- Konu Sahibi Mylittleyellowcat
-
Yapma bunu kendine canım bu adamdan sana eş olmaz. Allah sana gösteriyor bazı şeyleri ama seviyorum diyerek görmezden geliyorsun. Yarın öbürgün anladığında çok geç olur. Birde kucağında çocukla kala kalırsın. Böylesi daha mı iyi. Yol yakınken dön bu ilişkidenÖncelikle lütfen herkes yargılamadan eleştirmeden anlayarak dinlemeye çalışsın. 2.5 yıllık bı ilişkim vardı. 1.5 sene önce nişanlandık. Nişandan sonra onun bana karşı yaşadığı bazı güven problemleri yüzünden ayrıldık (ihanet değil) ondan ailem için yaptığım bazı maddi harcalari ve borçlarımı geri dönüşü olur öder kapatırım diye düşünüp sakladım. Oda bunu telefonuma internet bankaciligima bakarken öğrendi . Ayrıldı ona yalan söyledim diye. Kopamadik bu süreçte sürekli git gel yaşadığımız bı ilişki oldu ne bir araya gelebildik nede ayrilabildik. O tüm bunları sebep göstererek başkalarıyla görüştü ama karşılıklı sevginin bitmediğini o kadar emindim ki pes etmek istemedim sabırla bekledim. Son aşamada bı kez daha denemeye karar verdiğimizde daha önce araya giren parazitler tekrar çıktı ortaya. Bunu öğrendiğimde sorgulamalarimı hep manipüle etti sende şunu yaptin bunu yaptın diyerek. öyle yaptıysam ayrılsaydn ihanet için bı sebep degil Bu dedikçe sürekli bu konudan bağırıp çağırıp beni suclayarak kaçtı . 1 ay gecti kavgalarla bu şekilde . Son aşamada Beni üzdügünü kabul etti ve bunları halledeceğim söyleyerek 2ay zaman istedi. Bu süreçte benimle de görüşmeye devam etmek istiyordu ama ben o bı karar verene kadar bunu devam ettirmek istemedim. Şimdi iki ay nasıl geçecek diye düşünüyorum .hata mı yapıyorum diyorum . Çok emek verdiğim bı ilişki ve gerçekten çok seviyorum onu bırakmak için milyon tane sebebim varken bunlara tutunup kopamıyorum çok çaresiz hissediyorum
Biz kadınların en büyük hatası, severken beynimizi devre dışı bırakmamız! Allah aşkına böyle bir şey olabilir mi? Siz çocuk musunuz, nasıl yiyorsunuz bu diğer kadınlar bahanesini? Uzak durun, evlenmek gibi bir hata yapmayın. Başkasının başını yaksın gitsin. Hatta başkasının da canı yanmasın böyle aklı sıra kurnaz tipler yüzünden, evlenmesin bu kafayla mümkünse. Siz kendinizi kurtarın.Öncelikle lütfen herkes yargılamadan eleştirmeden anlayarak dinlemeye çalışsın. 2.5 yıllık bı ilişkim vardı. 1.5 sene önce nişanlandık. Nişandan sonra onun bana karşı yaşadığı bazı güven problemleri yüzünden ayrıldık (ihanet değil) ondan ailem için yaptığım bazı maddi harcalari ve borçlarımı geri dönüşü olur öder kapatırım diye düşünüp sakladım. Oda bunu telefonuma internet bankaciligima bakarken öğrendi . Ayrıldı ona yalan söyledim diye. Kopamadik bu süreçte sürekli git gel yaşadığımız bı ilişki oldu ne bir araya gelebildik nede ayrilabildik. O tüm bunları sebep göstererek başkalarıyla görüştü ama karşılıklı sevginin bitmediğini o kadar emindim ki pes etmek istemedim sabırla bekledim. Son aşamada bı kez daha denemeye karar verdiğimizde daha önce araya giren parazitler tekrar çıktı ortaya. Bunu öğrendiğimde sorgulamalarimı hep manipüle etti sende şunu yaptin bunu yaptın diyerek. öyle yaptıysam ayrılsaydn ihanet için bı sebep degil Bu dedikçe sürekli bu konudan bağırıp çağırıp beni suclayarak kaçtı . 1 ay gecti kavgalarla bu şekilde . Son aşamada Beni üzdügünü kabul etti ve bunları halledeceğim söyleyerek 2ay zaman istedi. Bu süreçte benimle de görüşmeye devam etmek istiyordu ama ben o bı karar verene kadar bunu devam ettirmek istemedim. Şimdi iki ay nasıl geçecek diye düşünüyorum .hata mı yapıyorum diyorum . Çok emek verdiğim bı ilişki ve gerçekten çok seviyorum onu bırakmak için milyon tane sebebim varken bunlara tutunup kopamıyorum çok çaresiz hissediyorum
