• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimde, kırıldığım ama çözemediğim bir konu var.

1. Erkek arkadaşım, katılmasına gerek olmayan bir etkinliğe bu kız çağırdı diyerek bana yalan söyleyerek gitti. Yalanını kendi itiraf etti.
telefon kayıtlarını inceliyorsunzu, adamın sosyal medya hesabının şifresi sizde.
böyle baskıların olduğu ilişkilerde insanlar mutlaka yalan söyler
siz sorun çıkarmayasınız diye yalan söylemiş muhtemelen
2. Telefon kayıtlarından gördüğüm kadarıyla kız bunu çok rahatça gece gündüz demeden rahatça arıyor. Akşam 7-8 değil, gece 12'de kızın aradığını gördüm.
sevgilim telefon kaydımı kurcalasa anında eski sevgilim olurdu ama siz yapmışsınız
aralarında arkadaşça bi samimiyet varsa o saatlerde arayabilir
kaç kere aramış o saatlerde mesela?
3. Bu kızın böyle çok takipçisi olduğu için ve ben erkek arkadaşımın hesabından bu kızı takip etten çıkardım. Acaba kızın profiline girip bakıp, tekrar takip eder mi diye merak ettim, ve evet tekrar takip etti. Bana da hiç sormadı, bu kızı sen mi takipten çıkardın diye.
yine baskıcı sevgiliye karşı uygulanan klasik davranış
genel anlamda kıskanç ve baskıcı biri olduğunuz için bu ilişkide, sizinle uğraşmak istemediği için
kızı takipten çıkma konusunu sorgulamamış

4. Ben bu yıl bu derneğe üye olmak istedim, iki hafta önce bunu söyledim, erkek arkadaşım ben bunu dedikten tam bir hafta sonra şak diye dernekten ayrıldı. Sadece bir mesaj atmış gruba ve öylece çıkmış. Ben üye olmak istediğimi söylemeden önce ise hep gel katıl diyordu.
bunu açık açık konuştunuz mu ? sizinle ilgisi olduğuna nasıl bu kadar emin olabildiniz ?
Şimdi bu dernekten çıktıktan sonra o kız benimkine mesaj atmış, aramış ama sevgilim hiç geri dönmemiş. Kızın mesajlarını arşive atmış. Kız buna şey yazmış "bu veda böyle olmadı, değerlisin vs veda ise veda edelim, lütfen beni ara en azından 15 20dk ayır" yazmış.

Çok üzgün ve kırgın hissediyorum. Karşılıklı sevip, sevildiğim, değer gördüğüm bir ilişkiydi. Aralarında bir şey geçtiğine dair elimde kanıt yok. Erkek arkadaşım yeminler ediyor aralarında bir şey geçmediğine, kızla aralarında bir olmadığına. Kızla mesajlarına baktığımda dernek işleri dışında, cilveli konuşmalar yok. Ama çok huzursuz hissediyorum bu konuda.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyorum haksız mıyım? Yoksa ben mi olanı biteni yanlış yorumluyorum?
artık gereksiz gördüğüm yazışmaları bende arşive atıyorum
arşivlemek saklamak demek değildir
saklamak isteyen insan direkt siler msjları
bana daha çok dernekteki bi sorun veya durumun üzerine aniden ayrıldı gibi geldi
veda bile etmeden gittiyse
ben eski iş yerimden kimseye veda etmeden ayrılmıştım
patronum bile msj attı olmadı böyle veda etmeden gitmişsin niye veda etmedin gibisinden sitem etmişti

bu anlattıklarınızdan özellikle kızın telefonda konuşmak için ısrarcı olmasından anladığım şey şu
eğer normal arkadaş değillerse yani sıradan arkadaşlık ilişkisi samimiyeti yoksa aralarında
kızın erkek arkadaşınıza ilgisi var belki
ama sizinkinde bişey olduğunu düşünmüyorum

telefon kayıtlarını inceliyorsunzu, adamın sosyal medya hesabının şifresi sizde.
böyle baskıların olduğu ilişkilerde insanlar mutlaka yalan söyler
siz sorun çıkarmayasınız diye yalan söylemiş muhtemelen

sevgilim telefon kaydımı kurcalasa anında eski sevgilim olurdu ama siz yapmışsınız
aralarında arkadaşça bi samimiyet varsa o saatlerde arayabilir
kaç kere aramış o saatlerde mesela?

