İlişkiye girerken canım yanıyor

massmavii

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
714
1.498
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar çok sıkıntılı bir süreç geçirdim evlendikten sonra ilişkiye giremiyordum. Vajinismusum sanıyordum ancak vvs olduğum çıktı ortaya(vajina girişindeki deride hassasiyet kırmızılık sebebi fiziksel acı vajinismusla karıştırılıyor) vvs operasyonu geçirirken doktor içerideki ringlerimin dar olduğunu farketri operasyon sırasında. Yani vajina içindeki halklalar çok dar olduğu için 2 parmak bile girmiyormuş anestesi altındayken dahi. Onu da genişletti vajina girişi de genişletildi ancak şimdi de vajinaya tam girerken çok acı çekiyorum. Yani her ilişkide acı çekiyorum ilk girerken. Zaten eşim istediği zaman kendisi ilişkiye giremiyor benim yavaş yavaş almam gerekiyor kayganlaştırıcı jel vs yine de acı çekiyorum. Girdikten sonra değil ama girişte sıkıntı yaşıyorum. Benimle aynı şeyi yaşayan var mı ilişki acı veren bir şey mi aydınlatırsanız çok sevinirim

Operasyon üzerinden ne kadar geçti bilmem ama ara verelim bende ilk an ki acıyı hissediyorum. İlişki düzene oturunca olmuyor bizde

Ben 7 yıllık evli sayılırım düzenli cinsel hayatımız var 2 de normal doğum yapmama rağmen ilk giriş hep acıyor kendimi kasmiyorum ne yaparsak yapalım geçmedi seni çok iyi anlıyorum

Ben 7 yıllık evli sayılırım düzenli cinsel hayatımız var 2 de normal doğum yapmama rağmen ilk giriş hep acıyor kendimi kasmiyorum ne yaparsak yapalım geçmedi seni çok iyi anlıyorum

çok üzülüyorum sanırım bu şekilde devam edecek. Her ilişkiye girdiğimizde de bartolin kisti mi apsesi mi ne ondan çıkıyor vallahi bezdim. Bir vajinada çıkabilecek her türlü sıkıntıyı yaşadım. Kızlık zarım kalındı, vvs vardı, giriş dardı, iç kısmı dardı, bartolin var boş gebelik yaşıyorum ilişkide acı çekiyorumRabbim beni de buradan sınıyor

Allah kolaylık versin bence çok takmayin ben öyle yapiyorum esim de oldukca yavas davraniyor sonrası normal sekilde devam ediyor bence siz de takmamaya çalışın yapacak birsey gelmiyor elden

çok teşekkür ediyorum çözüm yoksa yapacak bir şey yok.
Yani ümidini kaybetme canım benim şaşkınlığım 2 normal doğuma rağmen halen ilk gün ki gibi giriş zor oluyor canım acıyor velhasıl bana dediler ki hep doğumdan sonra genişler ama ben de hiç bir değişme yok epizyotomi de yapıldı yani doğum esnasında çocuk çıksın diye kestiler diktiler yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…