• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkisi biter bitmez bana yazdı. Cevap vermek için bekliyorum. Doğru mu yapıyorum?

esracet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
2
-4
1
31
Gizliden gizliye beğeniyorum. Ama arkadaş ortamında duyuyorum sevgilisi var. Bu yüzden hiç karşı karşıya gelmiyorum uzak duruyorum. O gelince ben çıkıyorum falan. Bi sabah uyandım. Mesaj ben senden etkileniyorum benimle bir kahve içer misin yaziyor. Sasirdim. Cevap vermedim. Arkadaşlara sordum ayrılmış dediler. Bende müsait zamanda olabilir yazdım. Yaziyor geçiştiriyorum ama hayırda demiyorum. Bugün müsait değilim isim çıktı falan. 2-3ay beklemek istiyorum hala görüşmek isterse veya kız arkadaşıyla arasında bir şey olmazsa ( olursa kesin duyarım) görüşürüm diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz kızlar doğru mu yapıyorum sizce beklemekle? Bu seferde 2 aydır aklın neredeydi dicek ama olsun yapacak başka ne var?

Ya ne alakası var adam belki duygusal olarak bitirdi kafasında benimle uyumlu olacağını düşününce de tamamen bitirdi 😀😀
Gerçi siz de normal değilsiniz, sevgilisi olana yan gözle bakana da güvenmem ben. Madem öyle ne düşünüyosun ağırdan alıyosun anlamadım? İstediğin buymuş devam başkasını bulana kadar abshsjsk

Gizliden gizliye beğeniyorum. Ama arkadaş ortamında duyuyorum sevgilisi var. Bu yüzden hiç karşı karşıya gelmiyorum uzak duruyorum. O gelince ben çıkıyorum falan. Bi sabah uyandım. Mesaj ben senden etkileniyorum benimle bir kahve içer misin yaziyor. Sasirdim. Cevap vermedim. Arkadaşlara sordum ayrılmış dediler. Bende müsait zamanda olabilir yazdım. Yaziyor geçiştiriyorum ama hayırda demiyorum. Bugün müsait değilim isim çıktı falan. 2-3ay beklemek istiyorum hala görüşmek isterse veya kız arkadaşıyla arasında bir şey olmazsa ( olursa kesin duyarım) görüşürüm diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz kızlar doğru mu yapıyorum sizce beklemekle? Bu seferde 2 aydır aklın neredeydi dicek ama olsun yapacak başka ne var?
Yara bandi olmayın

Ya ne alakası var adam belki duygusal olarak bitirdi kafasında benimle uyumlu olacağını düşününce de tamamen bitirdi 😀😀
Olasiligi en dusuk senaryo :) Bu durumda bile adam karaktersiz, baskasini bulmadan digerine gecemiyor. Daldan dala atlayan maymun misali.
Ben size en gercekci ihtimali soyleyeyim, sizin ondan hoslandiginizin farkinda ayrildigi kiz arkadasini kiskandirmak icin yapiyor.

Böyle birine nasıl güveneceksiniz ki sizinle sevgiliyken sürekli “acaba aklında başkası var mı” diye kuşku duymayacak mısınız?

İlişkisi taze bitmiş birinden olmaz. Kendi duygularına zaman tanımayan insanın karşı tarafın duygularını düşüneceğini hiç sanmıyorum.

Senle sevgiliyken de başkasına yazar. Hayır yani kadınsız yaşayamadığı çok belli olan bu şahısa akıl edip de nasıl şans verebiliyorsunuz mesela? İnsan birine değer verdiyse ilişkisini bitirir bitirmez başkasını aramaz biraz sindirmeye çalışır, siz de bunun elinde oyuncak oluyorsunuz ya helal.

"Senden etkileniyorum benlen bi kahve içer misin?"

Meâli:
Sevgilimden ayrıldım, duygusal boşluktayım, şöyle bi 10-15 seans terapi almak ister misin?

Back
X