• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkimi bitirmeli miyim??

gorkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
19
0
36
Ankara
merhaba kızlar, şu an hayatımın cok karmasık bi dönemindeyim.5 senelk bir ilişkim var.birbirimizi cok sevdik biz.ancak daha ilişkide resmi durumlara gecemedik.ben akedemisyenim.o 2 yıllık mezunu.snra acık öğretime kaydoldu.ama kaydı kacırınca askerlik tecili de yandı.ben 2 yıldr calışıyorum ve onu beklıorum.aileler arasında tansma oldu gecen aylarda.benim memleketime geldiler ama işi olmadığından isteme olayı olamadı.yine de babam gelmelerini kabul etti.neysee..şimdi beklediği kadrolu iş tam olacaktı ki askeri birliği bile belliymiş,yani kaçamış 6 aydır..daha nişan hatta söz bile yok..babam da sıkıldı uzamasından artık..15 ay askerlik cıktı simdi de yaa.bi bucuk yıl dahha beklicem yani..neyi olarak??o bunalmda..hayatım kaydı diyor..bana güç ver diyor..bana kim güç verecek..benim 5 senedir sonuç ne??ailesi öle rahat ki..ne anası ne babası umurlarında değil..olan benim senelerime oluyor yani..dün konusmaya calıştım babam sıkılıyor dedim bana bagırdı..ben halletmeye calışıorum,şu an bunları düşünmüyorum diye..evlerine gitmiştik..aglıyorum ben sıkıntıdan ne anası ne babası ee nolcak şimdi kızım sizin haliniz demiyor bile yaa..sevgilim bana kızıyor,destek olmuyormuşum..daha neyine destek olayım..senelerdr her türlü destegi verdim ama kendi ihmalkarlığınn faturasını da mı ben ödeyeceğim??ailesi demiyor bile sen oğlumuzu bekler misin diye??sanki beklemek zorundayım hani bi korkuları yok..en azından demiyorlar ki biz bi nişan yapalım da oğlumuz sevdiği kızla nişanlı gitsin,hani kacırmasın falan diye..bu ailenn bana değeri bu kadar demekki..ve sevgilim sözde ölür bnm için haksız mıyım kızlar??ben 28 yaşındayım,o 26..20 yaşında değilim..evlilik meraklısı biri değildim asla olmadım..ama senelerdir tek bi adım bi gelişme göremeyince sabrım tükendi..dün babasına diyorum beni de anlayın benim için de sıkıntı diye..neyse gerginlik yaratmayın diyo yaa sinirli sinirli..zaten suratsz bi adam,aşırı otoriter falan..o yüzden de pasif belki erkk arkadsm..öle mutluyduk ki..yazk değilmi bizim sevgimize..kimse neden demiyor bu kız bekler mi, bunlar nlcak diye ya!!!abisini evlendirdi..evini aldı,torun sevıolar..ama bize gelince..dün agladım saatlerce,erkk arkadsm bana tavr yapp içeri gtti oturdu babasının yanına,,anlamak istemiyor bile..bana ne dedi beğenirseniz,''babanın senin isteği ne söle bakalı açıkca''dedi..sinirli sinirli..yani ne istiosunuz gelip isteyelimmi,derdinz bu muya getrdi..tanıyamıyorum artık..boşa mı verdim onca emeği,,yıllarımı ben yaa??zaten yolu yokmuş..babası gidecek napalım,kaybı yok zaten nolcak diyor dalga gecer gibi..gitcek yani..15 ay bekle , ailesi erkk arkadsm sallamasın içimden gelmıor beklemek salak gibi..ee sonra..gelecek..devamme etsek bile aylarca gene işsiz bekle bi daha..artık yetti..ailesinin daha öncede saygızılığı oldu babama..yemeğe cagırdılar basta,sonra babam buraya gelince de 1 hafta ses soluk cıkmadı davet için..erkek ark.m tartstı,evi yıkmış ancak öle aradı anası!!yani hersey ben zorlasam oluor sanki..bastırın gidin diyesim var artık topuna!!bana bi fikir verin çünkü dün o evde bana yapılandan sonra bgn gidip anası babası ve kendisine konusma yapmayı düşünüorum..dicemki böle böleee...ben bunları hak etmedim ve benm de bi ailem var..siz hiç düşünmediniz ama cok kırıldım ve kaldıramam bunu..o kadar!??

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

konusma bana kalırsa.kendını kucuk dusurmus olursun bence.onlar zaten senı ıstemeye gelecek olsalar bunu yaparlar.senın ıstemenle olacak hıcbırsey olmasın daha ıyı.