yine baskıcı sevgiliye karşı uygulanan klasik davranış
genel anlamda kıskanç ve baskıcı biri olduğunuz için bu ilişkide, sizinle uğraşmak istemediği için
kızı takipten çıkma konusunu sorgulamamış

bunu açık açık konuştunuz mu ? sizinle ilgisi olduğuna nasıl bu kadar emin olabildiniz ?

artık gereksiz gördüğüm yazışmaları bende arşive atıyorum
arşivlemek saklamak demek değildir
saklamak isteyen insan direkt siler msjları
bana daha çok dernekteki bi sorun veya durumun üzerine aniden ayrıldı gibi geldi
veda bile etmeden gittiyse
ben eski iş yerimden kimseye veda etmeden ayrılmıştım
patronum bile msj attı olmadı böyle veda etmeden gitmişsin niye veda etmedin gibisinden sitem etmişti

bu anlattıklarınızdan özellikle kızın telefonda konuşmak için ısrarcı olmasından anladığım şey şu
eğer normal arkadaş değillerse yani sıradan arkadaşlık ilişkisi samimiyeti yoksa aralarında
kızın erkek arkadaşınıza ilgisi var belki
ama sizinkinde bişey olduğunu düşünmüyorum

Arama kaydı dediğim, telefondaki arama uygulamasının geçmişi.
Sosyal medya şifresi bende yok. Telefonunun ekran şifresini bile bilmiyorum. Hiçbir ilişkimde kimseden şifresini istemedim. Sadece görüştüğümüzde telefonlar ortada olur.

Eğer ilişkimde, rahatsız olduğum şüphe duyduğum bir şey varsa elbette bunu teyit etmek isterim. Çocuğu yalan makinesine bağlayacak halim yok.

Ssaklamak için arşive atmamış zaten kıza cevap vermemek, bildirimi görmemek için arşive atmış.

Sosyal medya şifresi bende yok. Telefonunun ekran şifresini bile bilmiyorum. Hiçbir ilişkimde kimseden şifresini istemedim. Sadece görüştüğümüzde telefonlar ortada olur.

Eğer ilişkimde, rahatsız olduğum şüphe duyduğum bir şey varsa elbette bunu teyit etmek isterim. Çocuğu yalan makinesine bağlayacak halim yok.

Ssaklamak için arşive atmamış zaten kıza cevap vermemek, bildirimi görmemek için arşive atmış.
Sosyal medya şifresi sende yok ama sosyal medyasindan insan silebiliyorsun
Telefonun ekran sifresini bile bilmiyorsun ama defalarca arama kaydina, mesajlara, WhatsApp arsive ve girebiliyorsun.
Nasıl olacak bu iş 😂

Sosyal medya şifresi sende yok ama sosyal medyasindan insan silebiliyorsun
Telefonun ekran sifresini bile bilmiyorsun ama defalarca arama kaydina, mesajlara, WhatsApp arsive ve girebiliyorsun.
Nasıl olacak bu iş 😂

Az önce yazdığım gibi telefonlar ortada, telefondan o an konuşurken bir şey bakılacaksa al bak diyoruz, bakarken de dibimde bekçi gibi napıyorum diye beklemiyor. Yaptığım şeyler dakika sürmeyen şeyler. Ki zaten rahatsız olup şüphe duyduğum bir kişi vardı.

