- 3 Eylül 2021
- 52
- 131
- 23
- 34
- Konu Sahibi Mylittleyellowcat
-
Bana güvenmediğini öne sürerek ilişkiyi askıya aldığı için bunu ihanet olarak görmüyor ama ilişkimiz hiç bı zaman normal çıtasından daha aşağıda yaşanmadı onun ayrılık yada karar verme dediği askı sürecindeSiz aileniz için borç yapmışsınız sebebiniz belli ama onun sizi aldatmak için bahanesi ailenize yardım etmeniz mi? Gerçekten bu insandan olmaz ne kadar az zarar o kadar iyi. İlerde evlendiniz diyelim aynı bahanelerle sizi aldatmayacağı ne malum.
Üzülmenizi istemem ama olmaz bu insandan yine de kendiniz bilirsinizBana güvenmediğini öne sürerek ilişkiyi askıya aldığı için bunu ihanet olarak görmüyor ama ilişkimiz hiç bı zaman normal çıtasından daha aşağıda yaşanmadı onun ayrılık yada karar verme dediği askı sürecinde
Yorumlara fikirlere çok açığım çok teşekkür ederim.. kendim sevgiden dolayı hep onu anlamaya kendimi suçlamaya eğilim gösteriyorum .. o yüzden düşünceleriniz benim için çok önemli teşekkür ederimÜzülmenizi istemem ama olmaz bu insandan yine de kendiniz bilirsiniz
Sevgi bu değil siz söylememiş olabilirsiniz ama sonuçta ailenizle ilgili ve daha nişanlısınız size kızsa anlarım ama sonra gidip aldatması hoş değil sonra tekrar size geliyor olmaz böyle. Hem daha evli değilsiniz evli olsanızda aileniz zor durumdaysa tabii yardım edeceksiniz.Yorumlara fikirlere çok açığım çok teşekkür ederim.. kendim sevgiden dolayı hep onu anlamaya kendimi suçlamaya eğilim gösteriyorum .. o yüzden düşünceleriniz benim için çok önemli teşekkür ederim
Ondan koca olmaz adamin size değil kendine güveni yok evliliği taşıyabilecek birisi değil bu da sevgi değil cnm sürekli bir bahane bulup ayrılıp aldatıp sonrasında seni manipule etmesi yaptığı hatalari ört bas etmek icin yol yakınken sal ipini gitsin böyle adamla ömür geçmezSon aşamada bı kez daha denemeye karar verdiğimizde daha önce araya giren parazitler tekrar çıktı ortaya. Bunu öğrendiğimde sorgulamalarimı hep manipüle etti
Yorumunuz için çok teşekkür ederim insan sağlıklı düşünemiyor bazen mantıklı olan net olsa da... Göz önünde bulunduracağım söyledikleriniziOndan koca olmaz adamin size değil kendine güveni yok evliliği taşıyabilecek birisi değil bu da sevgi değil cnm sürekli bir bahane bulup ayrılıp aldatıp sonrasında seni manipule etmesi yaptığı hatalari ört bas etmek icin yol yakınken sal ipini gitsin böyle adamla ömür geçmez
Ne güzel söylemişsiniz Ben de zaten empati yaparken onun yerinde olsam böyle yapmazdım diyorum . Uzak kalabilmek için elimden geleni yapacağımSevdiğine eminsiniz sizi anladim.Peki o parazitler mi aklini celdi?
Seven adam ayrılık olsada sevdigine degil bakın "sevgisine" ihanet etmez.Herşeyi birden rafa kaldırıp tabirinizle parazitlerle yola devam eden adami sevin ama uzaktan sevin o haketmiyor gibi
Bu arada evet sevdiğine eminim Çünkü hayatında kimse ile evlilik düşünmemiş ama beni tanıdıktan çok kısa bir süre sonra sürekli evlenmek istediğini dile getirip bu yönde adımlar attı benim hatalarım bu ilişkiyi sarsti ama onun daha büyük hataları beni vazgeçiremedi problem de bu noktada büyümeye başladıSevdiğine eminsiniz sizi anladim.Peki o parazitler mi aklini celdi?
Seven adam ayrılık olsada sevdigine degil bakın "sevgisine" ihanet etmez.Herşeyi birden rafa kaldırıp tabirinizle parazitlerle yola devam eden adami sevin ama uzaktan sevin o haketmiyor gibi
O halde istedigi zaman diliminde görüsmeyin diyorum..El altinda, beni seviyor ,nasılsa düzeltirim hep yanımda imajı vermeyin.Birakin 2 ay mi 5 ay mi haber alamasin düşünsün özlesin sizi iyice oturtsun hatalarindan ders alacaksa alsin.Bu arada evet sevdiğine eminim Çünkü hayatında kimse ile evlilik düşünmemiş ama beni tanıdıktan çok kısa bir süre sonra sürekli evlenmek istediğini dile getirip bu yönde adımlar attı benim hatalarım bu ilişkiyi sarsti ama onun daha büyük hataları beni vazgeçiremedi problem de bu noktada büyümeye başladı
.
Bu konuyla alakalı çok fazla video izledim ilişkilerde yapılan hatalar ile alakalı cepte görünmek yapılabilecek en büyük hatalardan bir tanesi Belki. Tek çaresi dediğiniz gibi süreyi daha da uzatıp bundan kurtulmak bugün daha birinci gün.. umarım bunu başarabilirim benim için duaO halde istedigi zaman diliminde görüsmeyin diyorum..El altinda, beni seviyor ,nasılsa düzeltirim hep yanımda imajı vermeyin.Birakin 2 ay mi 5 ay mi haber alamasin düşünsün özlesin sizi iyice oturtsun hatalarindan ders alacaksa alsin.
Merak etmesi gerekiyor.Aklına düsmesi lazim iyi davranınca sımarıyorlar.Ama bu surecte gebersende belli etmeBu konuyla alakalı çok fazla video izledim ilişkilerde yapılan hatalar ile alakalı cepte görünmek yapılabilecek en büyük hatalardan bir tanesi Belki. Tek çaresi dediğiniz gibi süreyi daha da uzatıp bundan kurtulmak bugün daha birinci gün.. umarım bunu başarabilirim benim için dua
Birde darlandıkca burada yaz gerekirse askın olur tüm kk ama ona yazmaBu konuyla alakalı çok fazla video izledim ilişkilerde yapılan hatalar ile alakalı cepte görünmek yapılabilecek en büyük hatalardan bir tanesi Belki. Tek çaresi dediğiniz gibi süreyi daha da uzatıp bundan kurtulmak bugün daha birinci gün.. umarım bunu başarabilirim benim için dua
Birde darlandıkca burada yaz gerekirse herkes askın olur tüm kk ama ona yazma
Kalbimi yumuşacık yaptın ağlarım ama bak şimdi teşekkür ederim canım "falan filan"Birde darlandıkca burada yaz gerekirse herkes askın olur tüm kk ama ona yazma
Ask acısı da neymis pehh..Kısmetse döner seni bulur zaten.ASK GÜZEL o his muazzam kime beslendigi de muhim degil.İnsallah akıllanıp donecekKalbimi yumuşacık yaptın ağlarım ama bak şimdi teşekkür ederim canım "falan filan"
İnşallahAsk acısı da neymis pehh..Kısmetse döner seni bulur zaten.ASK GÜZEL o his muazzam kime beslendigi de muhim degil.İnsallah akıllanıp donecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?