• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimde Sınırlarıma Saygı Gösterilmiyor mu?

mavi844998440

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
1
1
1
20
21 yaşındayım, sevgilim ise 22.Depresyon tedavisi görüyorum ve bu durum okula gitmemi ve derslerimi olumsuz etkiliyor. Yakın zamanda ilaç tedavisine başlayacağım.

İki aydır birlikteyiz, ancak ilişkim beklediğimden farklı ilerliyor. Sevgilime defalarca enerjimin olmadığını, depresif hissettiğimi söyledim. Buna rağmen, sexting yapmam konusunda baskı yapıyor. Aramızda tam anlamıyla bir cinsel ilişki yaşanmadı, ancak öpüşmek gibi konularda da ısrarcı davranıyor. İstemediğimi söylediğim halde beni zorlaması beni yoruyor.

Dün, aç ve halsiz olduğumu, başımın döndüğünü söyledim ama cevabı “öpüşelim” oldu. Daha önce ben ağlarken cheesecake yemesi de beni rahatsız etmişti. Tüm bunlar normal mi?

21 yaşındayım, sevgilim ise 22.Depresyon tedavisi görüyorum ve bu durum okula gitmemi ve derslerimi olumsuz etkiliyor. Yakın zamanda ilaç tedavisine başlayacağım.

İki aydır birlikteyiz, ancak ilişkim beklediğimden farklı ilerliyor. Sevgilime defalarca enerjimin olmadığını, depresif hissettiğimi söyledim. Buna rağmen, sexting yapmam konusunda baskı yapıyor. Aramızda tam anlamıyla bir cinsel ilişki yaşanmadı, ancak öpüşmek gibi konularda da ısrarcı davranıyor. İstemediğimi söylediğim halde beni zorlaması beni yoruyor.

Dün, aç ve halsiz olduğumu, başımın döndüğünü söyledim ama cevabı “öpüşelim” oldu. Daha önce ben ağlarken cheesecake yemesi de beni rahatsız etmişti. Tüm bunlar normal mi?
Değil,aranizdaki de ilişki değil. Ayrıl, depresyonuna yenisini ekleme. İlişki dediğin senin modunu yukselti,r seni iyilestirir, mutlu eder seni daha fazla strese sokmaz

size neyin iyi geleceğini düşünmeyi bırakın sizi rahatsız edecek şeylerin farkında olmayıp üstüne yüzüne söylediğinizde bile dikkate almayan birine tahammül göstermeyin lütfen, sevgili demişsiniz ama anlattığınız kişide sevmek=benim haz almam denklemi kurulu gibi. tedavi sürecinizin size iyi gelmesi temennim, kendinize iyi bakın <3

2 ay iyi sabretmissin bu fosile
Sen aglarken seni takmiyor, acim diyorsun uckurunu dusunuyor
Niye hala berabersin? Depresyonda ve dusunemiyorsan sana soyleyeyim; okkali bir kufur et ve engelle her yerden rahatlarsin

İlişkimde Sınırlarıma Saygı Gösterilmiyor mu?​

başlığınıza cevabım Evet, sevgiliniz sınır tanımayanlardan.

Güldüm kusura bakmayın ama bence siz de gülün, üzülmeye değmez böyle bir herif için.

Ağlarken cheesecake yemek ne 😂

Öpüşelim ne Burhan Altıntop gibi. Böyle şeylerin pazarlığı, planı olmaz, demek ki gelmiyor içinizden.

Şutlayın bir an önce bu abazanı, öpüşmek için yalvaracağına 31 çeksin onurlu yaşasın diyeceğim de yapmaz, gider başkasına yapışır yalvarır.

Hayır normal değil yontulmamış bir odunla berabersin, ayrıl balım.

Back