- Konu Sahibi Aystkaramelmahkiyato
telefon kayıtlarını inceliyorsunzu, adamın sosyal medya hesabının şifresi sizde.1. Erkek arkadaşım, katılmasına gerek olmayan bir etkinliğe bu kız çağırdı diyerek bana yalan söyleyerek gitti. Yalanını kendi itiraf etti.
böyle baskıların olduğu ilişkilerde insanlar mutlaka yalan söyler
siz sorun çıkarmayasınız diye yalan söylemiş muhtemelen
sevgilim telefon kaydımı kurcalasa anında eski sevgilim olurdu ama siz yapmışsınız2. Telefon kayıtlarından gördüğüm kadarıyla kız bunu çok rahatça gece gündüz demeden rahatça arıyor. Akşam 7-8 değil, gece 12'de kızın aradığını gördüm.
aralarında arkadaşça bi samimiyet varsa o saatlerde arayabilir
kaç kere aramış o saatlerde mesela?
yine baskıcı sevgiliye karşı uygulanan klasik davranış3. Bu kızın böyle çok takipçisi olduğu için ve ben erkek arkadaşımın hesabından bu kızı takip etten çıkardım. Acaba kızın profiline girip bakıp, tekrar takip eder mi diye merak ettim, ve evet tekrar takip etti. Bana da hiç sormadı, bu kızı sen mi takipten çıkardın diye.
genel anlamda kıskanç ve baskıcı biri olduğunuz için bu ilişkide, sizinle uğraşmak istemediği için
kızı takipten çıkma konusunu sorgulamamış
bunu açık açık konuştunuz mu ? sizinle ilgisi olduğuna nasıl bu kadar emin olabildiniz ?4. Ben bu yıl bu derneğe üye olmak istedim, iki hafta önce bunu söyledim, erkek arkadaşım ben bunu dedikten tam bir hafta sonra şak diye dernekten ayrıldı. Sadece bir mesaj atmış gruba ve öylece çıkmış. Ben üye olmak istediğimi söylemeden önce ise hep gel katıl diyordu.
artık gereksiz gördüğüm yazışmaları bende arşive atıyorumŞimdi bu dernekten çıktıktan sonra o kız benimkine mesaj atmış, aramış ama sevgilim hiç geri dönmemiş. Kızın mesajlarını arşive atmış. Kız buna şey yazmış "bu veda böyle olmadı, değerlisin vs veda ise veda edelim, lütfen beni ara en azından 15 20dk ayır" yazmış.
Çok üzgün ve kırgın hissediyorum. Karşılıklı sevip, sevildiğim, değer gördüğüm bir ilişkiydi. Aralarında bir şey geçtiğine dair elimde kanıt yok. Erkek arkadaşım yeminler ediyor aralarında bir şey geçmediğine, kızla aralarında bir olmadığına. Kızla mesajlarına baktığımda dernek işleri dışında, cilveli konuşmalar yok. Ama çok huzursuz hissediyorum bu konuda.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyorum haksız mıyım? Yoksa ben mi olanı biteni yanlış yorumluyorum?
arşivlemek saklamak demek değildir
saklamak isteyen insan direkt siler msjları
bana daha çok dernekteki bi sorun veya durumun üzerine aniden ayrıldı gibi geldi
veda bile etmeden gittiyse
ben eski iş yerimden kimseye veda etmeden ayrılmıştım
patronum bile msj attı olmadı böyle veda etmeden gitmişsin niye veda etmedin gibisinden sitem etmişti
bu anlattıklarınızdan özellikle kızın telefonda konuşmak için ısrarcı olmasından anladığım şey şu
eğer normal arkadaş değillerse yani sıradan arkadaşlık ilişkisi samimiyeti yoksa aralarında
kızın erkek arkadaşınıza ilgisi var belki
ama sizinkinde bişey olduğunu düşünmüyorum