Az önce yazdığım gibi telefonlar ortada, telefondan o an konuşurken bir şey bakılacaksa al bak diyoruz, bakarken de dibimde bekçi gibi napıyorum diye beklemiyor. Yaptığım şeyler dakika sürmeyen şeyler. Ki zaten rahatsız olup şüphe duyduğum bir kişi vardı.
Bilmiyorum bana ilginç geldi. Bunca yıldır çeşitli insanlarla ilişki içindeyim , bir şey konuşurken 'al telefonuma bak' demedim asla. Adres için falan verilir telefon,haritadan baksın diye. Ne bileyim foto cekinilmistir onlara bakılır. Öyle zamanlarda da kaşla göz arasında adamın hesabından birilerini siliyorsaniz bu ilişkiden bir halt olmaz. Senin sandığın güvene dayalı bir ilişki vs kesinlikle değildir. Bence bir ilişki bir insanı Sherlock Holmes'e dönüştürdüyse adam akıllı kanıt olsun, olmasın o iliskinin bitmesi daha evladir.

Bilmiyorum bana ilginç geldi. Bunca yıldır çeşitli insanlarla ilişki içindeyim , bir şey konuşurken 'al telefonuma bak' demedim asla. Adres için falan verilir telefon,haritadan baksın diye. Ne bileyim foto cekinilmistir onlara bakılır. Öyle zamanlarda da kaşla göz arasında adamın hesabından birilerini siliyorsaniz bu ilişkiden bir halt olmaz. Senin sandığın güvene dayalı bir ilişki vs kesinlikle değildir. Bence bir ilişki bir insanı Sherlock Holmes'e dönüştürdüyse adam akıllı kanıt olsun, olmasın o iliskinin bitmesi daha evladir.

Sen demezsin başkası der. Ne yapayım, sana tek tek buraya ilişkimizde gün içinde neler yaptığımızı mı yazayım? Hgs ödemesi oluyor, bir ürün alıyoruz onu gösteriyoruz, işle ilgili bir şey konuşurken gösteriyoruz telefonları.

Birilerini de silmemişim, birileri yok zaten, sadece bir kişiden rahatsız olmuşum. Çocuk bir sürü kızla görüşüyor, iletişim halinde sadece bu kızla yakınlığı beni rahatsız etti. Ben de whatsapptan birkaç kez mesajlaşmalarına baktım.

Ne sherlock holmes vs. Şüphe ettiğim bir şey varsa elbette teyit etmem gerekir, kendimi salak yerine mi koyduracağım? Napmışım buraya erkek arkadaşımın şifreleri bende telefonunu sürekli didik didik ediyorum mu yazmışım? Yazmak için yazmışsın ama ordan burdan konuyu farklı yere çekmişsin.

Ay bu telefon karistiriyosuncular eminimkiiii eline fırsat geçse kurcalar ne show kesiyosunuz kıza!? İyi yapmış. Bence aralarinda arkadaşlıktan öte bı durum var ben böyle terk edildim. Yakın arkadaşız diye diye ya geçmişinde ya da şuan.

Çok benzer bir durum yaşadım. O kadar iyi anlıyorum ki. İster ayrıl ister barış.bu şey senin içini hep yiyecek. Ben ayrıldım ama içime şüphe düştükten 2 sene sonra. Her olayda başa döndüm. Şüpheci oldum. Yalan söylemesi yalancı olması ona saygimi kaybettirdi.
Sana soyjeyemeyecegi birşeyler olmuş. Bunun için doğruyu söyleyip kaybetmekten de ölümüne inkar edip belki seni kaybetmemeyi göze almış.
Ama kesinlikle birşeyler olmuş. Ama flört ama duygusal.
O uye olmasa da sen ol.hic olmazsa aptal yerine konma. Bunu ogrenemezsen hep için içini yiyecek ve sürekli senaryol kuracaksın kafanda. Ben hep intikam planları yapıyorum halen. Kendime yakistirip gerceklestiremiyorum o ayrı ama öfke doluyum. Yoluma bakamafim.

