araları iyi değil galiba diye dedikodu yapanlar vardır😂😂

Değer hem de öyle bir değer ki eşimle ailecek güzel bir mekanda merasimden ayrılırken çekindiğimiz ailecek bir resmimiz vardı sosyal medyaya koydum ertesi gün öyle bir kavga ettik ki bir daha mı dedim asla geçen yine çekindik resim ailecek koymadım uslandım koymuyorum diye belki uzaktan uzaktan AA bak hiç kocasıyla resmini koymuyor araları iyi değil galiba diye dedikodu yapanlar vardır😂😂
Ayy Allah nazarlardan korusun ❤️ bende dikkat edicem artık 😂

Şahsen hayatımda hiç kimsenin ne ilişkisini ne güzelliğini ne malını mülkünü kıskandım. Ben böyle bi insan olduğum için kimse de bana bu gözle bakmaz diye düşünüp etrafmdaki insanlarla paylaşırım mutluluğumu.Evet hayatım dört dörtlük yolunda gitmiyor belki ama öyle manyakça olaylar da yaşamadım nazarla ilgili. Bana da herkesin her şeyini kıskandığını düşünen ve nazardan bu denli korkan insanlar baya komik geliyor açıkçası. Yani hiçbir insan evladının kendisini hiçbir anlamda kıskanması mümkün olmadığı halde kendini dünyanın en çok kıskanılan insanı sanan tipler var ben baya üzülüyorum bu insanlara.

Ben nazara falan pek inanmadığım halde anlatmam. Foto falan asla koymam. Bazen burda dilime bir şey söylemek gelir çok keskin konuşanlar için susarım falan. Dedim ya nazara da inanmam öyle ama yaşadığımız toplum dolayısıyla içimize işliyor herhalde ve ne olur ne olmaz diyorum

Back