merhaba kızlar, şu an hayatımın cok karmasık bi dönemindeyim.5 senelk bir ilişkim var.birbirimizi cok sevdik biz.ancak daha ilişkide resmi durumlara gecemedik.ben akedemisyenim.o 2 yıllık mezunu.snra acık öğretime kaydoldu.ama kaydı kacırınca askerlik tecili de yandı.ben 2 yıldr calışıyorum ve onu beklıorum.aileler arasında tansma oldu gecen aylarda.benim memleketime geldiler ama işi olmadığından isteme olayı olamadı.yine de babam gelmelerini kabul etti.neysee..şimdi beklediği kadrolu iş tam olacaktı ki askeri birliği bile belliymiş,yani kaçamış 6 aydır..daha nişan hatta söz bile yok..babam da sıkıldı uzamasından artık..15 ay askerlik cıktı simdi de yaa.bi bucuk yıl dahha beklicem yani..neyi olarak??o bunalmda..hayatım kaydı diyor..bana güç ver diyor..bana kim güç verecek..benim 5 senedir sonuç ne??ailesi öle rahat ki..ne anası ne babası umurlarında değil..olan benim senelerime oluyor yani..dün konusmaya calıştım babam sıkılıyor dedim bana bagırdı..ben halletmeye calışıorum,şu an bunları düşünmüyorum diye..evlerine gitmiştik..aglıyorum ben sıkıntıdan ne anası ne babası ee nolcak şimdi kızım sizin haliniz demiyor bile yaa..sevgilim bana kızıyor,destek olmuyormuşum..daha neyine destek olayım..senelerdr her türlü destegi verdim ama kendi ihmalkarlığınn faturasını da mı ben ödeyeceğim??ailesi demiyor bile sen oğlumuzu bekler misin diye??sanki beklemek zorundayım hani bi korkuları yok..en azından demiyorlar ki biz bi nişan yapalım da oğlumuz sevdiği kızla nişanlı gitsin,hani kacırmasın falan diye..bu ailenn bana değeri bu kadar demekki..ve sevgilim sözde ölür bnm için haksız mıyım kızlar??ben 28 yaşındayım,o 26..20 yaşında değilim..evlilik meraklısı biri değildim asla olmadım..ama senelerdir tek bi adım bi gelişme göremeyince sabrım tükendi..dün babasına diyorum beni de anlayın benim için de sıkıntı diye..neyse gerginlik yaratmayın diyo yaa sinirli sinirli..zaten suratsz bi adam,aşırı otoriter falan..o yüzden de pasif belki erkk arkadsm..öle mutluyduk ki..yazk değilmi bizim sevgimize..kimse neden demiyor bu kız bekler mi, bunlar nlcak diye ya!!!abisini evlendirdi..evini aldı,torun sevıolar..ama bize gelince..dün agladım saatlerce,erkk arkadsm bana tavr yapp içeri gtti oturdu babasının yanına,,anlamak istemiyor bile..bana ne dedi beğenirseniz,''babanın senin isteği ne söle bakalı açıkca''dedi..sinirli sinirli..yani ne istiosunuz gelip isteyelimmi,derdinz bu muya getrdi..tanıyamıyorum artık..boşa mı verdim onca emeği,,yıllarımı ben yaa??zaten yolu yokmuş..babası gidecek napalım,kaybı yok zaten nolcak diyor dalga gecer gibi..gitcek yani..15 ay bekle , ailesi erkk arkadsm sallamasın içimden gelmıor beklemek salak gibi..ee sonra..gelecek..devamme etsek bile aylarca gene işsiz bekle bi daha..artık yetti..ailesinin daha öncede saygızılığı oldu babama..yemeğe cagırdılar basta,sonra babam buraya gelince de 1 hafta ses soluk cıkmadı davet için..erkek ark.m tartstı,evi yıkmış ancak öle aradı anası!!yani hersey ben zorlasam oluor sanki..bastırın gidin diyesim var artık topuna!!bana bi fikir verin çünkü dün o evde bana yapılandan sonra bgn gidip anası babası ve kendisine konusma yapmayı düşünüorum..dicemki böle böleee...ben bunları hak etmedim ve benm de bi ailem var..siz hiç düşünmediniz ama cok kırıldım ve kaldıramam bunu..o kadar!??