Iliskinin 5.ci gunu silik cizgi

Teşekkür ederim iyi niyetiniz için zaten bugün 8. Gün çok çok imkansız aslında çıkması ama dayanamadım yaptım . Predictor early testle yapınca acaba dedim hassas bi test olduğundan çıkarmış olabilir mi . Yarın 9. Gün , sabah tekrarlayayım bakalım bazılarında erken dollenme olunca 9. Gün gören oluyormus

Rica ederimEvet o markayı duydum ama burda birine onunda yalancı pozitif çıkardığını gördüm.. ve bence hepsinde illaki bu tarz sorunlar çıkabilir. 9.gun ogrenenleri bende duymustumm ama kanda bile 10 günde çıkarken idrarda nasıl daha erken çıkacak çok merak etmiştim. Deneyin bakalım nasıl isterseniz

Benimkide kac gundur boyle kan vermek icin mecbur regl gunumu bekliycem

Eki Görüntüle 3552407

Benimkide kac gundur boyle kan vermek icin mecbur regl gunumu bekliycem
Regl günü bide kaset test deneyin var gibi duruyor ama işte bunlar alt tarafı bı test gerçekten guvenilmiyor.bbirde sizin catlamada sonra çok bir gün geçmemiş daha idrarda belli olması zor gibi. Yalancı pozitif olabilir bu testler yukaridada size yorum yapmıştım

Haklisin canim benim catlamanin uzerinden 10 gun gecti hayalet cizgi hic gitmedi ve goguslerimde inanilmaz agrilar var hic boyle olmamistim belkide psikolojiktir

Haklisin canim benim catlamanin uzerinden 10 gun gecti hayalet cizgi hic gitmedi ve goguslerimde inanilmaz agrilar var hic boyle olmamistim belkide psikolojiktir
Belkide kendini sartlama bakalım. Bide zaten regl yaklaşıyor göğüs agrisida normal.

Bugun regl gunum ve kan verdim sonucum 57 cikti insallah hamileyimdir
Yaa tebrik ederim gebesin inşallah düzenli bir şekilde artar canım acaba senin yumurtlama dan öncemi tuttu. Onuda çok duydum yumurtlama dönemi içerisinde yumurtlamadan önce tutanda varmış. Çünkü çatlama üzerinden senin az bir gün geçmişti galiba öyle hatırlıyorum idrara o kadar sürede yansımazdi

Moralini yüksek tut mutlu ol. Oldu bu sefer inşallah
Uzan dinlen.
İlişkinin beşinci günü belirtin mi oldu test yaptın?
Yumurta catladiktan 5 gun sonra idrar testi yaptim hep hayalet cizgi gordum umutlandim ve son 4 gundurde koyu cizgi gordum yani bugun 16nci gunum belirtiler bacak bel kol ve kasik agrisi ve siddetli gogus agrisiydi balim

Vallahi olabilir bilmiyorumki balım klomen kullandim ve yumurta takibi yaptim catlama olana kadar her 2 gunde bir iliski oldu buarada cok tesekkur ederim

Yumurta catladiktan 5 gun sonra idrar testi yaptim hep hayalet cizgi gordum umutlandim ve son 4 gundurde koyu cizgi gordum yani bugun 16nci gunum belirtiler bacak bel kol ve kasik agrisi ve siddetli gogus agrisiydi balim
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…