Öncelikle yaşça benden büyüksünüz fakat size nacizane fikrimi sunmak isterim
Bence bu kadar olanlara karşı biraz kendinizi geri çekmeyi deneyin..onlar size minnet etsin çalışan elinde güzel bir işi olan sizsiniz oğlularını beklemek zorunda değilsiniz.inanın okurken ben bile çok sinir oldum şunu unutmayın hiçkimse vazgeçilmez değildir bence bitirin evet belki bunu söylemek dile kolay ama bu kadar emek veren birisi olarak siz daha iyilerine layıksınız yazık değil mi size ya o kim oluyorda bu kadar eksikliğine rağmen hala size bunları yapabiliyor :47: asla ama asla kendinizi ezdirmeyin sakın:20::20:

offf offf bu beklemek konuları yokmu ne kadar yıpranıyo insan. şimdiden bu tavırlar hiç hoşuma gitmedi. yani sana destek olmaları lazım bu umarsız tavırlar senin gücünü kırmaya yeterde artar bile . askerlik + gelince iş arama durumu evlilik süresi ne kadar uzar belli değil. bana kalırsa nişan için filanda acele etme. çünkü nişan takılsa onların düğün konusunda bi hazırlığı olmicak sen iyice strese gircen. bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyorum. insan geçen seneleremi üzülsün belirsizliğe mi yansın bilemiyo:43: ailen ne düşünüyo

pardon ama enayi misiniz siz? sizi umursamayan bir erkek arkadaşınız ve tabıkı aılesı de cabası... bu kadar kariyer sahıbı bırısınız... daha ıyısını pek ala bulabılırsınız... aşk mesk geçmiş artık sizin ilişkide...bışe kalmamış. karşı taraf da pek ısteksız. tamam 5 yıl gecmış olabilir fakat bır omur boyu cekmektense bırkaç ay uzulursunuz sonra da hayatınız bır yerden devam eder.. evlenirsek ne olur diye düşünün... o zaman sorunun cevabını daha kolay bulacaksınız...:50:

benm konusmaktan kastım şu kızlar..beni isteyn fln demicem tabiki:))sadece benim bi hayatım ve ailem oldugunu sölicem..ve bnm kendime göre isteklerimn oldugunu..ailesinin yanında konusmak istıorumki hem utansın hem dönüşü olmasın..işsz kaldıgından bu yana cook kavga ettik son bir yıldır ve evt askımız cok hasar aldı..eskiden öyle güzeldiki aramzdaki sevgi..hani arayp bulunmayan bi ask yasadık tam 4 sene ve her gün görüştk,bi bütün olmustuk..ama bilemıorum ...çok üzülüorum ama caresizim..hersey hep kötüye gidiyor..o beni çok sevıor sözde hala..ama bu konuların derdine düşüp destk olmuormusum..15 ay askere gtcekmş..neler cekcekmiş orada beni düşünmuor hep kendini..annesi de cook sinsi bi kadın ve tam bi koca yalakası zaten..gidip seviyeli şeklde konusmk istıorum ki yaptkları içimde kalmasın ve hadlerini bilsinler..bgne dek hep sessz ve ii niyetli oldgm için böle oldu..bu kez oldkca kararlı konusucam..agırlğmı koymk istıorum..dicem benm fıstk gbi kariyerim var..ve övnmek gbi olmasın ama yeni tanştgım herkes mankenlk yapmayı düşünmedin mi hiç diye sorar,yani güzelliğim de yerinde dicem..oğlunuzu sevdmki bekledm bunca eksiğine ragmen ve destk oldum hep sabırla dicem..ama ailem bizden umutsuz ve haklılar dicem..bizim sonumuz yok dicem babasına..zaten sizle bu konu acılmıor bile dicem..bana tapan insan iş sorumluluğa gelince yığıldı kaldı, ben güçsz biriyle yapamam yordu beni fln diye konusup noktayı koyucam..sonra onlar yansın derdine..babası hep seni çok sevıoruz biz der dururdu bu mu sevgileri be..bunlar cok deişik insanlar..ve erkk arkdsm beni daha 4 aylkken tanıstrdı ailesyle..cok içli dışlı olduk evli gbi..ondan sanırım..ne dersiniz??