Kız da biliyor mu senin onun kız arkadaşı olduğunu?
O çıktı ben vekalet ediyorum, artık onu aratmayacagim de. Aktif ol bakalim.
Keşke yanımda ara deseydin.

bir şekilde baktınız mı baktınız adam da salak değil baktığınızı biliyordur
kızı silmenize rağmen buna hiç şaşırmayıp geri eklemesi de bu huyunuzu bildiği için sizinle uğraşmak istememiş
ben zamanında çok pis aldatılmış biri olarak konuşuyorum
telefonların ortada olması da %100 güvenilir bir durum değil
benimkinin de telefonu hep ortadaydı o da arada bir yemek siparişi vs için telefonunu verirdi bana
çoğu zaman telefondan bişeyler gösterirdi dip dibe dururduk
bişey yapacak olan insan telefonu size verdiğinde whatsapp instagram gibi uygulamaların bildirimi kapalı olur emin olun
o arama kayıtlarını da mesajları da çoktan silerdi
ben şüphe duyulduğu an kurcalanmasına karşıyım çünkü insan buna bi kere dalınca bi daha çıkamıyor
şüphe bence bu hayattaki en berbat duygu
şüphelendiğim an ilişkiyi bitiriyorum ben
ki aldatıldığım ilişkimde şüpheye mahal veren tek bir hareketi bile yoktu benimkinin :)
zaten sizinki , bişey olmadığını söylemiş seviyorsanız inanacaksınız başka çareniz yok
ama dernekle alakalı olarak dedikleriniz de ciddi bir baskı
bi halt karıştıran insan derneğe istersen üye ol demez üye olmanızın da önüne geçer
ama kendisi gitmek istemiyor gururunu kıran bi durum yaşamış olabilir erkekler bazı konularda
aşırı gururlu ve ketum olabiliyorlar
erkek arkadaşınızdan ziyade kızın konuşmak için ısrarı beni rahatsız etti
kız sizinkine yapışmış olabilir belki o da kurtulmanın tek yolunun dernekten ayrılmak olduğunu düşündü
erkek kafası ile kadın kafası ayrı çalışıyor
düşünüyorum ben kime neden konuşmak anlatması için ısrarcı olurum, ya yürüyorumdur yada çok sağlam dedikodu vardır onun için ısrarcı olurum olursam

bir şekilde baktınız mı baktınız adam da salak değil baktığınızı biliyordur
kızı silmenize rağmen buna hiç şaşırmayıp geri eklemesi de bu huyunuzu bildiği için sizinle uğraşmak istememiş
ben zamanında çok pis aldatılmış biri olarak konuşuyorum
telefonların ortada olması da %100 güvenilir bir durum değil
benimkinin de telefonu hep ortadaydı o da arada bir yemek siparişi vs için telefonunu verirdi bana
çoğu zaman telefondan bişeyler gösterirdi dip dibe dururduk
bişey yapacak olan insan telefonu size verdiğinde whatsapp instagram gibi uygulamaların bildirimi kapalı olur emin olun
o arama kayıtlarını da mesajları da çoktan silerdi
ben şüphe duyulduğu an kurcalanmasına karşıyım çünkü insan buna bi kere dalınca bi daha çıkamıyor
şüphe bence bu hayattaki en berbat duygu
şüphelendiğim an ilişkiyi bitiriyorum ben
ki aldatıldığım ilişkimde şüpheye mahal veren tek bir hareketi bile yoktu benimkinin :)
zaten sizinki , bişey olmadığını söylemiş seviyorsanız inanacaksınız başka çareniz yok
ama dernekle alakalı olarak dedikleriniz de ciddi bir baskı
bi halt karıştıran insan derneğe istersen üye ol demez üye olmanızın da önüne geçer
ama kendisi gitmek istemiyor gururunu kıran bi durum yaşamış olabilir erkekler bazı konularda
aşırı gururlu ve ketum olabiliyorlar
erkek arkadaşınızdan ziyade kızın konuşmak için ısrarı beni rahatsız etti
kız sizinkine yapışmış olabilir belki o da kurtulmanın tek yolunun dernekten ayrılmak olduğunu düşündü
erkek kafası ile kadın kafası ayrı çalışıyor
düşünüyorum ben kime neden konuşmak anlatması için ısrarcı olurum, ya yürüyorumdur yada çok sağlam dedikodu vardır onun için ısrarcı olurum olursam

Gerçekten psikolojik bir sorunun, anlama sorunun mu var bilmiyorum bir sorunun var belli. Ne huyu ne saçmalıyorsun? Konumda bir süredir devam eden ilişkimde, sadece bir kişiden rahatsız olduğumu, şüphe duyduğumu yazmışım. Başka bir kızla ilgili ya da sürekli telefonunu karıştırdığımı vs mi yazmışım?