Çok mu sindirdi sizi?Öncelikle lütfen herkes yargılamadan eleştirmeden anlayarak dinlemeye çalışsın. 2.5 yıllık bı ilişkim vardı. 1.5 sene önce nişanlandık. Nişandan sonra onun bana karşı yaşadığı bazı güven problemleri yüzünden ayrıldık (ihanet değil) ondan ailem için yaptığım bazı maddi harcalari ve borçlarımı geri dönüşü olur öder kapatırım diye düşünüp sakladım. Oda bunu telefonuma internet bankaciligima bakarken öğrendi . Ayrıldı ona yalan söyledim diye. Kopamadik bu süreçte sürekli git gel yaşadığımız bı ilişki oldu ne bir araya gelebildik nede ayrilabildik. O tüm bunları sebep göstererek başkalarıyla görüştü ama karşılıklı sevginin bitmediğini o kadar emindim ki pes etmek istemedim sabırla bekledim. Son aşamada bı kez daha denemeye karar verdiğimizde daha önce araya giren parazitler tekrar çıktı ortaya. Bunu öğrendiğimde sorgulamalarimı hep manipüle etti sende şunu yaptin bunu yaptın diyerek. öyle yaptıysam ayrılsaydn ihanet için bı sebep degil Bu dedikçe sürekli bu konudan bağırıp çağırıp beni suclayarak kaçtı . 1 ay gecti kavgalarla bu şekilde . Son aşamada Beni üzdügünü kabul etti ve bunları halledeceğim söyleyerek 2ay zaman istedi. Bu süreçte benimle de görüşmeye devam etmek istiyordu ama ben o bı karar verene kadar bunu devam ettirmek istemedim. Şimdi iki ay nasıl geçecek diye düşünüyorum .hata mı yapıyorum diyorum . Çok emek verdiğim bı ilişki ve gerçekten çok seviyorum onu bırakmak için milyon tane sebebim varken bunlara tutunup kopamıyorum çok çaresiz hissediyorum
Ayyy ben gerçekten insanları anlayamıyorum. 4-5 sene emek verdiniz diye nasıl bir ömrünüzü heba etmeyi göze alabiliyorsunuz? Sizi sevse zaten başkaları ile görüşmezdi ki önce bunu kabullenin. Ayrıca sevgiliniz sizin parazit diye tabir ettiğiniz hanımefendiler ile konuşmak istemeseydi her yerden engeller açık açık beni rahatsız etmeyin derdi kimse de ortaya çıkmazdı. Bu beyden size yar olmaz boşuna vakit kaybetmeyin.Öncelikle lütfen herkes yargılamadan eleştirmeden anlayarak dinlemeye çalışsın. 2.5 yıllık bı ilişkim vardı. 1.5 sene önce nişanlandık. Nişandan sonra onun bana karşı yaşadığı bazı güven problemleri yüzünden ayrıldık (ihanet değil) ondan ailem için yaptığım bazı maddi harcalari ve borçlarımı geri dönüşü olur öder kapatırım diye düşünüp sakladım. Oda bunu telefonuma internet bankaciligima bakarken öğrendi . Ayrıldı ona yalan söyledim diye. Kopamadik bu süreçte sürekli git gel yaşadığımız bı ilişki oldu ne bir araya gelebildik nede ayrilabildik. O tüm bunları sebep göstererek başkalarıyla görüştü ama karşılıklı sevginin bitmediğini o kadar emindim ki pes etmek istemedim sabırla bekledim. Son aşamada bı kez daha denemeye karar verdiğimizde daha önce araya giren parazitler tekrar çıktı ortaya. Bunu öğrendiğimde sorgulamalarimı hep manipüle etti sende şunu yaptin bunu yaptın diyerek. öyle yaptıysam ayrılsaydn ihanet için bı sebep degil Bu dedikçe sürekli bu konudan bağırıp çağırıp beni suclayarak kaçtı . 1 ay gecti kavgalarla bu şekilde . Son aşamada Beni üzdügünü kabul etti ve bunları halledeceğim söyleyerek 2ay zaman istedi. Bu süreçte benimle de görüşmeye devam etmek istiyordu ama ben o bı karar verene kadar bunu devam ettirmek istemedim. Şimdi iki ay nasıl geçecek diye düşünüyorum .hata mı yapıyorum diyorum . Çok emek verdiğim bı ilişki ve gerçekten çok seviyorum onu bırakmak için milyon tane sebebim varken bunlara tutunup kopamıyorum çok çaresiz hissediyorum