çok sinirlydim ve yazdm buraya o sinirle agzıma geleni..size sordum napsam diye..sakinleşince düşündüm ve bişey yapmadım..erkek ark.mn telefnlarına falan cıkmadım..msjlarına da cevap vermedim..sonra kalkp evime geldi..ışığımı gördüğünden anladı evde olduğumu..ben de kapıyı acmadan içerden seslendm..git, çok kızgınım su an yüzünü görmek istemıorum dedim..çok ısrar etti kapıyı ac konusalım askım diye..ben acmadım, inadım tuttu mu fenadır hani;))sonra baktım gideceği yok, bi de üst komsum arıza biraz actım ama dısarda konusalm sen beni araabda bekle dedm..neyse cok merak etmiş beni tabi..sonra beni öle görünce ağlamaya basladı kızlar.. 3 sene önce de bi tartsma da ben btti demiştm ve içmiş, sonra abisi odasında aglarken bulmuş, beni arayp barstrmıştı abisi, cok sevio seni diye..ama bu sefer kendi gözümle görünce öle kötü oldum ki..işte o an anladm ben de onun neler cektgini, ne kadar üzüldüğünü..öfkemi unuttum ve gecen senelri,bana onca zamn yasttgı bütün mutlulkları düşündüm..ve o sinirle ailesine nefret duyarak anlattm olanları ama onu anlamaya calşınca gördümki o da bnmle aynı korkuyu yasıyor..ve sonra psikolojisin cok bozuk oldugunu söledi..ben en cok tabiki seni düşünüyorum dedi..ailesini yanlş anladığımı,alınganlık yaptıgımı,onlarla konustgunu ve eger giderse tabiki bişeyleri halledip gtmek istediğini söyledi..söledikleri için özür diledi,açıkladı ne demk istedgini..psikolojisini,aklından gecenleri anlattı tektek..ilişkimzn bozlmasını istemediğini söledi..bensz olmayacagını..annesine de kzmış,daha yakın davransana konussana diye..sadece cok kötü bi dönemden gectgini ve eger ben de ona sırt cevirirsem altından kalkamayacagını söledi..bugüne dek ne zman en ufak bi yanlşm oldu die sordu,,ellerm üstnde tuttm hep seni bilıosun, hızlı trende yer olmadığında otobüste raht edemezsn diye taa memleketine kadar seni götürüp eve bıraktktan sonra gecenn 3ünde uykusuz geri dönen erkeğim ben hala,aşkım ilk günkü gbi dedi :)))sonra ben de dayanamadım koptm tabi..sonra yemeğe gittk, ve karar aldık bidaha birbrimizi kırmayacagımıza dair..birbrimze anlayışlı olacgımıza dair..bunları zaten biliorum ben ama bilmıorum hayata kızmştm sanırım o an..önümüze nedn engel koyuy die ama simdi hiç dert etmıorum çnkü olacagına varacak sonucta hersey ve bnm için önemli olan yasadgm askın güzelliği..o devam ettkçe bigün her istedgimz olur nasılsa..hele su iş bi hallolsun da..tecile ugrasıolar simdi dört koldan..şimdi sevgisinden ailesi yüzünden şüpheye düştgüme pişmanm o kadar..herseyi atlatırz umarım..yine de saolun tavsiyelr için ;))

çok sinirlydim ve yazdm buraya o sinirle agzıma geleni..size sordum napsam diye..sakinleşince düşündüm ve bişey yapmadım..erkek ark.mn telefnlarına falan cıkmadım..msjlarına da cevap vermedim..sonra kalkp evime geldi..ışığımı gördüğünden anladı evde olduğumu..ben de kapıyı acmadan içerden seslendm..git, çok kızgınım su an yüzünü görmek istemıorum dedim..çok ısrar etti kapıyı ac konusalım askım diye..ben acmadım, inadım tuttu mu fenadır hani;))sonra baktım gideceği yok, bi de üst komsum arıza biraz actım ama dısarda konusalm sen beni araabda bekle dedm..neyse cok merak etmiş beni tabi..sonra beni öle görünce ağlamaya basladı kızlar.. 3 sene önce de bi tartsma da ben btti demiştm ve içmiş, sonra abisi odasında aglarken bulmuş, beni arayp barstrmıştı abisi, cok sevio seni diye..ama bu sefer kendi gözümle görünce öle kötü oldum ki..işte o an anladm ben de onun neler cektgini, ne kadar üzüldüğünü..öfkemi unuttum ve gecen senelri,bana onca zamn yasttgı bütün mutlulkları düşündüm..ve o sinirle ailesine nefret duyarak anlattm olanları ama onu anlamaya calşınca gördümki o da bnmle aynı korkuyu yasıyor..ve sonra psikolojisin cok bozuk oldugunu söledi..ben en cok tabiki seni düşünüyorum dedi..ailesini yanlş anladığımı,alınganlık yaptıgımı,onlarla konustgunu ve eger giderse tabiki bişeyleri halledip gtmek istediğini söyledi..söledikleri için özür diledi,açıkladı ne demk istedgini..psikolojisini,aklından gecenleri anlattı tektek..ilişkimzn bozlmasını istemediğini söledi..bensz olmayacagını..annesine de kzmış,daha yakın davransana konussana diye..sadece cok kötü bi dönemden gectgini ve eger ben de ona sırt cevirirsem altından kalkamayacagını söledi..bugüne dek ne zman en ufak bi yanlşm oldu die sordu,,ellerm üstnde tuttm hep seni bilıosun, hızlı trende yer olmadığında otobüste raht edemezsn diye taa memleketine kadar seni götürüp eve bıraktktan sonra gecenn 3ünde uykusuz geri dönen erkeğim ben hala,aşkım ilk günkü gbi dedi :)))sonra ben de dayanamadım koptm tabi..sonra yemeğe gittk, ve karar aldık bidaha birbrimizi kırmayacagımıza dair..birbrimze anlayışlı olacgımıza dair..bunları zaten biliorum ben ama bilmıorum hayata kızmştm sanırım o an..önümüze nedn engel koyuy die ama simdi hiç dert etmıorum çnkü olacagına varacak sonucta hersey ve bnm için önemli olan yasadgm askın güzelliği..o devam ettkçe bigün her istedgimz olur nasılsa..hele su iş bi hallolsun da..tecile ugrasıolar simdi dört koldan..şimdi sevgisinden ailesi yüzünden şüpheye düştgüme pişmanm o kadar..herseyi atlatırz umarım..yine de saolun tavsiyelr için ;))

