çok sinirlydim ve yazdm buraya o sinirle agzıma geleni..size sordum napsam diye..sakinleşince düşündüm ve bişey yapmadım..erkek ark.mn telefnlarına falan cıkmadım..msjlarına da cevap vermedim..sonra kalkp evime geldi..ışığımı gördüğünden anladı evde olduğumu..ben de kapıyı acmadan içerden seslendm..git, çok kızgınım su an yüzünü görmek istemıorum dedim..çok ısrar etti kapıyı ac konusalım askım diye..ben acmadım, inadım tuttu mu fenadır hani)sonra baktım gideceği yok, bi de üst komsum arıza biraz actım ama dısarda konusalm sen beni araabda bekle dedm..neyse cok merak etmiş beni tabi..sonra beni öle görünce ağlamaya basladı kızlar.. 3 sene önce de bi tartsma da ben btti demiştm ve içmiş, sonra abisi odasında aglarken bulmuş, beni arayp barstrmıştı abisi, cok sevio seni diye..ama bu sefer kendi gözümle görünce öle kötü oldum ki..işte o an anladm ben de onun neler cektgini, ne kadar üzüldüğünü..öfkemi unuttum ve gecen senelri,bana onca zamn yasttgı bütün mutlulkları düşündüm..ve o sinirle ailesine nefret duyarak anlattm olanları ama onu anlamaya calşınca gördümki o da bnmle aynı korkuyu yasıyor..ve sonra psikolojisin cok bozuk oldugunu söledi..ben en cok tabiki seni düşünüyorum dedi..ailesini yanlş anladığımı,alınganlık yaptıgımı,onlarla konustgunu ve eger giderse tabiki bişeyleri halledip gtmek istediğini söyledi..söledikleri için özür diledi,açıkladı ne demk istedgini..psikolojisini,aklından gecenleri anlattı tektek..ilişkimzn bozlmasını istemediğini söledi..bensz olmayacagını..annesine de kzmış,daha yakın davransana konussana diye..sadece cok kötü bi dönemden gectgini ve eger ben de ona sırt cevirirsem altından kalkamayacagını söledi..bugüne dek ne zman en ufak bi yanlşm oldu die sordu,,ellerm üstnde tuttm hep seni bilıosun, hızlı trende yer olmadığında otobüste raht edemezsn diye taa memleketine kadar seni götürüp eve bıraktktan sonra gecenn 3ünde uykusuz geri dönen erkeğim ben hala,aşkım ilk günkü gbi dedi :)))sonra ben de dayanamadım koptm tabi..sonra yemeğe gittk, ve karar aldık bidaha birbrimizi kırmayacagımıza dair..birbrimze anlayışlı olacgımıza dair..bunları zaten biliorum ben ama bilmıorum hayata kızmştm sanırım o an..önümüze nedn engel koyuy die ama simdi hiç dert etmıorum çnkü olacagına varacak sonucta hersey ve bnm için önemli olan yasadgm askın güzelliği..o devam ettkçe bigün her istedgimz olur nasılsa..hele su iş bi hallolsun da..tecile ugrasıolar simdi dört koldan..şimdi sevgisinden ailesi yüzünden şüpheye düştgüme pişmanm o kadar..herseyi atlatırz umarım..yine de saolun tavsiyelr için )
canım inan okurken o kadar mutlu oldum ki sanki beklediğim sevdiğim kişi dönmüş gibi heyecan kapladı içimiçok sinirlydim ve yazdm buraya o sinirle agzıma geleni..size sordum napsam diye..sakinleşince düşündüm ve bişey yapmadım..erkek ark.mn telefnlarına falan cıkmadım..msjlarına da cevap vermedim..sonra kalkp evime geldi..ışığımı gördüğünden anladı evde olduğumu..ben de kapıyı acmadan içerden seslendm..git, çok kızgınım su an yüzünü görmek istemıorum dedim..çok ısrar etti kapıyı ac konusalım askım diye..ben acmadım, inadım tuttu mu fenadır hani)sonra baktım gideceği yok, bi de üst komsum arıza biraz actım ama dısarda konusalm sen beni araabda bekle dedm..neyse cok merak etmiş beni tabi..sonra beni öle görünce ağlamaya basladı kızlar.. 3 sene önce de bi tartsma da ben btti demiştm ve içmiş, sonra abisi odasında aglarken bulmuş, beni arayp barstrmıştı abisi, cok sevio seni diye..ama bu sefer kendi gözümle görünce öle kötü oldum ki..işte o an anladm ben de onun neler cektgini, ne kadar üzüldüğünü..öfkemi unuttum ve gecen senelri,bana onca zamn yasttgı bütün mutlulkları düşündüm..ve o sinirle ailesine nefret duyarak anlattm olanları ama onu anlamaya calşınca gördümki o da bnmle aynı korkuyu yasıyor..ve sonra psikolojisin cok bozuk oldugunu söledi..ben en cok tabiki seni düşünüyorum dedi..ailesini yanlş anladığımı,alınganlık yaptıgımı,onlarla konustgunu ve eger giderse tabiki bişeyleri halledip gtmek istediğini söyledi..söledikleri için özür diledi,açıkladı ne demk istedgini..psikolojisini,aklından gecenleri anlattı tektek..ilişkimzn bozlmasını istemediğini söledi..bensz olmayacagını..annesine de kzmış,daha yakın davransana konussana diye..sadece cok kötü bi dönemden gectgini ve eger ben de ona sırt cevirirsem altından kalkamayacagını söledi..bugüne dek ne zman en ufak bi yanlşm oldu die sordu,,ellerm üstnde tuttm hep seni bilıosun, hızlı trende yer olmadığında otobüste raht edemezsn diye taa memleketine kadar seni götürüp eve bıraktktan sonra gecenn 3ünde uykusuz geri dönen erkeğim ben hala,aşkım ilk günkü gbi dedi :)))sonra ben de dayanamadım koptm tabi..sonra yemeğe gittk, ve karar aldık bidaha birbrimizi kırmayacagımıza dair..birbrimze anlayışlı olacgımıza dair..bunları zaten biliorum ben ama bilmıorum hayata kızmştm sanırım o an..