Öncelikle lütfen herkes yargılamadan eleştirmeden anlayarak dinlemeye çalışsın. 2.5 yıllık bı ilişkim vardı. 1.5 sene önce nişanlandık. Nişandan sonra onun bana karşı yaşadığı bazı güven problemleri yüzünden ayrıldık (ihanet değil) ondan ailem için yaptığım bazı maddi harcalari ve borçlarımı geri dönüşü olur öder kapatırım diye düşünüp sakladım. Oda bunu telefonuma internet bankaciligima bakarken öğrendi . Ayrıldı ona yalan söyledim diye. Kopamadik bu süreçte sürekli git gel yaşadığımız bı ilişki oldu ne bir araya gelebildik nede ayrilabildik. O tüm bunları sebep göstererek başkalarıyla görüştü ama karşılıklı sevginin bitmediğini o kadar emindim ki pes etmek istemedim sabırla bekledim. Son aşamada bı kez daha denemeye karar verdiğimizde daha önce araya giren parazitler tekrar çıktı ortaya. Bunu öğrendiğimde sorgulamalarimı hep manipüle etti sende şunu yaptin bunu yaptın diyerek. öyle yaptıysam ayrılsaydn ihanet için bı sebep degil Bu dedikçe sürekli bu konudan bağırıp çağırıp beni suclayarak kaçtı . 1 ay gecti kavgalarla bu şekilde . Son aşamada Beni üzdügünü kabul etti ve bunları halledeceğim söyleyerek 2ay zaman istedi. Bu süreçte benimle de görüşmeye devam etmek istiyordu ama ben o bı karar verene kadar bunu devam ettirmek istemedim. Şimdi iki ay nasıl geçecek diye düşünüyorum .hata mı yapıyorum diyorum . Çok emek verdiğim bı ilişki ve gerçekten çok seviyorum onu bırakmak için milyon tane sebebim varken bunlara tutunup kopamıyorum çok çaresiz hissediyorum