önemli olan sevgınız tabıkı de.. ama kendını ezdırme sakın... sen agırlıgını koymussun ve sözlünü geri kazanmışsın. tebrikler... mutlu olman beni sevındırdı... aşkınızı yasayın bıseye takmayın...:7:

canım inan okurken o kadar mutlu oldum ki sanki beklediğim sevdiğim kişi dönmüş gibi heyecan kapladı içimi:1: Umarım tüm problemleri aşarsınız ve herşey yolunda gider :9:

Haha gene kandırmış yani seni.

Haha gene kandırmış yani seni.

:45:bence kandırma kelımesı şık durmamış arkadaşım çünkü ınsan bazen cok umutsuzluga dusuyo bazen cok caresız kalıyo kafasında kuruyorda kuruyor..3.kısılerın fıkırlerıne ıhtıyac duyuyo ama içsel meseleye gelınce karsındakı kısının samımıyetını nıyetını bılmek yetıyo bır suru sorunlar oluo kendın dısında gelısen asamıosun bazen psıkolojın kaldırmıyo, bence burda arkadasıma verecegım en guzel tavsıye(kı bende yasadım)bı sure kulak asmasın bıseylere eger sevgılısının samımıyetıne ve ıyı nıyetıne ınanıyosa eger kı ıyı bırı degılse zaten kendını kandırıyordur ve bedelını odeyecektır.ama aşka fatura kesmenın cok dogru oldugunu dusunmuyorum ben sonu olmayabılırde ama ortada aşk var (her ıkı tarafda aynı seyı hıssedıyosa)..o yuzden yaşasın bırak yaşayarak öğrenmek gerekıo bazı seylerı.planlasanda planlayacagın gıbı gıtmıyor bıseyler..dılerım hersey ıstedıgı gıbı sonuclanır..:34:

:45:bence kandırma kelımesı şık durmamış arkadaşım çünkü ınsan bazen cok umutsuzluga dusuyo bazen cok caresız kalıyo kafasında kuruyorda kuruyor..3.kısılerın fıkırlerıne ıhtıyac duyuyo ama içsel meseleye gelınce karsındakı kısının samımıyetını nıyetını bılmek yetıyo bır suru sorunlar oluo kendın dısında gelısen asamıosun bazen psıkolojın kaldırmıyo, bence burda arkadasıma verecegım en guzel tavsıye(kı bende yasadım)bı sure kulak asmasın bıseylere eger sevgılısının samımıyetıne ve ıyı nıyetıne ınanıyosa eger kı ıyı bırı degılse zaten kendını kandırıyordur ve bedelını odeyecektır.ama aşka fatura kesmenın cok dogru oldugunu dusunmuyorum ben sonu olmayabılırde ama ortada aşk var (her ıkı tarafda aynı seyı hıssedıyosa)..o yuzden yaşasın bırak yaşayarak öğrenmek gerekıo bazı seylerı.planlasanda planlayacagın gıbı gıtmıyor bıseyler..dılerım hersey ıstedıgı gıbı sonuclanır..:34:

Evet evet beş sene daha oyalansın o zaman çok şık olur her şey. :47:

Evet evet beş sene daha oyalansın o zaman çok şık olur her şey. :47:

sende haklısınn..bı yandanda dıyorum kı ınsan kendını paralarda yapar ama ne bılım ıste kanıp kanmamak ne yasadıgını bılmek gerekıyo karsındakı ınsanın samımıyetı arkadasın yazdıklarını bı kere daha okuyunca dıorumkı cocugunda umarsız tavırları aıleısnın yanındayken yok degıl hanı umarım toparlarlar zor oluo bu tarz ılıskılerı hem düzeltmek hemde noktalamak..

Back
X