Bize ne senin ilişkinden ilişkilere bakış açından. Gidip kendi konunu başka yerde anlat. Birde nokta kullanmayı öğren.

Dernekten pat diye ayrilmasina cok pis ayar oldum. Kizin veda icin 15 dk nollurrrrrrlu konuşmalarina da... Birsey yoksa açar konuşur, degil mi? Pis kokular geliyor burnuma. Hayır olsun

BEn de aynısını düşünüyorum. Açıp konuşmakta ne var, kız aramış 2-3 kere farklı günler cevap vermemiş. Mesajlarını okumamış. En son dün ben dedim düzgünce çık şurdan kız yazmış diye. Cevap verdi kıza ama kız ısrarla 15 dk konuşmak istedi kbiabul etmedi.

Bir süredir devam eden bir ilişkim var, yaşlarımız 26. Erkek arkadaşım bir dernekte/toplulukta görev alıyor 2 senedir. Etkinliklere katılıyor, etkinliklerin düzenlenmesinde çalışıyor gönüllü olarak. Ben de geçtiğimiz yıllarda bir dernekte yer aldım gönüllü olarak, bu dernek işlerinin, toplulukların nasıl çalıştığını, işlediğini, insanların birbiri ile iletişimini biliyorum.

Bu dernekte erkek arkadaşımın bir kızla duygusal ilişkisinin olduğunu düşünüyorum. Böyle flört gibi bir şey var aralarında sanki. Ben bundan son iki aydır şüphe duyuyordum. Size bana şüphe uyandıran şeyleri yazacağım.

1. Erkek arkadaşım, katılmasına gerek olmayan bir etkinliğe bu kız çağırdı diyerek bana yalan söyleyerek gitti. Yalanını kendi itiraf etti.
2. Telefon kayıtlarından gördüğüm kadarıyla kız bunu çok rahatça gece gündüz demeden rahatça arıyor. Akşam 7-8 değil, gece 12'de kızın aradığını gördüm.
3. Bu kızın böyle çok takipçisi olduğu için ve ben erkek arkadaşımın hesabından bu kızı takip etten çıkardım. Acaba kızın profiline girip bakıp, tekrar takip eder mi diye merak ettim, ve evet tekrar takip etti. Bana da hiç sormadı, bu kızı sen mi takipten çıkardın diye.
4. Ben bu yıl bu derneğe üye olmak istedim, iki hafta önce bunu söyledim, erkek arkadaşım ben bunu dedikten tam bir hafta sonra şak diye dernekten ayrıldı. Sadece bir mesaj atmış gruba ve öylece çıkmış. Ben üye olmak istediğimi söylemeden önce ise hep gel katıl diyordu.

Şimdi bu dernekten çıktıktan sonra o kız benimkine mesaj atmış, aramış ama sevgilim hiç geri dönmemiş. Kızın mesajlarını arşive atmış. Kız buna şey yazmış "bu veda böyle olmadı, değerlisin vs veda ise veda edelim, lütfen beni ara en azından 15 20dk ayır" yazmış.

Çok üzgün ve kırgın hissediyorum. Karşılıklı sevip, sevildiğim, değer gördüğüm bir ilişkiydi. Aralarında bir şey geçtiğine dair elimde kanıt yok. Erkek arkadaşım yeminler ediyor aralarında bir şey geçmediğine, kızla aralarında bir olmadığına. Kızla mesajlarına baktığımda dernek işleri dışında, cilveli konuşmalar yok. Ama çok huzursuz hissediyorum bu konuda.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyorum haksız mıyım? Yoksa ben mi olanı biteni yanlış yorumluyorum?
aldatmış daha ne olsun o yok bu yok diye kendını ikna etmek boşuna

Back
X