önümüze nedn engel koyuy die ama simdi hiç dert etmıorum çnkü olacagına varacak sonucta hersey ve bnm için önemli olan yasadgm askın güzelliği..o devam ettkçe bigün her istedgimz olur nasılsa..hele su iş bi hallolsun da..tecile ugrasıolar simdi dört koldan..şimdi sevgisinden ailesi yüzünden şüpheye düştgüme pişmanm o kadar..herseyi atlatırz umarım..yine de saolun tavsiyelr için )
çok sinirlydim ve yazdm buraya o sinirle agzıma geleni..size sordum napsam diye..sakinleşince düşündüm ve bişey yapmadım..erkek ark.mn telefnlarına falan cıkmadım..msjlarına da cevap vermedim..sonra kalkp evime geldi..ışığımı gördüğünden anladı evde olduğumu..ben de kapıyı acmadan içerden seslendm..git, çok kızgınım su an yüzünü görmek istemıorum dedim..çok ısrar etti kapıyı ac konusalım askım diye..ben acmadım, inadım tuttu mu fenadır hani)sonra baktım gideceği yok, bi de üst komsum arıza biraz actım ama dısarda konusalm sen beni araabda bekle dedm..neyse cok merak etmiş beni tabi..sonra beni öle görünce ağlamaya basladı kızlar.. 3 sene önce de bi tartsma da ben btti demiştm ve içmiş, sonra abisi odasında aglarken bulmuş, beni arayp barstrmıştı abisi, cok sevio seni diye..ama bu sefer kendi gözümle görünce öle kötü oldum ki..işte o an anladm ben de onun neler cektgini, ne kadar üzüldüğünü..öfkemi unuttum ve gecen senelri,bana onca zamn yasttgı bütün mutlulkları düşündüm..ve o sinirle ailesine nefret duyarak anlattm olanları ama onu anlamaya calşınca gördümki o da bnmle aynı korkuyu yasıyor..ve sonra psikolojisin cok bozuk oldugunu söledi..ben en cok tabiki seni düşünüyorum dedi..ailesini yanlş anladığımı,alınganlık yaptıgımı,onlarla konustgunu ve eger giderse tabiki bişeyleri halledip gtmek istediğini söyledi..söledikleri için özür diledi,açıkladı ne demk istedgini..psikolojisini,aklından gecenleri anlattı tektek..ilişkimzn bozlmasını istemediğini söledi..bensz olmayacagını..annesine de kzmış,daha yakın davransana konussana diye..sadece cok kötü bi dönemden gectgini ve eger ben de ona sırt cevirirsem altından kalkamayacagını söledi..bugüne dek ne zman en ufak bi yanlşm oldu die sordu,,ellerm üstnde tuttm hep seni bilıosun, hızlı trende yer olmadığında otobüste raht edemezsn diye taa memleketine kadar seni götürüp eve bıraktktan sonra gecenn 3ünde uykusuz geri dönen erkeğim ben hala,aşkım ilk günkü gbi dedi :)))sonra ben de dayanamadım koptm tabi..sonra yemeğe gittk, ve karar aldık bidaha birbrimizi kırmayacagımıza dair..birbrimze anlayışlı olacgımıza dair..bunları zaten biliorum ben ama bilmıorum hayata kızmştm sanırım o an..önümüze nedn engel koyuy die ama simdi hiç dert etmıorum çnkü olacagına varacak sonucta hersey ve bnm için önemli olan yasadgm askın güzelliği..o devam ettkçe bigün her istedgimz olur nasılsa..hele su iş bi hallolsun da..tecile ugrasıolar simdi dört koldan..şimdi sevgisinden ailesi yüzünden şüpheye düştgüme pişmanm o kadar..herseyi atlatırz umarım..yine de saolun tavsiyelr için )
Haha gene kandırmış yani seni.
bence kandırma kelımesı şık durmamış arkadaşım çünkü ınsan bazen cok umutsuzluga dusuyo bazen cok caresız kalıyo kafasında kuruyorda kuruyor..3.kısılerın fıkırlerıne ıhtıyac duyuyo ama içsel meseleye gelınce karsındakı kısının samımıyetını nıyetını bılmek yetıyo bır suru sorunlar oluo kendın dısında gelısen asamıosun bazen psıkolojın kaldırmıyo, bence burda arkadasıma verecegım en guzel tavsıye(kı bende yasadım)bı sure kulak asmasın bıseylere eger sevgılısının samımıyetıne ve ıyı nıyetıne ınanıyosa eger kı ıyı bırı degılse zaten kendını kandırıyordur ve bedelını odeyecektır.ama aşka fatura kesmenın cok dogru oldugunu dusunmuyorum ben sonu olmayabılırde ama ortada aşk var (her ıkı tarafda aynı seyı hıssedıyosa)..o yuzden yaşasın bırak yaşayarak öğrenmek gerekıo bazı seylerı.planlasanda planlayacagın gıbı gıtmıyor bıseyler..dılerım hersey ıstedıgı gıbı sonuclanır..
Evet evet beş sene daha oyalansın o zaman çok şık olur her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?