Ve sen hala bu adamla vakit kaybediyorsun öyle miÖncelikle lütfen herkes yargılamadan eleştirmeden anlayarak dinlemeye çalışsın. 2.5 yıllık bı ilişkim vardı. 1.5 sene önce nişanlandık. Nişandan sonra onun bana karşı yaşadığı bazı güven problemleri yüzünden ayrıldık (ihanet değil) ondan ailem için yaptığım bazı maddi harcalari ve borçlarımı geri dönüşü olur öder kapatırım diye düşünüp sakladım. Oda bunu telefonuma internet bankaciligima bakarken öğrendi . Ayrıldı ona yalan söyledim diye. Kopamadik bu süreçte sürekli git gel yaşadığımız bı ilişki oldu ne bir araya gelebildik nede ayrilabildik. O tüm bunları sebep göstererek başkalarıyla görüştü ama karşılıklı sevginin bitmediğini o kadar emindim ki pes etmek istemedim sabırla bekledim. Son aşamada bı kez daha denemeye karar verdiğimizde daha önce araya giren parazitler tekrar çıktı ortaya. Bunu öğrendiğimde sorgulamalarimı hep manipüle etti sende şunu yaptin bunu yaptın diyerek. öyle yaptıysam ayrılsaydn ihanet için bı sebep degil Bu dedikçe sürekli bu konudan bağırıp çağırıp beni suclayarak kaçtı . 1 ay gecti kavgalarla bu şekilde . Son aşamada Beni üzdügünü kabul etti ve bunları halledeceğim söyleyerek 2ay zaman istedi. Bu süreçte benimle de görüşmeye devam etmek istiyordu ama ben o bı karar verene kadar bunu devam ettirmek istemedim. Şimdi iki ay nasıl geçecek diye düşünüyorum .hata mı yapıyorum diyorum . Çok emek verdiğim bı ilişki ve gerçekten çok seviyorum onu bırakmak için milyon tane sebebim varken bunlara tutunup kopamıyorum çok çaresiz hissediyorum
Bi de 2 ay demiş adam. Bittilerse daha neyin 2 ayı ? Şaka gibiAyyy ben gerçekten insanları anlayamıyorum. 4-5 sene emek verdiniz diye nasıl bir ömrünüzü heba etmeyi göze alabiliyorsunuz? Sizi sevse zaten başkaları ile görüşmezdi ki önce bunu kabullenin. Ayrıca sevgiliniz sizin parazit diye tabir ettiğiniz hanımefendiler ile konuşmak istemeseydi her yerden engeller açık açık beni rahatsız etmeyin derdi kimse de ortaya çıkmazdı. Bu beyden size yar olmaz boşuna vakit kaybetmeyin.
Parazit o aranıza giren kızlar değil, onları aranıza alan adam. Aldatmaya kendince kılıf uydurmuş. Siz aynısını yapsanız ne olurmuş? İlişki askıda der miymiş? Üzgünüm ama böyle devam ederseniz tekrar aldatacağı kesin gibi duruyor. Kendinizi suçlamayın ve bu ilişki denen şeyden en kısa sürede kurtulun.Öncelikle lütfen herkes yargılamadan eleştirmeden anlayarak dinlemeye çalışsın. 2.5 yıllık bı ilişkim vardı. 1.5 sene önce nişanlandık. Nişandan sonra onun bana karşı yaşadığı bazı güven problemleri yüzünden ayrıldık (ihanet değil) ondan ailem için yaptığım bazı maddi harcalari ve borçlarımı geri dönüşü olur öder kapatırım diye düşünüp sakladım. Oda bunu telefonuma internet bankaciligima bakarken öğrendi . Ayrıldı ona yalan söyledim diye. Kopamadik bu süreçte sürekli git gel yaşadığımız bı ilişki oldu ne bir araya gelebildik nede ayrilabildik. O tüm bunları sebep göstererek başkalarıyla görüştü ama karşılıklı sevginin bitmediğini o kadar emindim ki pes etmek istemedim sabırla bekledim. Son aşamada bı kez daha denemeye karar verdiğimizde daha önce araya giren parazitler tekrar çıktı ortaya. Bunu öğrendiğimde sorgulamalarimı hep manipüle etti sende şunu yaptin bunu yaptın diyerek. öyle yaptıysam ayrılsaydn ihanet için bı sebep degil Bu dedikçe sürekli bu konudan bağırıp çağırıp beni suclayarak kaçtı . 1 ay gecti kavgalarla bu şekilde . Son aşamada Beni üzdügünü kabul etti ve bunları halledeceğim söyleyerek 2ay zaman istedi. Bu süreçte benimle de görüşmeye devam etmek istiyordu ama ben o bı karar verene kadar bunu devam ettirmek istemedim. Şimdi iki ay nasıl geçecek diye düşünüyorum .hata mı yapıyorum diyorum . Çok emek verdiğim bı ilişki ve gerçekten çok seviyorum onu bırakmak için milyon tane sebebim varken bunlara tutunup kopamıyorum çok çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?